Huh, mikä viikko takana, sanoisinko? Nyt ollaan koko porukka kuitenkin taas terveenä ja tänään tehtiin viimeisiä juttuja Idan kanssa huomenna starttaavaa bloggaajien Tampere viikonloppua varten. Siitä tulee varmasti ihan mahtavaa, ainakin me olemme itse tosi innoissamme kaikesta, toivottavasti myös vieraamme viihtyvät. Kun kaikki pikkuhommat oli kondiksessa, niin lähdimme vielä autolla kierrokselle viemään tavaraa huomista varten. Ida nappaili asukuvat minusta ja vaikka olo olikin vähän homssuinen, niin hymy oli herkässä :)

tgif1 tgif2Pipo – H&M
Huivi – Weekday
Takki – Mango
Paita – Gant
Housut – Vero Moda
Kengät – DinSko

tgif3Huomasitteko, että jalassani on jälleen lempparikengät? Just ne joiden vetskari hajosi kesken päivän. Loskasään kestäviin vanhoihin palvelijoihini vaihdettiin vetskari suutarilla – ja ne pelaavat jälleen kuin unelma. Vanha kaverini Annukka on paitsi maailman söpöin suutari, mutta myös moitteettoman tarkka työssään. Sain takaisin ehjät ja siistityt kengät. Vaikka mun olisi ehkä helpointa viedä kengät lähisuutariin kauppareissulla, niin paljon mielummin kannatan naisyrittäjyyttä ja kiikutan kengät Annukalle Hämeenpuistoon, Pyynikin jalkineliikkeeseen <3

-Maj

0 Comments

 1. hanni 20.2.2015

  Ihanat kuvat ! Ja mulla on melki vastaavat kengät, ne on niin parhaat! :)

  Vastaa
 2. Tanja 20.2.2015

  Voi pojat, voin kehua myös Pyynikin Jalkineliikkeen palvelua! Aina olen saanut hyvä palvelua ja nopeaa korjausta kengilleni. Nytkin siellä muutamat popot korjautettavana! Täytyy sanoa etten muita suutareita ole kokeillutkaan, mutta ei ole kyllä tarvetta vaihtaakaan.

  Vastaa
 3. Inkkarit 21.2.2015

  Pirteät on kuvat, täytyy tässä itsekin piristyä!

  Vastaa
 4. Inkkarit 21.2.2015

  Pirteät on kuvat, täytyy tässä itsekin piristyä!

  Vastaa
 5. Aino 21.2.2015

  Aivan samaa mieltä Pyynikin jalkineliikkeestä. Loistotyötä tekevä naissuutari, lämpimästi voin suositella minäkin :)

  Vastaa
 6. Sonju 22.2.2015

  Paras ystäväni tekee tuurauksia Annukalla! Vaikka vain muutaman kerran nähnyt hetkisen verran Anukkaa, saa hänestä ihanan pirteän vaikutelman :) P.S. Mikä tuo puhelin on?! Ihana!

  Vastaa
  • Sonju 22.2.2015

   Piti siis laittaa että mikä puhelin tuossa Goodiebag postauksessa, sori! :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *