magicpoks ystävät1magicpoks ystävät 2magicpoks ystävät3 magicpoks ystävät4 OLYMPUS DIGITAL CAMERA magicpoks ystävät6 magicpoks ystävät7 magicpoks ystävät8 Processed with VSCOcam with f2 preset magicpoks ystävät10 magicpoks ystävät11 magicpoks ystävät12 magicpoks ystävät13 magicpoks ystävät14 magicpoks ystävät15 Processed with VSCOcam with f2 preset magicpoks ystävät19magicpoks ystävät18magicpoks ystävät33 magicpoks ystävät20 magicpoks ystävät21 magicpoks ystävät23 magicpoks ystävät26 magicpoks ystävät27 magicpoks ystävät28 magicpoks ystävät29 magicpoks ystävät31 magicpoks ystävät35magicpoks ystävät34nermagicpoks ystävät36Jokainen ystävyyssuhteeni on uniikki, enkä ikinä voisi laittaa niitä parhausjärjestykseen. Mulla on niin erilaisia ystäviä, toisten kanssa ollaan yhteydessä päivittäin, joidenkin kanssa vain ehkä pari kertaa vuodessa. Niin se kai on monilla ihmisillä on? Ystävät ovat löytyneet eri tavoilla, ystävyys on solmittu eri elämänvaiheessa, joten niitä ylläpidetään hyvin eritavoilla ja tempolla. Toiset ovat tulleet elämääni pikkuhiljaa huomaamatta ja toiset taas kamalalla rytinällä :D Toiset vähän kauempana, toiset taas lähellä. Tilanteet elää ja muuttuu.

Joidenkin ystävien kanssa naristaan toisillemme pienetkin vastoinkäymiset miltein päivittäin, heitellään vitsiä toisesta härskisti, mutta välillä uidaan melko syvissäkin vesissä ja toisinaan puhelimen toisesta päästä saattaa kuulua ensin vain pelkkää itkua. Toivomme toisiltamme rehellisyyttä, mielipiteitä, empatiaa ja joskus vaan olantaputusta, läsnäoloa.

Joidenkin kanssa tavataan vain harvoin, mutta joka kerta sitä vaan pystyy jatkamaan siitä mihin on viimeksi jääty. Usein tulee sellainen fiilis, että miksi emme saaneet järkättyä treffejä yhtään aikaisemmin. Toisten kanssa nähdään säännöllisen epäsäännöllisesti. Tuntuu, että tiettyjä rakkaita ihmisiä en ole nähnyt vuosiin, mutta silti he ovat ajatuksissani usein. Mietin, että toivottavasti teillä on kaikki hyvin ja toivon teille paljon ihania asioita elämiinne.

Ystävyydestä kertominen on tosi haasteellista. Sielunsiskoja (ja veljiä), toveruutta, jaettuja hetkiä, yhteenkuuluvuutta, vastakohtia, samanlaisia elämäntilanteita, natsaava huumorintaju…

Suoraan sanottuna, mitä tässä turhaan spekuloimaan, että kuka, mitä tai miksi? Ehkä vaan tähdet oli just otollisessa asennossa silloin kun tapasimme, ystäväni. Ehkä maailmankaikkeus päätti, että meidän elämiemme kuuluu nivoutua jollain tavoin yhteen. Te olette rakkaita, niin erityisiä jokainen. Te olette ajatuksissani juuri nyt, tätä kirjoittaessani mielessäni on vilahtanut niin monet rakkaat kasvot, joita ei kuva-arkistoistanikaan löydy.

Aina vähintään yhtä lähellä kuin se sinun puhelimesi, olen minä tässä näin. <3

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Nelli 14.2.2015

  Ihana postaus ja ihanaa ystävänpäivää! <3

  Vastaa
 2. Sylvia 14.2.2015

  Ihania ja kauniita, koskettaviakin hyvänmielen kuvia. Ihanaa ystävänpäivää!

  Vastaa
 3. Ruut 14.2.2015

  ihana postaus ja vielä ihanammat kuvat.

  Vastaa
 4. Tikru 14.2.2015

  Ihania hetkiä, ihania muistoja. Ystävät <3 Hyvää Ystävänpäivää! :)

  Vastaa
 5. Juuli 14.2.2015

  Ihanan iloisia, pysäyttäviä ja ajatuksia herättäviä kuvia. :)

  Vastaa
 6. phocahispida 14.2.2015

  Tuli ihan herkistynyt olo näitä kuvia katsellessa, vaikka onkin itselle ihan vieraita ihmisiä. Näistä välittyy jokin sellainen ystävyyden perusolemus. <3

  Hyvää ystävänpäivän iltaa!

  http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/ystavyydesta

  Vastaa
 7. Sanna 14.2.2015

  Niin samoissa ajatuksissa täällä!! Ihana kirjoitus ja ihanat kuvat!! :)

  Vastaa
 8. Henna 15.2.2015

  <3

  Vastaa
 9. anita 15.2.2015

  Aivan ihania kuvia, tulipa omia rakkaita ystäviä niin ikävä♡

  Vastaa
 10. Oi, miten upeita ja kauniita kuvia! Ihania!

  Tässä postauksessasi oli valtavasti hyvää mieltä. Haluaisitko tulla jakamaan sen Kuukauden positiivisiin ( http://tipulassa.blogspot.fi/p/kuukauden-positiiviset.html ) ? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *