Salaisesti rakastan pinkkiä väriä, suurinosa kotivaatteistani ovat pinkkejä – ja samaa kirkasta väriä löytyy treenikamoistakin. Yhden kerran Anu huikkaili Leidin tiskin takaa, että ”sinullahan on ihan barbie-look” – voi apua :D

Eräs miespuolinen ystäväni sai minut mietteliääksi, kun törmäsimme Intersportissa ja kysyin hänen mielipidettään neonkorallinväriseen toppiin, sain vastaukseksi, ”ihan hieno, mutta pitäisi olla päivettynyt, että se näyttäisi kivalta.” Sitten hän vihjaili värikkäistä legginseistä, ne ovat kuulemma just nyt niin coolit ja hyvännäköiset. Lähdin tuolloin kaupasta tyhjin käsin, koska en ollut valmis panostamaan Niken neonkuvioituihin leggareihin yli 100 euroa.

Myöhemmin sain viestiä Oi Oi Brazilin Kaisalta, että kiinnostaisiko minua mahdollisesti testailla heidän legginsejään? Kurkistin heidän verkkokauppaansa – ja voi mikä värien loisto. En tiennyt olisinko ajatellut leggareiden olevan oman tyyliini too much vai just huikeet, päädyin kuitenkin edelliseen ja valikoin itselleni parit trikoot. Nyt myöhemmin olen tajunnut, miksi niitä kehotellaan sovittamaan? Kerran kun ne vetää jalkaansa niin niitä ei huvita enää ottaa pois ollenkaan.

 

oioibrazilleggins3Salille lähdössä.

 oioibrazilleggins1Takki – Zara
Paita – GT (pitkä treenitoppi Oi! Oi! Brazil*)
Legginsit – Oi! Oi! Brazil *giveaway
Tennarit – Nike
Treenikassi – Nike oioibrazilleggins2oioibrazilleggins4
Jos yhtään mahdollista niin ne toiset saamani legginsit ovat varustettu vielä vähän hullummalla kuosilla, haha! Omani ovat muuten xs-s kokoa ja mitoitukseltaan kuin tehdyt minulle, vinkiksi jos innostutte vaikka tekemään tilausta Oi! Oi! Brazililta. Mitäs te sanotte räiskyvän värisistä, kuvioiduista legginsistä, hot or not?

-Maj

 

0 Comments

 1. Noita nokinenä 10.1.2015

  Ihan kivat, saahan sitä elämässä välillä väriä olla !

  Vastaa
 2. Katti 10.1.2015

  Hei,

  Minusta ihan parhaita! Käytän mitä oudomman kuvioisia & värisiä leggareita ja trikoita. Villiinnyin niihin vuosi sitten ja nyt se on sitten jo karannut hallinnastakin

  Vastaa
 3. Anna 10.1.2015

  Hot – definitely!

  Vastaa
 4. Tikru 10.1.2015

  Mun mielestä ehdottomasti hot!! Omistan itse myös kuviolliset & värikkäät leggarit. Ja kans ihan supermukavat päällä

  Vastaa
 5. Jonna 11.1.2015

  I-HA-NAT! En kestä!

  Mutta jos sata euroa on liikaa, niin kyllä mulla kirpasee jo tuo 70 euroa legginsseistä niin, että jää ostamatta :D

  Vastaa
 6. Jonna 11.1.2015

  Ainiin, ja sata pistettä siitä, että netti sivulla legginssit päälleen pukeneella mallilla on lihaa luiden päällä :)

  Vastaa
 7. sussu 11.1.2015

  Ehottomasti hot! Pirteet! Hyviä treenejä! Tulee itelle ihan huono omatunto sun aktiivisuudesta..tunnen itseni ihan mummoksi :) näitä lukiessa.

  Vastaa
 8. Annikki 11.1.2015

  Ihan sairaan mahtavat! Kiitos vinkistä, oon miettiny mistä sais just tollasia batshit crazy kuvio -jumppavaatteita jotka ei olis aina jotain Nikejä!

  Vastaa
 9. Henna 11.1.2015

  HOT! Kuumeisesti etsin itselleni kohtuuhintaisia treenin piristäjiä, mutta jo 50e kirpaisee omassa budjetissa.

  Vastaa
  • sussu 11.1.2015

   Ootko käynyt Stadiumissa..siellä oli kivoissa kuoseissa kohtuu hintaan :) itelle jäi käteen yhdet trikoot,vaikka pitikin mennä vain katselemaan.. omani maksoivat 19,90e.

   Vastaa
  • eltsu 11.1.2015

   Stadiumissa on nyt just kivoja räikeitä jumppapöksyjä jopa alle 20e :) Kantsii käydä vilkasee!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *