Järjestimme bloggaajatapahtuman Tampereella siksi, että halusimme Idan kanssa näyttää, että kyllä täälläkin tapahtuu. Yleensä kaikki bloggaamiseen liittyvät tapahtumat järjestetään Helsingissä. Tammikuusta saakka olemme touhuilleet tämän oman pienen tapahtumamme parissa.

Halusimme myös kutsua paikalle hyviä tyyppejä ja viettää heidän kanssaan tyttöjen laatuaikaa ja esitellä heille lempparipaikkojamme täällä Tampereella. Saimme kiitosta tytöiltä kaikesta järkkäilemästämme ohjelmasta ja olimme itsekin yllättyneitä kuinka vaivattomasti kaikki sujui. Oli myös ihana huomata, miten hyvin kaikki tulivat juttuun keskenään ja kuinka loistava yhteishenki meillä oli, vaikka osa tapasi toisensa vasta ensimmäistä kertaa.

Puitteet ihanaan viikonloppuun meille tarjosi Sokos Hotel Ilves, iso kiitos heille sujuvista järjestelyistä. Ilveksen yökerhon baarimikko Miikka veti meille superhauskan drinkkikoulun ja Masuuni tarjosi maistuvan illallisen pitkän kaavan mukaan, nams! Päivän päätteeksi kilistelimme  vielä Ilveksen yökerhossa onnistuneelle tapahtumalle, ennen kuin käytiin hotellin ihanan viileisiin lakanoihin nukkumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOdotimme Idan kanssa jännittyneinä vieraitamme saapuvaksi, kippisteltiin jo huoneessa kaksin ennenkuin menimme aulaan vastaanottamaan tyttöjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHarmaa Manse ei ehkä juuri tuona sateisena lauantaina ollut kauneimmillaan, mutta hei, Tampere on aina Tampere.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA16404693167_7e3950f1ea_bPaita ja peppu. Majakka ja perävaunu. Pekka ja Pätkä. Me, Maj ja Ida <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANadja puuttuu kuvasta ja meikä kameran takana! Miksi ja mille Sape hajoilee? Virkistäkääpä likat tämän muorin muistia?

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhan varmasti tämä estetikko-ystäväni on asettelemassa lautasta kauniimpaan asentoon. Henna on se tyyppi, joka pyytää mua pitämään lasia vähän kauniimmin kädessä – ja itse olen puolestani se tyyppi jonka sormet tahattomasti musertavat macaron-leivoksen. Tai se tyyppi joka pudottaa sushia vesilasiin ja nauraa päälle :D 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERANoorahan se siinä, kädet varattuina, mutta kamera kuitenkin valmiudessa.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERASape ja Nadja valmistamassa Mojitoja pienellä twistillä, ihan Miikkan ohjeiden mukaisesti. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMasuunissa valitsin Veggie-menun ja olin kyllä äärimmäisen tyytyväinen – ja täynnä, huh!

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn tiedä mitä juttuja ne tytöt kertoilivat, mutta ihan kuin Asikaisen korvat punottaisivat?Syytän Minttua ja Riikkaa, ei Veera sen täytyi olla :P

 

ILVES MasuuniIlves Bar & Nightin Instagramissa @ilvesnight on meneillään kisa, jossa voi voittaa 1000 euron arvoisen vip-paketin ystävilleen tägäämällä oman etkokuvan. Masuunin Instassa @ravintolamasuuni puolestaan arvotaan neljän ruokalajin illallinen kaikkien seuranneiden & tykänneiden kesken. 

 

ilvesnightVain Nadja voi näyttää noin hyvältä tuohon aikaa illasta, pitkän päivän jälkeen! kuva/Tyyliä Metsästämässä 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAamiaisella. Paljon kahvia mulle, kiitos! En meinannut kestää, että Henriikka kävi aamu-uinnilla, juksattiinkohan mua? Tsekkaa millaisia tyyppejä istui toisella puolen pöytää :) <3

 OLYMPUS DIGITAL CAMERASape on kyllä niin ovela muija, huh! 

Kiitos Ilves, kiitos leidit – teitte viikonlopusta täydellisen! Itselläni on blogiuraa takana jo pian kuusi vuotta ja vasta nyt innostuin järjestämään tapahtuman bloggaajille ensimmäistä kertaa. Yksin en olisi siihen varmasti pystynyt. Halaus mun Idalleni <3

-Maj

 

0 Comments

  1. coco/henna 27.2.2015

    Kiitos ihanasta reissusta senkin ihana pits. Mua naurattaa vieläkin about kaikki, oli niin rentouttavaa ja hauskaa. KIITOS!

    Vastaa
  2. Emilia 27.2.2015

    Hei apua vähänkö ihana idea! Pitäiskö itse inspiroitua tästä ja järkätä vastaava Turkuun :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *