Mistäs mä sitten aloittaisin? Elokuvateatterikäynti ei ollut tällä kertaa mikään huikea menestys, Late Lammas -elokuva ei oikein sytyttänyt lapsia, testiryhmässämme oli nimittäin 2,3,4,6 ja 8-vuotiaat lapset eikä kukaan oikeiin innostunut elokuvasta. ”Eikö tässä siis puhuta mitään” kommentoi vanhin lapsista, 2-vuotiaan mielestä elokuva oli liian jännittävä ja 4-vuotias kysyi kesken elokuvan, että koska me oltiinkaan menossa kotiin. Jep, voi minkä teit Miika, kun veit lapset katsomaan Ristoa, ystäväporukkamme oli nimittäin Paddingtonin jo nähneet… Elokuvaa kivempaa oli riehua ostoskeskuksessa ja vierailla eläinkaupassa. Kuluuhan se päivä näinkin…?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekan mielestä leffa oli ihan kiva, ei kovin jännittävä. Parasta oli popkornit ja jääkarhutakki.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki – H&M
Paita – Pepe Jeans
Housut – Name It
Kengät – Melania

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATuo takki on juuri sellainen, jota voisin hyvin itsekin käyttää, juuri sopivan ohut ”kauppatakki”. En kestä jos musta tulee sellainen mutsi, joka intoa piukassa kertoo, kuinka lainaa vaatteita tyttäreltään – ja toisinpäin :D Onko tyttäreltä vaatteiden lainaaminen mammojen mielestä siistiä siksi, että a) on niin sutjakka, että vaatekoko on sama vai b) on upeaa kun on yhtä nuorekas pukeutuja kuin oma tytär? Muistan kuinka joskus äitiäni ja siskoani luultiin sisaruksiksi, sillä meidän mamma tuli äidiksi jo 19-vuotiaana. Tuskin sisko tästä oli niin haipissa, mitä mutsi…

-Maj

 

0 Comments

 1. K 24.2.2015

  Moi! Ajattelin vaan tulla sanomaan, että sinulla on todella suloiset lapset. Rebekka on niin kaunis, äitiinsä tullut :)

  Vastaa
 2. tiiu 24.2.2015

  Meillä taas lapset 10v ja 7v oli ihan innoissaan tuosta leffasta ja aikuisetkin tykkäsi. Onneks ei oltu ainoita jotka nauro ääneen :D Johtuuko sitten siitä että ollaan paljon katsottu late lammasta ja myös 4v:n yksi suosikkiohjelmista on Timppa.

  Vastaa
 3. H 25.2.2015

  Meidän äiti lainaa minulta vaateita melko säännöllisesti etenkin lomamatkoille äiti usein kyselee mun mekkoja lainaan, on kuulema niin kivoja :D. Olen itse parikymppinen vannoutunut mekkotyttö ja äiti viisikymppinen ja hienosti sopii mun vaatteet molemmille.

  Vastaa
 4. Esteri 25.2.2015

  Eikö tossa ollut K7 ikäraja? Mietin justiinsa kun (ITSE) olisin halunnut mennä Latea katsomaan poitsun (3,5v) kanssa mutta päätin sitten jättää väliin sen takia.. Tykkään Latesta ja meillä kyllä telkkarista sitä katsotaan, minä innokkaimmin :D

  Mitä vaatteisiin tulee, niin riippuu mielestäni eniten tyylistä ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *