Mun vaatekaapista löytyy muutamia jakkuja, mutta jakku ei ole se vaatekappale, minkä valkkaisin ekana päälleni. Jakussa fiilis tuntuu liian asialliselta, ainakin sellaisessa ihan perinteisessä jakussa. Voiko vaan olla niin, että en ole jakkutyyppiä? Vaikka muilla tyypeillä jakkupuvutkin näyttävät omiin silmiini niin skarpilta ja hyvältä. Inchistä saamani Tiger Of Swedenin pellavajakku on kuitenkin poikkeus, se on niin ihanan rento ja mukavantuntuinen päällä. Itseasiassa en olisi tajunnut sovittaa ihanuutta ollenkaan, ellei sitä olisi kiikutettu minulle sovituskoppiin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJakku – Tiger of Sweden *giveaway/Inch”
Toppi – Minimum
Farkut – Tiger of Sweden *giveaway/Inch”
Kengät – Selected Femme
Kello – Calvin Klein

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvat eivät ehkä tee oikeutta koko mustalle asulle, itseasissa ne meinasivat jäädä kokonaan julkaisematta hölmöjen ilmeiden ja yleisen ankeuden takia, mutta kun vertaan niitä tämänhetkiseen olemukseeni, niin näytän kuvissa suorastaa hehkuvalta. Noh, eiköhän jakkua tule näkymään asukuvissa toistamiseenkin.

Kyllä vaan, noro-virus(?) tavoitti minutkin. Viime yö oli painajaismainen, Rebekan kanssa kärsittiin yhtäaikaa taudin pahin kärki. Miika vaihteli ämpäreitä ja kiikutti nesteitä, Samuel oli vielä voipuneena sohvan nurkassa. Ai kamala, joka vuosi tämäkin vitsaus on kärsittävä, vähintään kerran.

-Maj

0 Comments

 1. Riikka 17.2.2015

  Auts, pikaista paranemista teidän poppoolle! Sain ystävälltäni kultaakin arvokkaamman vinkin, ämpäreihin kannattaa laittaa roskapussit suojaksi. Helpompaa ja takuulla siistimpää siivousta.

  Vastaa
  • Maj 19.2.2015

   Loistava vinkki, jes, kiitos!

   Vastaa
 2. Erika 17.2.2015

  Ihana lookki! Miten sulle sopiikin noin täydellisesti musta. Sopispa mulleki yhyy!

  xo Erika

  Vastaa
  • Maj 19.2.2015

   Thänks, bebe! Eiks sulle muka sit sopis? :O

   Vastaa
 3. inkku 17.2.2015

  Tuo muovipussijuttu on todella hyvä!!! Kaunis asu.

  Vastaa
  • Maj 19.2.2015

   Kiitos! – ja niin oli, suorastaa loistava!

   Vastaa
 4. hyymiö 17.2.2015

  Olette myymässä kotia, joko on toivealue mistä uuden kodin hankinnassa tähtäätte?

  Vastaa
  • Maj 19.2.2015

   Moikka! En koskaan aikaisemmin ole kommentoinut asuinalueisiin tai asuinpaikkoihin liittyen, enkä nytkään tee poikkeusta.

   Vastaa
 5. Satu 17.2.2015

  Eiii, paranemisia teille! Meillä oli vatsatauti pari viikkoa sitten ja se tosiaan on aika mielenkiintoista tuollaisen just kolme täyttävän kanssa, kun oksensi (yöllä) varmaan kymmenen kertaa päälleen ja joka kerta oli pakko viedä tyyppi suihkuun, kun tukkaa myöten oli kaikki yrjössä. XO

  Vastaa
  • Maj 17.2.2015

   No niimpä! Ja miks se alkaa aina illalla/yöllä??? Ei paljon naurata jos itekin on saman taudin kourissa. Froteepyyhkeet pelasti mun yöt -___-

   Vastaa
 6. Katja 18.2.2015

  Tyylikäs asu! Toivottavasti tokenet viikonlopuksi, luin Aamulehdedtä viikonlopun tapaamisestanne, voi että, voin vaan kuvitella miten kivaa teillä tulee olemaan! :)

  Vastaa
  • Maj 19.2.2015

   Hei kiitos paljon! Joo, mäkin uskon, että siitä tule h u ike aa! Raporttia viikonlopusta tulee varmasti tänne blogin puolelle sit jälkikäteen :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *