Olen huulikiiltojen suurkuluttaja ja omistankin paaaljon erilaisia kiiltoja, mutta sävyt niissä ei ole mitenkään erityisen kokeilevia tai rohkeita. Yleensä sorrun ostamaan lämpimän korallisen tai pehmeän persikkaisen sävyyn. Tänä talvena olen poikkeuksellisesti rohkaistunut hankkimaan pari raikasta pinkkiä kiiltoa kokoelmiini. Nyt kuitenkin koitan kulutella varastojani loppuun, ennen uusien kevätkiiltojen hankkimista.

huulikiillot1

Toisinaan sipaisen tai taputtelen huulille ensin nuden sävyistä huulipunaa, jonka päälle levitän kiillon. Kantsii kokeilla, jos omaat luonnostaan tosi voimakkaan punaiset huulet ja haluaa saada kiillon näyttämään vaalemmalta.

huulikiillot2

Tämän hetkiset lempparini!

huulikiillot3

Dior Addict Gloss- 553, Clarins Prodige Gloss – Coral Tulip 11, MAC Mineralize Glass – True Jewel ja Rimmel huulipuna – Nude Delight 700 sävy.

huulikiillot4

Uusin ostokseni huulituotteiden saralla on tämä Lumenen raikkaan pinkki huulikiiltokynä, tahmaamaton kostuumus – jonka kuitenkin tahmaan vielä kunnon kiillolla :D

Huulipuna eikä aina vähän enemmän pigmenttiä sisältävä huulikiiltokaan näytä kovin kauniilta rohtuneissa ja kuivissa huulissa. Rohtuneita huulia voi koittaa ”kuoria” kevyesti froteepyyhkeeseen hankaamalla, jonka jälkeen kannattaa vielä laittaa huulirasvaa. Yöksi levitän huulilleni Bepanthenia tai Hurraawin Moon Balmia.

Oletteko te huulikiiltojen suurkuluttajia? Itseltäni löytyy varmaan jokaisen takin ja laukun taskusta joku putkilo! Ja miksi sitä siitä huolimatta päätyy aina ostamaan aina juuri uuden huulikiillon?

-Maj

0 Comments

  1. Roxy=) 12.2.2015

    Täältä ilmoittautuu myös yks huulikiiltoaddikti. Mullakin takkien ja laukkujen taskut niitä täynnä. Jostain syystä eniten on erilaisia pinkin sävyjä ja aika monta samankin pinkin sävyistä ja silti aina ostelen uusia. =D Jotenki ne on vaan niin kivannäköisiä ne purkit/putelit missä sitä kiiltoa on että jo senkin takia aina päädyn ostamaan ja uskottelen itselleni että kyllä mä vaan tämmösen vielä tarviin. Itse asiassa tätä lukiessa tulikin mieleen että mulla ei taidakaan vielä olla mitään kivaa korallin/persikansävyistä kiiltoa (eipä!). =D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *