huvivinkki1huivivinkki2Weekdayn villahuivini ansaitsee kyllä ihan oman postauksensa, se on juuri sellainen mistä olen haaveillut koko syksyn, mutta en olisi koskaan löytänyt sitä näin edullisesti ilman Idan apua. Neiti näppärä nimittäin bongasi huivin ystävänsä avustuksella, ja koska hän oli laittanut merkille minun huivinmetsästysprojektini, niin nainen heitti ostoskoriinsa huiveja kaksin kappalein, toisen itselleen ja toisen meikämargelle <3

Nykyään vaatteiden ja asusteiden korkeaa hintaa perustellaan materiaalilla, tyyliin ”No, 200 euroa, mutta hei, sehän 100% (puu)villaa.” Kaikkien hehkuttama Acnen Canada Scarf on myös villaa, siksihän se maksaa reippaat 100 euroa – mutta tiedättekös mitä, niin tämäkin huivi on – ja se maksoi normaalihintaisena yli puolet vähemmän. Miksikö? No, ensinnäkin se on miesten puolelta ja varmaan myös siksi, että siinä ei ole Acnen logoa. Canada Scarfit ovat varmaan valmistettu ainutlaatuisesta yksisarvisen lampaan taikavillasta, sillä ne on loppuunmyyty vähän väliä, jo heinäkuusta asti, kamoon talvihuivit? Oikeesti, onhan tuo hypetyksen määrä jo vähän huvittavaa. Epäilemättä silti Acnen huivi on tosi laadukas ja kestää käyttöä vuosia, menemättä huonoksi – ei sitä muuten niin paljon kehuttaisi :)

Myönnetään, myönnetään… Allekirjoittanut lapsellisesti riemuitsee siitä, että ei sortunut hankkimaan ”sitä” huivia, joka on jo ”ihan kaikilla” + sai yhtä laadukkaan tuotteen paljon edullisemmin, mutta se minulle suotakoon?

-Maj

 

 

0 Comments

 1. riiri 7.1.2015

  Ihailin huiviasi jo aiemmassa postauksessa ja harmittelin, kun en itse siihen Tukholman Weekdayssa törmännyt! Acnen huivia on kehuttu superlaadukkaaksi ja sen on sanottu kestävän uudenveroisena vuodesta toiseen. Luonnonkuiduissakin on eroja, joten villahuivi itsessään ei vielä takaa laatua. Olisikin kiva kuulla myöhemmin, että miten Weekdayn huivi kestää käyttöä:)

  Vastaa
 2. Jonna 7.1.2015

  Onhan Acnen Canada kallis ollakseen ”vain huivi”, mutta en kadu hetkeäkään, että olen sen ostanut. Tottakai ostaisin halvemmankin vaihtoehdon, sellaisen osuessa vastaan, mutta kun koko Oulusta ei taida edes Canadaa saada, vaan sekin täytyi netistä tilata.

  Mutta Canada onkin epäilemättä tehty yksisarvisen sateenkaariponin persvillasta, on se(kin) niin ihana <3

  Vastaa
 3. Satu 7.1.2015

  Aivan ihana tuo huivin vaaleanharmaa värisävy. Kelpais mullekin! Mä ”sorruin” alkusyksystä Canadaan, se on kyllä huivien aatelia. Tykkään tosi paljon siitä, että sitä ei kuitenkaan kukaan tiedä merkkihuiviksi, jos ei pidä lappua esillä – toisin kuin joitain muita huiveja, joista logot hyppäävät silmille. Muakin kiinnostaa, et miten tämän Weekdayn huivin laatu pelittää sitten kun ahkeraa käyttöä on takana kauan, jos haluat sellaisen postauksen joskus tehdä. Oon muuten huomannut saman, että miesten puolelta usein löytää paremmista materiaaleista tehtyjä juttuja selvästi halvemmalla. Mitä ihmettä?!

  Vastaa
 4. elisabet 7.1.2015

  Aivan ihana huivi! <3 Mullekin kelpaisi…;D

  Vastaa
 5. elisa.e 7.1.2015

  Tuo näyttää kyllä paljon ohuemmalta kuin Acnen vastaava. Itse hain huivilta muhkeutta ja siksi mielestäni Acnen versio parempi. Ymmärrän kyllä, että merkkihän siinä myös paljon maksaa. Toisaalta en nää eroa siihen, että sullakin on näitä mulberryn ”must have” -huiveja ja muita. Eiks se oo vähän sama juttu? Niistähän vielä logokin paistaa kauas. Ei siis pahalla, mielestäni on erityisen hyvä pohtia kannattaako kaikkiin muotijuttuihin yleensäkään lähteä mukaan :)

  Vastaa
 6. Anneli 7.1.2015

  Mulla on yksi Canada (oli muuten miesten osastolla halvempi ;) ja yksi H&M:n halpisversio, jonka alkuperäinen hinta oli 40 euroa ja alessa 20 euroa. Canada on kyllä mukava, eikä ihan kamalasti nukkaannu, mutta itse olen sen verran kovakourainen ilmeisesti, että oon onnistunut repäisemään muutaman hapsun alkuperäistä pidemmäksi vetäessäni huivia solmuun, ja siksi jouduin ompelemaan jousto-ompeleella molemmat päät pariin kertaan tukevammaksi. En tiedä, onko oikeastaan mikään kaulaliina 100 saati 200 euron arvoinen, mutta ainakin tää Canada-buumi sai alunperin aikaan se, että pari vuotta on myös halpishuiveja saanut yhtä muhkean kokoisina. Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin siis ;)

  Vastaa
 7. Elli 9.1.2015

  Ainakin mun Canadat (tunnustan, monikossa) on menneet jo yhdessä syksyssä ihan nukalle. Lisäksi harmaa versio levittää karvaa kun isompikin koira. En olisi jättänyt hankkimatta vaikka olisin tiennyt tän, mutta onhan se nyt typerää ettei ”laatu” kestä. Eli varmasti halvemmalla saisi ihan samaa tasoa, mutta ne teki mut niin iloiseksi ostaessa ja nukasta huolimatta aina käyttäessä että sallin tän hölmöyden itelleni :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *