Jättikokoiset koristetyynyt ovat kulkeneet mukanamme jo monia vuosia – itseasiassa ne on olleet Miikalla jo silloin, kun emme edes tunteneet toisiamme. Tyynyissä oli alunperin tavalliset mustat päälliset, jotka vaihtuivat leikkisimpiin versioihin lastenhuoneen uudistuksen myötä. Tyynyissä oli pari vuotta aika kovalla käytöllä edelliset päälliset (voitte vaan kuvitella) ja aloin muutenkin olla jo vähän kyllästynyt niihin. Bongasin Marimekolta raikasta kangasta ja siitä teetätin uudet tyynynpäälliset, kun en itse oikein handlaa ompeluhommia – enkä kyllä omista ompelukonettakaan.

tyynyt_ennenVanhat tyynynpäälliset…

 

marimekko tyynyt2Ja tässä uudet!

marimekko tyynyt1marimekko tyynyt3 marimekko tyynyt4Eikös olekin ihanan raikkaat? Kangas on Jenni Tuomisen suunnittelema, nimeltään ”Komuutti”. Paksussa puuvillakankaassa on isoja kuvioita, joten tyynyt näyttää erilaisilta keskenään – ja tietysti yhden tyynyn molemmat puoletkin ovat vielä vähän erilaisia. Teetätin tyynynpäälliset Marimekon liikkeessä, ompelusta ja vetoketjuista maksoin yhteensä 20 euroa per päällinen.

Niistä tuli kyllä tosi kivat, toivottavasti väri kestää pesuissakin. Nyt kelpaa kevään tulla lastenhuoneeseenkin vai mitäs sanotte?

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Elina 27.1.2015

  Ihanat, taidan hakea tuota samaa kangasta ;)

  Vastaa
  • Maj 28.1.2015

   Siitä vaan, tästä kankaasta löytyy valmiitakin tuotteita esim. keittiöön, ihan superherkkuja :P

   Vastaa
 2. Onki 27.1.2015

  Tosi pirteät!

  Vastaa
  • Maj 28.1.2015

   No niin on, kaipaan just jotain pientä vaihtelua sisustukseen!

   Vastaa
 3. Onki 27.1.2015

  Tosi pirteät!

  Vastaa
 4. Oi, onpas kivat kuosit ja värit!

  Vastaa
  • Maj 28.1.2015

   Jep, näistä tuli tosi kiva – ja vielä uniikit tyynyt :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *