Muistattehan sen meidän lastenhuoneen vanhan lattiavalaisimen, jonka lahjoitin eteenpäin pikkuveljelleni (ööö… joka tosin unohti sen meidän autotalliin)? Lamppuvanhuksen tilalle tuli Ikean Hektar, joka freesasi ryhdikkäällä olemuksellaan koko huoneen.

kidsroom1Tuonne nurkkaan se ahdisteltiin, mutta mitä sanotte, toimiiko? Huoneeseen on lennähtänyt myös pari vihaista lintua, jotka ovat muuten ihan koko ajan tiellä.

 

kidsroom4 angrybirds balloons decoration kidsMagicpoksin niksit lastenhoitoon: Kun menet koko perheen voimin ostoksille, niin piipahda heti ensimmäisenä ostamaan lapsillesi heliumpallot, jotta voit helposti seurata missä he menevät. Tällä vinkillä ei välttämättä päädytä vuoden äidiksi, siksipä kiillotan omaa sädekehääni ja paljastan se tulleen Miikalta, joka oli lauantaina itsekseen lasten kanssa Ideaparkissa. Angrybirds-pallot Toys ”R” Us:lta euron kappalehintaan, hyvä sijoitus?

 

kidsroom2 angrybirds brioSamalta reissulta ilmestyivät nuo AB-taskulamputkin. Voi miksi? :D Iskän kanssa on kuulemma paljon siistimpää olla kaupoilla, kun aikaa ei tuhlaannu niin paljoa vaatekauppoja kierrellessä.

 

kidsroom3 ikea kidsroom5 ikea malmNyt taidan jättää tämän huoneen hetkeksi rauhaan – haen vain raitamaton autotallista vielä omalle paikalleen, sillä automatto voidaan rullata nyt hetkeksi sivuun.

-Maj

0 Comments

 1. Inkkarit 2.2.2015

  Nätti lamppu, raikas olemus huoneessa.

  Vastaa
  • Maj 3.2.2015

   Kiiiiitos, pienillä muutoksilla voi olla suurikin vaikutus… Toki voi kyllä olla, että ainoastaan itse huomaan sen ”vaikutuksen”….

   Vastaa
 2. Nenna 3.2.2015

  Mä niin komppaan tuota palloniksiä! Tosin itse olen mokannut sen suhteen. Kuvitellaanpa, että leikit olleesi fiksu, kun lapsesi sai kauppakeskuksesta vihreän pallon ja kuvittelit, että helppo sitä on pitää silmällä. No kappas, kun luulit pitäneesi OMAA vihreän pallon jatkeena olevaa mukulaasi silmällä, huomaat, että pallon on Keskustan ja niitä on ko. kauppakeskuksessa noin 50 yhdellä silmäyksellä. No, onneksi se OMA rakkaasi on niin fiksu, ettei lähde äitinsä viereltä, vaan kun äidillä meinaa tulla paniikki, pikkuinen ilmestyy näkökenttää ja ilmoittaa ylpeänä, ”mä pidin äiti sua silmällä” :D NO HYVÄ. Ja äitipisteet nousuun!

  Vastaa
  • Maj 3.2.2015

   Eihän, haha :DDD Fiksu lapsi voi myös esim. sitoa pallonsa kiinni hyllyyn ja karata leikkipaikalle, se riski on otettava :D

   Vastaa
 3. Henna/Newbie 3.2.2015

  Me mentiin kans muutama viikko sitten noiden taskulamppujen kans halpaan kun olivat niin halvat :D Hyvännäkönen toi hektar! Taitaa olla sama jonka aattelin meille kattoon roikkuun keittiöön :)

  Vastaa
  • Maj 3.2.2015

   Mä en ollut tolla ”angrybirdsreissulla” mukana, joten ihan olette Miikan kanssa samaan halpaan menneet :D Hektar on kyllä edullinen ja kivannäköinen valaisin, antais varmasti myös vähän ronskimpaa ilmettä muutoin vaaleaan(?) keittiöön :)

   Vastaa
 4. Ilona 3.2.2015

  Oon miettiny tosi kauan aina välillä kuvissasi vilahtavan aakkostaulun alla olevaa mustaa juttua että mikä ihme se on :D

  Vastaa
  • Maj 3.2.2015

   Se on sellanen sisutustarra :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *