Viime viikonloppuna veimme bloggaajavieraamme vierailulle mun ja Idan lempparivaatekauppaan Inchiin. Inch on yksityinen vaateliike, jossa tyypit todella tekee työtään täydellä sydämellä. Sisäänostot tehdään kivijalkamyymälään tarkkaan ja harkiten. Voitteko kuvitella, että jokaista toppia myöten vaatteet sovitetaan päälle, ennenkuin ne kelpuutetaan myyntiin. Inchin valkoimasta löytyy esimerkiksi esim. Samsoe & Samsoeta, Minimumia, Komonoa ja  Maison Scotchia, joita ei kovin monesta paikasta Tampereelta saa. Meidän tyttöporukalla oli superkiva ilta Inchissä, henkilökunta kertoili myymälästä ja työstään, saimme ostaa Minimumin tulevan kevään ja syksyn mallikappaleita, bloggaajavieraamme saivat lahjakortit, sekä tarjolla oli juotavaa ja pientä purtavaa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASovituskopeilla kävi kova kuhina, kun tytöt testailivat vaatteita. Ainakin Hennan, Veeran ja Henriikan päältä bongasin täydellisesti istuvat farkut. Minä ihastuin sovittamaani hameeseen ja sen lisäksi innostuin vielä ostamaan Minimumin rentoiluhousut ja Komonon ”hippiaurinkolasit” jotka te näittekin jo tässä postauksessa. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHempalla ja meikämammalla on sama maku, ihastumme tosi usein samoihin juttuihin. Inchin viertailun jälkeen meiltä löytyy nyt samisfarkut ja aurinkolasit!

inch7Tuo Coston-hattu, ei toiminut mulla, eikä välttämättä Sapellakaan, mutta sellainen on ehkä hankittava Samuelille.

 

 

inch9

Yep… Pakkohan se oli testailla joululahjaksi saamaani selfietikkua – ja kyllä, kuvan ottaminen sen avulla näyttää aina yhtä pöhköltä :D Kiitos ihanat Inchin tyypit, että meillä oli niin tavattoman tervetullut fiilis, olette ihania! 

Tampereen paras farkkukauppa löytyy Kuninkaankadulta ja palvelee arkisin klo 19 saakka.

-Maj

 

 

 

 

 

0 Comments

 1. elli 24.2.2015

  Ihana tuo harmaa hame! Minkä merkkinen se on? :)

  Vastaa
  • -anu- Inch" 25.2.2015

   Hame oli yksittäinen mallikappale Minimum merkiltä. Meiltä löytyy vielä hetken noita tulevan kevään ja syksyn mallikappaleita myymälästä, aika herkkuja ovat ;)

   -anu- Inch”

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *