”Nyt voidaan tehdä mitä halutaan kun äiti ei ole määräilemässä” totesi Rebekka heti kun oltiin viety äiti kampaajalle ennen heidän järjestämäänsä bloggaajatapahtumaa. Totta. Koko päivä aikaa. Mutta mitä tehdä kiukkuisella tuulella olevan pikkumiehen kanssa kun ulkokelitkin on vähän heikot? No, päätettiin, että rakennetaan koko päivä legoilla, nukutaan päikkärit ja mennään illalla leffaan. Pitkien spekulaatioiden jälkeen valittiin uusi Risto Räppääjä ja Sevillan Saituri -elokuva.

leffassa2

leffassa1Ulkona ei paljoa väkeä liikkunut, mikä on ihan ymmärrettävää, mutta leffateatteri oli sitäkin täydempi. Onneksi ostettiin liput ennakkoon, muuten oltaisiin jouduttu jämäpaikoille. Elokuva oli aika pelottava, ainakin Samuelin mielestä, pari kertaa tuli pyyntö kotiinlähdöstä kesken leffan. Aikaisempien Risto Räppääjien kanssa ei moista ole tapahtunut, ehkä poika oli myös vähän pöllämystynyt kovista äänistä ja väenpaljoudesta. Mutta selvittiin loppuun asti :)

leffassa3 leffassa4

leffassa5Leffan jälkeen tuli nälkä ja lapset halusivat pitsaa,  päätin kuitenkin, että haetaan ”lätty” vaan lähipitseriasta.

leffassa6Tiukka keskustelu syödäänkö paikan päällä vai kotona – Koti voitti!

leffassa7 Mukava pitserian työntekijä toi lapsille myös ilmaiset pillimehut, jonka jälkeen Rebekan uravalinta oli selvä: ”Musta tulee isona pitsan tekijä!”

Tällaisen perusmukavan ”tehdään vaan kaikkea mitä te lapset haluatte” -päivän päätteeksi sain tunnustuksen olevani kivempi kuin äiti. En tiedä oliko jättikokoisella popcornicombolla leffassa, pitsalla ja muulla vaikutusta asiaan?

/M

 

0 Comments

 1. Sonja 21.2.2015

  Hauskan erilainen postaus ja ihanan tunnelmallisia kuvia! :)

  Vastaa
 2. Hyöeli 21.2.2015

  Jee! Kiva kun välillä mieskin äänessä täällä blogissa!! :)

  Vastaa
 3. Honey, Hani 21.2.2015

  Moi! Jäin miettimään, mitä tarkoittaa pitsan yhteydessä ”perus juutalaisena” (vaikka kuuluisikin kirjoittaa ne yhteen, hymiö)? Onko Tampereella joku kosher-pitseria viimeinkin, jee?

  Vastaa
 4. K 22.2.2015

  Olipas kiva, että täällä oli välillä Miikankin tekemä postaus(vaikka muistelenkin niitä joskus aiemmin täällä olleen). Nuo lasten ammattihaaveet on hauskoja kuunnella, joulun alla mun siskon ekaluokkalainen tyttö ilmoitti mulle, että hänestä tulee joko meteorologi tai lähihoitaja. :)

  Vastaa
 5. jenny 22.2.2015

  Awww :)

  Vastaa
 6. Kata 22.2.2015

  Kiva kun Miikakin kirjoittaa! Ihana perhe ootte. :)

  Vastaa
 7. Elena 22.2.2015

  Toi on just tää perusjuttu… meilläkin tuntuu tosi usein, että isä on kivempi kuin äiti :D Varsinkin, kun kaidemies on suuren osan vuodesta poissa arkipäivät ja tulee sitten viikonloppuisin kotiin. Usein siinä käy niin, vaikka ei saisi lapsia lahjoakaan, että iskän tullessa kotiin tehdään kaikkea kivaa. En välttämättä tarkoita herkkujen ostoa, vaan juttuja joihin arjen pyörittämisen lasten läksyineen, harrastuksineen ja omien töiden rumbailujen välillä ei ole aina itsellä enää voimia, vaikka tahtoa kylläkin!
  Toisinaan äitinä oleminen on just niin rankkaa sen takia, että tarvitsee liian usein kertoa lapsille mitä ei saa tehdä…
  Sanoo kaidemieskin ei ja pitää rajoja, mutta paremmin ehkä silloin, kun on talvisin kotona töiltänsä. Jostain syystä tuntuu, että miehillä on muutenkin sellainen rennompi meininki ja tekeminen lasten kanssa… usein kaikki kolme kaksilahkeista painiikin keskenään ja tuntuu, että kaksosten sijaan sainkin kolmoset, haha :D :D

  Elena

  Vastaa
 8. Inkkarit 22.2.2015

  Kiva päivä on teillä ollut. Ihania kuvia!

  Vastaa
 9. Aino 22.2.2015

  Tää oli kiva!

  Vastaa
 10. emilia 22.2.2015

  Aika samanlaista kommenttia tulee nyt, mutta olipa hauska postaus ja kivoja, hieman erityylisiä kuvia! :)

  Vastaa
 11. Karolina Huhtala 23.2.2015

  Juutalais-kommentti oli aika mauton ja törkeä tässä kirjoituksessa.

  Vastaa
 12. tytti 23.2.2015

  Vau, olipa kiva postaus! Useamminkin vaan mies kirjoittamaan :)

  Vastaa
 13. Alisa 23.2.2015

  Kiva postaus ja kivat kuvat :) !

  Vastaa
 14. Noorq 24.2.2015

  Tosi kiva postaus! Ihanaa mies näkökulmaa! Meillä taas äiti on se lepsu ja isä on se tiukkapipo:D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *