morsian1morsian3morsian2

Hän oli niin siro ja kaunis, herttainen morsian. Vietin iltapäiväni meikkaillessa morsianta ja muuta hääporukkaa. Uskomatonta kuinka rauhallisesti ja stressaamatta morsian osasi ottaa suuren päivänsä, onnellisuus ja seesteisyys paistoi hänestä. Neljä meikkiä ja vähän hiustenlaittoakin, mielettömän ihania kohtaamisia, joista mieleeni jäi ertiyisesti juttutuokio morsiamen anopin kanssa. Hänen kanssaan jäimme juttelemaan melkein tunniksi, ihan vaan elämästä. Kaksi tuntematonta avasi varauksetta elämäänsä toiselle – sain todella paljon irti käymästämme keskustelusta, sain ajattelemisen aihetta.

Kun juhlaväki oli kaunistettu, niin kotijoukot tuli hakemaan minut Subin kautta lasten ystävän synttärikemuille. Nyt tuntuu, että olen antanut kaikkeni ja vähän enemmänkin. Vedet vaan valuvat silmistä, kun väsyttää niin paljon. Ehkä yksi jakso Marco Poloa Netflixistä ja I’m done. Lupaan vastata kommentteihinne huomenna, kiitos niistä kaikista, olette ihania.

-Maj

0 Comments

 1. Oona 8.2.2015

  Upea morsian! Rakastuin hänen pukunsa selkäosaan!

  Vastaa
 2. White 8.2.2015

  Niin kaunis meikki, sopii hänelle niiiiin hyvin. Voi jos mä joskus pääsen tanssimaan häitä niin Maj sulle on keikkaa täällä Itä-Suomessa! ;)

  Vastaa
 3. Laura 8.2.2015

  Ihana :) laittaisinko tänne blogiin tietoja, mitä meikkejä ja sävyjä käytit morsiamelle?

  Vastaa
 4. Inkkarit 8.2.2015

  Kaunis on morsian. Hiukset ja meikki hyvin natsaa!

  Vastaa
 5. lila 8.2.2015

  Kaunis meikki ja morsian!!! Joo, toiset osaa ottaa rennosti:) Muistan yhden morsiamen, joka jännitti niin, että kävi oksentamassa kesken laittautumisen! Hänkin oli kyllä aivan yllättynyt jännityksen määrästä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *