Sain inspiraation tähän asuun tyttäreltäni, jätin vain sen suloisen leopardimyssyn laittamatta… Pari vuotta sitten joululahjaksi saamani tekoturkistakki onkin yllättävän vaikea yhdistellä, lookista tulee niin helposti omaan makuuni turhan överi. En osaisi yhdistää turkista arkikäytössä hameeseen, enkä ainakaan kiharoihin, fiilis olisi liian pyntätty. Hetken tuumailtuani päädyin parittamaan pörrötakkini turvallisesti farkkuihin, poolopaitaan ja rentoon nutturaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki – Cubus
Paita – Lindex
Housut – Tiger Of Sweden *saatu Inchistä
Laukku – DKNY
Kengät – Selected Femme
Korvikset – Diamonfire

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAToistaiseksi en saanut tähän asuun mitenkään lisättyä yhtään koruja, parempi pitää nämä turkishommat tosi simppelinä. Lupasin petrata korujen kanssa – ja niin teenkin. Tuumailin pukevani tämän pörrötakin seuraavan kerran serkkuni häihin, mustan mekon kaveriksi. Mitäs te tykkäätte tästä asusta tai takista? 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Heidi 29.1.2015

  Wau. Kyllä nää tummemmat hiukset vaan sopii sulle. :)
  Vaaleemmat vanhensi ja nämä mielestäni nuorentaa ilmettä.

  Vastaa
  • Maj 31.1.2015

   Kiitos, olen samaa mieltä, mutta… Kaikkea pitää kokeilla ja olihan tuossa vaalentamisjutussa taustalla muitakin syitä :)

   Vastaa
 2. T. 29.1.2015

  En muista olenko tänne kertaakaan kommentoinut, mutta nyt oli vaan pakko! :) Kokonaisuus on kertakaikkiaan ihastuttava päälläsi, rento nuttura vaan yksinkertaisesti toimii ja näytät jotenkin ihan säteilevän!

  Vastaa
  • Maj 31.1.2015

   Huippua, että innostuit kuitenkin nyt kommentoimaan – ja kiitos superihanasta palautteesta :)

   Vastaa
 3. inkku 29.1.2015

  Nätti

  Vastaa
  • Maj 31.1.2015

   Thanks :*

   Vastaa
 4. Eve 29.1.2015

  ihana pörrötakki! Tekis mieli kietoutua! :-)
  Kaunis asu ja noi hiukset on kyllä perfect!

  Vastaa
  • Maj 31.1.2015

   Voi kiitos Eve, liian harvoin tulee pidettyä hiuksia mitenkään muuten kuin auki tai sillä perusponnarilla :)

   Vastaa
 5. pihla 29.1.2015

  En ole varmaan koskaan ennen kommentoinut mitään vaikka olen seurannut menoasi jo useamman vuoden ajan mutta nyt on pakko sanoa että OLET KAUNIS! Aivan mielettömän kaunis. Aina tietysti olet, mutta nyt jotenkin aivan säteilet. Ei voi kuin ihailla. :)

  Vastaa
  • Maj 31.1.2015

   No voi eiiii… ehkä voimme kiittää tästä kuvaajaa? Kiitos kommentista ja kiva kun jaksoit jättää viestiä tänne kommenttiboksiin. Lukijoiden viestit ovat ehdottomasti yksi parhaista jutuista koko blogi-touhussa :)

   Vastaa
 6. Saara 29.1.2015

  Peukku sinisille silmille!

  Vastaa
 7. Ansku R 29.1.2015

  Upea asu! Valkoinen saa sun kasvosi jotenkin loistamaan ja nuttura on täydellinen.

  Vastaa
  • Maj 31.1.2015

   Voi kiitos Ansku, talvella mustaa ja harmaata tulee käytettyä paljon, ne ovat kai niin helppoja ja turvallisia ”värejä” -vaalea yläosa näyttää vaihteeksi kyllä omastakin mielestäni aika raikkaalta :)

   Vastaa
 8. Sini 30.1.2015

  Tosi kiva asu, ihan sun näköinen :) sulle sopii vaaleanpunainen tosi hyvin! ja erityisesti tuon tumman tukan kanssa se näyttää raikkaalta! Tyylikäs kampaus myös. Johan tuli kehuttua, mutta onnistunut kokonaisuus kertakaikkiaan :D

  Vastaa
  • Maj 31.1.2015

   No juu, huh-huh, kiitos Sini ihanasta kommentista :) :*

   Vastaa
 9. Carita 30.1.2015

  Sinua niin pukee hymy, toivottavasti hymyilet kuvissa jatkossakin!

  Vastaa
 10. karoliina 30.1.2015

  Wau! Mielettömän kaunis ja säteilevä!

  Vastaa
 11. Saara 30.1.2015

  Vau, näytät upealta ja ihana karvatakki :)

  Vastaa
 12. Fiona 31.1.2015

  Erittäin kaunis asu, ei mielestäni kaipaa koruja. Itsekin olet kaunis ja kuvat ovat hyväntuulisia. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *