Jos ette vielä ole pistäneet merkille, niin kerrottakoon, että Magicpoks ei todellakaan ole mikään ruokareseptejen aarreaitta. Olen käytännössä kädetön kun puhutaan ruuanlaitosta tai mikä pahinta, leipomisesta. Näin laskiassunnuntain kunniaksi haluaisin kuitenkin jakaa teille yksinkertaiset ohjeet maukkaiden laskiaspullien tekoon (huom! ei leipomiseen). TEIN niin hyviä pullia, että alan muistuttamaan itsekin sellaista. Ensi viikon laskiaistiistain jälkeen allekirjoittanut voisi oikeasti harkita jotain paastoa tai jotain herkkulakon tyyppistä rajoitetta edes…

laskiaispullat11. Osta 2 pussia valmiita vehnäpullia pakastealtaasta. Voitele ne kananmunalla ja ripottele sokerit päälle, vähän huolimattomasti, tiedättehän ”kotikutoisen” näköisesti. Työnnä pullat uuniin ja mikä tärkeintä, älä anna niiden palaa, unohda suunnitelmasi imuroinnista sillä välin kuin pullat ovat uunissa. Pullat kypsyvät aina niin kamalan salakavalasti :/ Jos kuitenkin poltat pullat niin ei hätää, ota se toinen ostamasi pussi käyttöön. Älä muuten heitä niitä palaneitakaan pois, kuitenkin pikkutunneilla herkkuhimon iskiessä voit vuorata ne hillolla ja pistellä parempiin suihin.

laskiaispullat22. Avaa hillopurkin kansi ja vatkaa kerma, mutta älä niin kauan, että siitä tulee voita (koettu). Lievitä omantunnontuskiasi ostamalla edes luomua, kun et osannut/jaksanut leipoa niitä pullia itse. Villivadelma luomuhillo on kyllä niin ihanaa, että suosittelen satsaamaan ehdottomasti ja miksei kermaankin siinä samalla?

 

laskiaispullat33. Kun pullat näyttää sopivan kultaisilta, niin ota ne pois uunista. Anna pullien jäähtyä, halkaise ne kahtia, levitä hillo ja kermavaahto. Jätä kumminkin yksi pulla kokonaan ilman täytteitä, täytä yksi pelkällä hillolla ja yksi kermavaahdolla, koska lapset.

 

laskiaispullat44. Valmista, ai että hämäytys on onnistunut ja äitipisteet ovat kovassa nousussa, viimeistele hämäytyksesi ottamalla kuva instagramiin!!!! Keittiössäkin leijailee just semmonen ihana pullantuoksu, että naapurit luulee, että olet ihan itse leiponut. Sen kaikkien esittämään (superärsyttävän) kysymyksen ”Oi oletko itse leiponut?” voit kiertää kätsysti sanomalla, että ”juu, itse tein” koska sehän on tavallaan totta :)

Päivän kysymys kuuluunkin, että: mantelimassalla vai hillolla? Oman kantani varmaan saittekin jo selville :)

-Maj

 

 

 

 

 

0 Comments

 1. Rena 15.2.2015

  This recipe looks so simple that even I must be able to do this :) Thanks!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Hanna 15.2.2015

  En kestä kui söpö oot :D kuolen nauruun

  Vastaa
 3. Malla 15.2.2015

  Hahaa! Olipa mahtava teksti :D:D täytyypä laittaa ohje korvan taa!;)

  Vastaa
 4. Kippuralla 15.2.2015

  meillä on samaa hilloa, paitsi mansikkana ;D

  Vastaa
 5. chatte 15.2.2015

  Mantelilla mmm mmmm! :3 mä kyllä useinkin oon leiponu itse laskiaispullia, mutta nyt ei raaski. Kaksi syöjää vaan tässä taloudessa, ja edellisetkin leipomukset vielä tuhottavana. :D mutta noi näyttää kyllä hyvältä, ja varmasti maistuu!

  Vastaa
 6. Mm 15.2.2015

  Pakko oikein tulla tänne kommenttiboksiin ja sanoa että ihan mahtava postaus! :D Tuli hymy huulille :) Ja täällä ollaan kans hillon kannalla!

  Vastaa
 7. Tintin 15.2.2015

  Olipa hyväntuulinen ja aito postaus. Itsekään en ole mikään kokkikolmonen, mutta jotain edistymistä sentäs havaittavissa lasten tulon jälkeen. Meillä tehtiin suklaavaahtotäytteisiä, esikoinen _inhoaa_ hilloa.

  Vastaa
 8. Elisa 15.2.2015

  Voi että mää rakastan tätä sun blogia ♥ :”’D

  Vastaa
 9. Minna 15.2.2015

  Minnepäin olette muuttamassa? Joo, olen tosi utelias :)

  Vastaa
 10. Outi 15.2.2015

  Hahaa, niin huippu postaus!

  Vastaa
 11. Minnie 16.2.2015

  Hyvännäköisiä ovat! Juuri tämän takia Magicpoks on yksi lempiblogeistani; et yritä esittää mitään ja kirjoitat pilke silmäkulmassa realistisesti arjestasi. Jatka samaan malliin! :) Itsehän turvauduin samanlaisiin pulliin kiireen takia, vaikka leipomisesta kovasti tykkäänkin. ;)

  Vastaa
 12. inkku 16.2.2015

  Hyvä ohje. Kermalla tietysti

  Vastaa
 13. Anni 16.2.2015

  Ihan paras! Mies luki tämän postauksen myös ja lähetti terveisiä että ”just hyvä asenne!”. Mukavia päiviä!

  Vastaa
 14. Ulpu 17.2.2015

  Täällä ”leivottiin” laskiaispullat samalla ohjeella. :D Ja hillolla ehdottomasti, meillä mansikkasellainen käytössä.

  Vastaa
 15. hanni 20.2.2015

  Hahahh oot niin paras oikeesti! Sun blogia on niin piristävää lukea kun oot nii rehellinen ittelles! Kiitos tästä pulla”ohjeesta” ja kaikista muistakin postauksista. Musta tuntuu että jos tunnettais oikeesti nii meillä vois olla iha hupaisaa elämää :D sun huumori uppoo aina! Tsemppiä kevääseen!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *