*yhteistyössä Sokos

Ensi viikon maanantaina 2.3. starttaa Kutsu Kauneuteen -tapahtuma kaikissa Sokoksissa, Emotioneissa sekä Sokoksen verkkokaupassa. Tapahtumaviikolla on joka päivä vaihtuvia huipputarjouksia sekä viikkokohtaisia etuja tarjolla. Lueskele lisää kauneusvinkkejä ja infoa Kutsu Kauneuteen -tapahtumasta täältä. Poimin tähän postaukseen omasta mielestäni kiinnostavimmat kosmetiikkauutuudet, hyväksi kokemani tuotteet sekä tietysti huippuhyvät edut tapahtumasta!

sokos_1_lancome

Maanantain huippuetu on Lancômen Visionnaire seerumi hintaan 75,90 (norm. 109,-) sekä supersuosittu Teint Miracle -meikkivoide 39,- (norm. 53,50)
Lancômelta on myös tänä keväänä tullut uutuutena Miracle Cushion -meikkivoide, jota on paljon blogeissakin kehuttu. Itseäni kiinnostaa kovasti myös merkin toinen uutuus, Belle de Teint -korostuspuuteri, joka tuo väriä ja heleyttä kasvojen iholle. Lancôme-tuotteita 100 eurolla ostavat saavat myös lahjaksi upean kirjekuorilaukun, joka sisältää kokeilukokoisia ihonhoitotuotteita (arvo n. 110 euroa)

sokos_2_biotherm

Tiistaina vietetään Biothermin päivää! Syväkosteutusta ja pehmeyttä iholle antavat Biothermin Aquasource Creme -voiteet ovat päivän huipputarjouksena hintaan 26,90 (norm. 39,50). Itse olen kuivan ihoni kanssa täysin hurahtanut ihonhoitoöljyihin ja tuo Biothermin Liquid Glow pitäisi myös ehdottomasti testata. Tiesittekö, että sen voi halutessaan sekoittaa päivä- tai meikkivoiteeseen? Jos shoppailet Biothermin tuotteita yli 80 euron arvosta, saat kaupan päälle meikkilaukun täynnä kokeilukokoisia tuotteita (arvo 70 euroa).

sokos_4_dior

Poskipuna ja huulikiilto samassa paketissa? Diorin Cheek & Lip Glow (hinta 46,50) kuulostaa tosi näppärältä käsilaukkutuotteelta. Diorilta löytyy myös Iconic Overcurl -pakkaus, jossa on samassa ripsari sekä luomiväripaletti, 35,90.

Kuvat vain Sokoksen omaan käyttöön.

Clarinsin Instant Light -huulikiilto on yksi ikilemppareistani! Luonnollinen ja huulia hoitava kiilto on tarjouksessa 13 euroa, kun normaalisti se maksaa 20 euroa. Pitää käydä hakemassa varastoon. Lauantain huippuetuna on mm. Clarinsin kiinteyttävä Double Serum hintaan 59,90 (norm. 88,90)

sokos_8_ysl

Meikkiuutuuksista puolestaan itseäni kiinnostaa YSL:n luomiväripaletti, 79 euroa. Molemmissa paleteissa on kyllä aika ihanat sävyt, mutta etenkin tuo nuden sävyinen olisi täydellinen omaan meikkipussiini.

sokos_7_lumene

Lumenella on vaikka mitä ihania tarjouksia Kutsu Kauneuteen-tapahtumassa. Irtopuuteri on hintaan 12,90, mutta huomaa, että tuotteita on vain rajoitettu erä. Sunnuntain huippuetuna on Vitamin C heleyttävä päivävoide tai yövoide hintaan 12,90. Vitamin C silmänympärysvoiteen tai tehohoidon silmänympärysiholle saat myös hintaan 12,90 kpl. Lumenen uudet ihanat meikkivoiteet ovat tapahtuman ajan -15%. ”Huulikiiltohulluna” haluaisin myös testata Lumenen uutta Rasberry Miracle -huulivoidetta, jonka luvataan kosteuttavan ja heleyttävän huulten väriä.

sokos_9_mark_escadasokos_10_mark

Tuoksupuoleltakin löytyi kiinnostavia uutuuksia ja tarjouksia. Marc Jacobsin uusia Sorbet tuoksuja kuvaillaan ”kukkaishedelmäisiksi”, ah! Daisy Sorbet edT 50 ml, 61,90 ja Daisy Eau So Fresh Sorbet edT 75 ml, 68,90. Daisyn ostajille on jaossa rajoitettu erä Marc Jacobsin sateenvarjoja. Escadan Joyful-tuoksu on viikon huippuetuna hintaan 44,90 ja Michael Korsin uutuustuoksun Whiten ostajaa lahjotaan 80 euron arvoisella laukulla!

Kutsu Kauneuteen-tapahtuman tiimoilta on järjestetty myös kilpailu, johon voit halutessasi helposti ottaa osaa täällä. Palkintona on Lancôme-meikkitaiteilijan henkilökohtainen meikkiopastus sekä merkin tuotteita. Sen lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan 17 kappaletta ihania tuotepaketteja tapahtumassa olevilta merkeiltä, kannattaa siis ehdottomasti osallistua :)

Aika huikeita tarjouksia vai mitä sanotte? Nähdäänkö Tampereen Sokoksella ensi viikolla 2.3.-8.3.?

-Maj

0 Comments

 1. inkku 25.2.2015

  Meikkivoide täytyy testats. Hyviä vinkkejä, kiitos.

  Vastaa
 2. Satu 25.2.2015

  No nähdään! :D Tosi hyviä tarjouksia, ainakin meikkivoidetta ja huulikiiltoa täytyy lampsia ostamaan.

  Vastaa
 3. Kuono 25.2.2015

  Nähdään!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *