Nyt on kyllä selkeästi kevättä ilmassa, koska olen niin hanakasti ollut imurin varressa tai rätti kädessä. Naureskelin ystäväni kanssa, että 2 x päivässä imurointi on lähinaikoina ollut ihan normaali käytäntö meillä, etenkin kun lapset ovat kotosalla. Tällä meidän jengillä pienissä tiloissa pyöriessä pöly ja koirankarvat kerääntyvät helposti, toisaalta myös näiden neliöiden imurointi on todella nopeasti suoritettu. Siivoan useimmiten ihan vaan siksi, koska pystyn rauhoittumaan ja rentoutumaan siistissä kodissa paremmin.

 

koti1koti2koti3Tästä klikkaamalla pääsette halutessanne kurkkaamaan keittiön pöydän ja tuolit paremmin.

 

koti5 Meillä ei koskaan tapella siitä kumpi imuroi, yleensä se olen minä. En jaksa patistaa toista, kun omasta mielestäni imurointi on ihan ok hommaa, ja olen myös se, jota ne pölykoirat enemmän häiritsevät. Siinä kiistelyn kuluvassa ajassa imurointi sitäpaitsi on jo suoritettu.

Kirkas kevätaurinko on kyllä armoton, se paljastaa likaiset pinnat (ikkunat?!) ja pölyhiukkaset. Vitsit, silti odotan aurinkoisia kevätpäiviä enemmän kuin mitään muuta <3

-Maj

0 Comments

 1. Hanna 6.2.2015

  Nätiltä näyttää! Varsinkin toi lattia, saako udella mikä lattia kyseessä ja onko ollu käytännöllinen lapsi/koiraperheessä? Remontti edessä ja vaalea lattia miellyttää silmää, mutta mietityttää jääkö naarmuja helposti ja joutuuko koko ajan luuttuamaan :/.

  Vastaa
  • Esteri 6.2.2015

   Hei samaa kysyn mäkin! :)

   Vastaa
   • Maj 9.2.2015

    Voi, mä en muista lattian merkkiä tai mitään, mutta laminaattia se on. Ei jää naarmuja, eikä tuu jälkiä, sen verran kovaa matskua laminaatti on, tarkoitettu muistaakseni myös julkisiin tiloihin. Pinnassa kyllä näkyy loistavasti pöly, tahrat ja koirankarvat, mutta toisaalta se on myös helppo pitää puhtaana :)

    Vastaa
 2. NoorA 6.2.2015

  Ihanan avaraa ja vaaleaa! Tykkään! Ihastelen tuota teidän olohuoneen mattoa? Haluatko kertoa mistä se on hankittu ja minkä kokoinen on. Hakusessa tuon tyylinen vähän reilumpi matto olkkariin! :))

  Vastaa
  • Maj 9.2.2015

   Se on ostettu Askosta, malli/nimi on Kioto, niitä löytyy useammassa koossa :)

   Vastaa
 3. Esteri 6.2.2015

  Niin ja IHANAN valoisa ja järjestyksessä oleva koti, ah!

  Vastaa
  • Maj 9.2.2015

   Ah, kerrankin ikkunoista tuli oikein kunnolla valoa, tuntuu, että aurinko on paistanut viimeksi syyskuussa!

   Vastaa
 4. Milla 7.2.2015

  Ihanan siistin ja harmonisen näköistä. Tulee rauhallinen olo kun katsoo kuvia :)

  Vastaa
  • Maj 9.2.2015

   Kiitos kehuista, tässä asunnossa on kyllä neliöt käytetty hyvin, tämä asunto tuntuu mun mielestä vähän isommalta, kuin mitä se todellisuudessa onkaan :)

   Vastaa
 5. Yhdyn ensinnäkin kaikkiin edellisiin kommentoijiin :) Itselläni pyörii ajatuksissa tässä hetkellä sohvat ja nahkamaiset sellaiset. Mikä ja mistä tuo teidän ihanuus on?

  Vastaa
  • Maj 9.2.2015

   Meidän sohva ja nojatuoli on Ikeasta, tuota just samaa mallia ei ole enää saatavilla, mutta vastaavaa löytyy :)

   Vastaa
 6. Anne 7.2.2015

  Hei.nustä sohvat ovat? Kaunista on :-)

  Vastaa
  • Maj 9.2.2015

   Kiitos kovasti, sohva on Ikeasta!

   Vastaa
 7. No kyllä on nättiä!! Just kirjotin omassakin blogissa että en pysty edes ajattelemaan kunnolla jos kotona on sottaista!

  Vastaa
  • Maj 9.2.2015

   Kiitos paljon! Toisaalta tuo siisteys on hyvä ja ihana piirre ihmisessä, mutta toisaalta se on myös kirous, joskus nimittäin pääsisi niin paljon helpommalla, kun antaisi vaan olla? Vai mitä sanot?

   Vastaa
 8. Anni 7.2.2015

  Tosi kaunista ja valoisaa, tykkään erityisesti tuosta sohvapöydästä!

  Vastaa
  • Maj 9.2.2015

   Tuo uniikki sohvapöytä on ollut kyllä superkäytännöllinen, etenkin näin lapsiperheessä :) Arkkun sisään saa kätkettyä jäätävän määrän tavaraa. Sen päällä on piirrelty, leikitty, istuttu ja seisottu, eikä ”tunnu missään”!

   Vastaa
 9. pauski 7.2.2015

  Tosi kaunis koti teillä! Ja hyvällä maulla sisustettu. Mua kiinnostaisi, että mistä makkarin kattovalaisin ja olkkarin matto ovat peräisin?

  Vastaa
  • Maj 9.2.2015

   Makkarin valaisin on ihan vaan Ikeasta ja olkkarin matto on ostettu Askosta, kurkkaa siitä lisää infoa tuolta ekoista kommenteista :)

   Vastaa
 10. HuopaPalloMatto 7.2.2015

  Näyttää kyllä ihanalta siivouksen jälkeen! Kevätaurinko on kyllä tosiaan aika armoton, mikä siinä onkin, että ei syksyllä samalla tavalla näy pöly, vaikka samasta kulmastahan se aurinko silloin paistaa?

  Vastaa
  • Maj 9.2.2015

   En tiedä, kevätaurinko on tosiaan armoton, mutta silti aika ihana, vai mitä?

   Vastaa
 11. Anna 7.2.2015

  Voi teillä on tosi ihanan freesin näköinen :) olet kyllä onnistunut luomaan harmoniaa.

  Vastaa
  • Maj 9.2.2015

   Kiitos paljon, ihanasti sanottu :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *