Säät eivät ole erityisesti suosineet hiihtolomalaisia, ulkona touhuilu vaatii vähintään kuravaatteiden päälle pukemisen, eikä tuolla harmaassa säässä pönöttäminen muutenkaan inspiroi varmaan ketään? Meillä ei leffatreffejä lukuunottamatta ole ollut mitään sovittua menoa, mutta kappas kummaa, touhua on silti riittänyt ja viikko on mennyt eteenpäin hurjaa vauhtia.

Tänään palloiltiin lasten kanssa myöhäisen aamiaisen jälkeen yökkäreissä, olin vielä levittänyt kasvoille kunnon kerroksen kasvonaamiota, kun ovikello soi… naapurin täti tuli kyselemään, että mentäisiinkö grillailemaan pihallamme olevaan kotaan porukalla? Lapset olivat heti innoissaan lähdössä, joten pesin naamiot kasvoilta ja kaivettiin ulkovaatteet esiin, eihän siinä auttanut kuin lähteä rillaamaan.

En ehkä kestä, kuinka ihana naapurintäti meillä on! Nytkin hän tulla tupsahti vaan siivoilemaan leluja ja jeesailemaan uloslähtemisessä, on hän vaan aikamoinen. Lapsilla on kestokutsu eläkkeellä oleville naapureille ja Teppoakin tuon tuosta tullaan pyytämään lenkkikaveriksi, en laita yhtään vastaan :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATuolla meidän mökissä on mukavan lämmin istuskella grillailemassa, ainoa miinus on, että kaikki kamppeet haisevat savulle grillailusession jälkeen. Lasten haalarit olivat jokatapauksessa pesun tarpeessa, niin tämä setti tuli oikein loistavaan saumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhan naturelleina rillaajina tässä näin. Ehdin kuitenkin tekemään sen kasvonaamion ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERACrocsin lahjoittamalla sydämellä lämmiteltiin käsiä, näppärä kapistus.

Aika loistava hiihtolomapäivä takana, grillailun jälkeen keitettiin vielä kahvit – ja sen jälkeen poika simahti tuohon sohvalle. Tekisi kovasti mieli itsekin heittäytyä päikkäreille, mutta hommaa pukkaa. Ai että, miten mukava iltapäivä <3

-Maj

0 Comments

 1. sanna 26.2.2015

  Herranjumala kuin kaunis oot naturellina! <3

  Vastaa
 2. inkku 26.2.2015

  Voi miten teillä on ollut ihana päivä. Loisto naapurit!

  Vastaa
 3. Ani 26.2.2015

  Oih kuinka kaunis oot ilman meikkiä!!

  Vastaa
 4. Laura 27.2.2015

  Olet todella kaunis ja upea ilman meikkiä.. huh huh :) <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *