Veimme viime lauantaina  bloggaajavieraamme tutustumaan ihanaan Design Boulevard -sisustusliikkeeseen. Itse olen aina ollut ihan hurmoksissani liikkeen valikoimasta ja tälläkin kertaa olisin voinut kotiuttaa meille vaikka ja mitä. Päädyin kuitenkin ostamaan Hayn box box -laatikkosetin, maailman ihanimman tiskirätin ja Hanna-Riikka Heikkilän kortteja. Hanna-Riikalla oli itsekin paikalla, sillä hänen näyttelynsä Maalauksia ja julisteita starttasi juuri 21.2. Design Boulevardin tiloissa. Koitan käydä vähän viikonlopun kuvasaldoa läpi ja ehkä kirjoitan vielä pienen jutun vierailustamme, niin näette myymälänkin.

 

hay boxes1Boxit, säilytystä kauneimmillaan.

hayboxes5Kuka oikeasti pystyy pyyhkimään pölyä ja likaa noin ihanalla rätillä? No onneksi sen voi pestä pesukoneessa. Hanna-Riikan kortista mulla tulee ihan Ida mieleen :*

 

hay boxes3Aika keväiset värit vai mitä?

 

hya boxes6Lastenhuoneeseenkin kiikutin muutaman boxin. Saapa nähdä mihin laatikot loppujenlopuksi päätyy, jos mulla olisi työhuone niin…

 

hay boxes7Rebekka piilotti yhteen laatikkoon Furbyn :D

Yksillöllisen ja söpön Design Boulevardin myymälän löydät Hatanpäänvaltatie 6:sta, ihan siitä Koskikeskusta vastapäätä. Eilen pikashoppailtiin vähän muutakin uutta kotiin. Pieniä on ne jutut, mitkä arkea piristää, kuten tämänpäiväinen auringonpaiste esimerkiksi :) Löytyykö teidän kotoanne Hayn box boxeja, jos niin mitä säilytätte niissä?

-Maj

0 Comments

 1. Mikko 23.2.2015

  Tuo on hauska paikka, pakollinen pysähdyspaikka Tampereella käydessä, kuten 4 vuodenaikaa & Cotton ja ja… Ja heh – Helsingistä löytyy myös oiva valikoima Hay:n tuotteita myös Bulevardilta, Vialesta!

  Vastaa
  • Maj 23.2.2015

   Hahaa, jep Cotton on kyllä kiva, samoin 4 vuodenaikaa on kyllä hyvä, mutta testaa se Kauppahallin Umami seuraavaksi! <3 En ikinä ehdi Helsingissä sisustuskaupoille asti, pitäis kyllä tulla oikein vartavasten joku kerta :)

   Vastaa
 2. Aino 23.2.2015

  Mitä maksoi Design Boulevardilla laatikkosetti ja montako laatikkoa tulee samassa?

  Vastaa
  • Maj 23.2.2015

   Siis nuo kaikki viisi laatikkoa tulevat samassa paketissa, hinta taisi olla hippasen alle 50 euroa, jos oikein muistan?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *