kaisa2mirka1susan2mirka3susan4 leena2Oletteko käyneet lueskelemassa Mamalife-sivuston olevaa Mammatyylit -blogiani? Olen saanut kuvattavakseni aivan ihania äitejä ja lapsia, jopa ihan toiselta puolelta Suomea. Isot kiitokset teille kaikille tätäkin kautta<3 Varmasti myös teissä Magicpoksin lukijoissa on vaikka kuinka paljon persoonallisen tyylin omaavia äitejä? Kurkkaappa siiis hakuohjeet täältä.

Lukijoiden toiveita kuunnellen toteutin ensimmäiset tyylimamma-kuvaukset sisätiloissa ja sain julkaistua ne kuvat juuri hetki sitten blogissa.

Ensi viikon tiistaille (10.2.) kaipailisin vielä yhtä kuvattavaa, laita viestiä mulle osoitteeseen magicpoks@gmail.com, mikäeli pääsisit lastesi kanssa tulemaan Tampereen keskustan tuntumaan kuvattavaksi tuolloin!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *