tyopiste1 tyopiste2 tyopiste4 tyopiste5Meidän olkkarin työpisteen tietokone sai toverin Idan Macista, kun teimme tällä viikolla työhommia yhdessä täältä meiltä käsin. Tajusin, kuinka mielettömän ihanaa olisi tehdä töitä jonkun toisen kanssa tai edes jonkun seurassa, mielummin vielä ehkä jossain muualla kuin täällä kotosalla. Välillä nämä neliöt tuntuvat liiankin tutuilta kun kökötän täällä kotona päivästä toiseen, no en nyt ihan – mutta paljon kuitenkin. Kotona työskentelystä saattaa myös johtua tarpeeni touhottaa lasten kanssa ja olla vapaa-ajalla paljon menossa.

Bloggaaminen (plus muut työkuvionikin) on välillä aika yksinäistä hommaa, koneella naputtelemista enimmäkseen. Sitä saattaa itsekseen jumittua sahaamaan jotain pientä juttua edestakaisin löytämättä mitään kelvollista ratkaisua, mutta jos siitä pääsisi jutskailemaan jonkun toisen ihmisen kanssa niin se ratkaisukin saattaisi löytyä nopeammin ja helpommin.

Mulla ja Idalla on myös aika samanlainen ote ja tempo työskennellä, joten meidän on helppoa toimia yhdessä.  Ehkä joku päivä meillä vielä on oma pieni toimisto, haaveissa ainakin olisi <3

Teetkö sinä töitä kotoa käsin? Millaisia kokemuksia sinulla siitä on? Kaipailetko työyhteisöä tai työkaveria? Harhailetko helposti työnteon lomassa hoitamaan taloustöitä tms. vai pystytkö keskittymään töihin aina 100%?

-Maj

0 Comments

 1. anna 15.2.2015

  Vinks* rautatienkadulla suunittelutoimisto Muotoa etsii yhtä ”toimistotyötä” tekevää seuraansa :)

  Vastaa
  • Maj 19.2.2015

   Kuulostaa oikein ihanalta :)

   Vastaa
 2. tintti 16.2.2015

  Moikka! MIstä kuvan keltainen lamppu on ostettu? :)

  Vastaa
  • Maj 19.2.2015

   Moikka Tintti! Se on Vepsäläiseltä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *