… mutta ei yhtään kasvojani. Vikahan ei ole siis missään muussa kuin itsessäni, satuin olemaan kuvaushetkellä tosi hölmön näköinen, etenkin ilmeeni, voi luoja. Toki voisin puolustukseni sanoa, että en ollut millään tavalla valmistautunut asukuviin ja ne räpsittiin kahdessa minuutissa ennen lounasta. Oli pissahätä ja oli nälkä.

Bloggaajilta usein kysellään miten he onnistuvatkin näyttämään kuvissa aina niin hyvältä? Seriously? Ni-in, miten se sitten onnistuu, ööö ei mitenkään. Salaisuus on kuvien määrässä, niitä otetaan niin paljon, että muutaman on ihan pakko onnistua. Kaikista ihmisistä saa huonoja kuvia – ja myös edustavia kuvia. Tasokas kamera, hyvä valo, muutama asentokikka ja osaava henkilö kameran takana ovat myös kuviin vaikuttavia tekijöitä. Kuitenkin, vaikka kaikki edellä mainitut speksit olisivatkin kunnossa, niin on silti mahdollista näyttää jokaisessa kuvassa vaan tosi hölmöltä. Miksi en vaan voi pitää suuta kiinni ja silmiä auki? Niin yksinkertainen asia olisi pelastanut nämäkin kuvat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHuivi – Weekday
Takki -H&M
Paita – Gina Tricot
Hame – Minimum (Inch)
Kengät – H&M
Laukku – DKNY

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANo, mutta vaikka naama nyt oli kuvissa mitä oli, (oikeasti voisin jaaritella naama-asioista useammankin postauksen verran, etenkin iän tuomasta naama-kriisistä) niin hame on ihana. Kamera tykkäsi hameesta ja minäkin olen innostunut siitä niin kovasti, että olen pitänyt sitä pari päivää putkeen. Ostohetkellä mietin, että tuleekohan noin pientä hamosta käytettyä yhtään? Ja mitä vielä, se on ihan supermukava, tyttömäinen ja käy kaikkien yksinkertaisten yläosieni kanssa. Loistava ostos siis. Ostin hameen viikonloppuna, kun olimme blogiporukalla Inchissä vierailulla, se on Minimumin tulevan kevään tai syksyn mallikappale. Kuulin muuten jälkeenpäin, että niitä voisi olla mahdollista tilata Inchiin, jos joku teistä on kiinnostunut :)

-Maj

0 Comments

 1. Katri 25.2.2015

  Ihana hame! Muistatko, mitä maksoi? Melkein pakko saada samanlainen :D

  Vastaa
  • Maj 25.2.2015

   Hinta oli 30 ja 40 euron väliltä :) Kipaise Inchiin tiedustelemaan hametta?

   Vastaa
 2. antsu 25.2.2015

  Ihana hame! Harmittaa kun olin joku aika sitten shoppailemassa ja Vilassa tuli vastaan samanvärinen ja tuon mittainen hame, tosin kellohelmainen, ja jätin sen kauppaan! Ajattelin kai että liian kesäinen, mutta menisihän se näin keväällä lauhoilla keleillä sukkahousujen kaverina.

  Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta en varmaan vielä koskaan kommentoinut..ihana blogi sulla, tykkään kun olet niin rehellinen. Esim. juuri tässä postauksessa. Kiinnostaisi kuulla mitä tarkoitit iän mukanaan tuomalla naamakriisillä, kun itse kärsin sellaisesta. Minulla se tarkoittaa esim. kasvojen juonteita suun ja nenän pienissä, niistä huomaa miten ei ole enää kaksi- vaan kolmekymppinen. Etenkin jos on vakavalla naamalla, hymy vähän petraa tilannetta. :)

  Hyvää jatkoa sinulle ja blogillesi, pidä tuo rehellisyys!

  T. Uskollinen seuraajasi

  Vastaa
  • Maj 25.2.2015

   No höh, ehkä vastaava hame tulee vielä vastaan, jos niin on tarkoitus?

   Iän tuomalla naamakriisillä tarkoitan sitä, että näytän tosi usein harmaalta, väsyneeltä ja kulahtaneelta vaikka fiilis olisikin iloinen ja reipas. Iän myötä kaikki tekemiset, liikkumiset, syömiset, nukkumiset, stressi yms. näkyy niin helposti kasvoilla. Ja joo, juonteitakin löytyy ja nyt kun ihoni on kuiva, niin ne erottuu vielä helpommin. BUU!

   Vastaa
 3. Daily Nut 25.2.2015

  Ihana hame! Ja tyylikäs mustaharmaa kokonaisuus. :)

  Vastaa
  • Maj 2.3.2015

   Kiitoksia, tosi perus, mutta munkin mielestä ihan jees :)

   Vastaa
 4. amalia 26.2.2015

  Hei, onkohan hametta mahdollista saada Helsingistä?

  Vastaa
  • Maj 2.3.2015

   Moikka Amalia! Selvittelin asiaa, hameita voi löytää Cashcow Helsingistä ja Moda Kampista! :)

   Vastaa
 5. jr 26.2.2015

  Hame (ja sinä!) näyttää hyvältä! Sellaista kysyisin,et mistä löytäs hyvälaatuiset(=ei nyppääntys heti) paksummat sukkikset? Iteki tykkäisin käyttää välillä hametta mutten oo löytäny hyviä sukkiksia..hm:n nyppäänty jo eka kerralla päällä ollessaan!:/

  Vastaa
  • Maj 2.3.2015

   No siis wolfordilta, ne on ihan parhaat!

   Vastaa
 6. elli 26.2.2015

  mäkin kyselisin että tiiätkö löytyykö tuota hameihanuutta Helsingistä? :)

  Vastaa
  • Maj 2.3.2015

   Tein salapoliisityötä ja sain selville, että niitä voi löytää Cashcow Helsingistä ja Moda Kampista!

   Vastaa
 7. sussu 26.2.2015

  Itselle on tosi vaikeaa keksiä paitoja tuollaisiin puolihameisiin.. olisiko sulla vinkkejä?

  Ihokriisi on täälläkin.. olen 32, 29-vuotiaana tuli jonkinmoinen aikuisiänakne,josta selvittyä tuntunut,että kaikki syöminen vaikuttaa kovasti ihoon..esim.juusto tekee kasvot näppyläisiksi. Nuorena näppyjä tms. epäpuhtauksia ei ollut juuri koskaan. Ja sitten vielä se väsymys kasvoilla.. jos jollain on ihania heleyttäviä vinkkejä,niin antakaa tulla vaan :)

  Vastaa
  • Maj 2.3.2015

   No mulla on oikeesti, voisin laittaa kolme yläosavaihtoehtoa ja tehdä niistä postauksen?

   Heleyttävät vinkit voisi mennä kyllä postauslistalle myös :)

   Vastaa
 8. Minna Bussey 27.2.2015

  Ha, pitäis joskus ehkä tehdä kollaasipostaus kaikista epäonnistuneista kuvista… niitä nimittäin täällä riittää, paljon enemmän kun niitä onnistuneita ;-)

  Vastaa
  • Maj 2.3.2015

   No sama juttu mulla, mutta toisaalta siinä hetkessä sitä vaan näytti siltä – ja se siitä!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *