Niin, mitäs me hiihtolomalaiset? Täällä sitä ollaan vaan ja hengaillaan, tosin mulla on aina muutama rauta tulessa yhtäaikaa, perus. Lapsilla on ollut mukavia leikkejä keskenään ja kerettiin me raitista ilmaakin haukkaamaan tänään. Toivottavasti koko viikoksi riittää sopivasti mukavaa puuhaa, alustavasti ollaan sovittu leffa- ja teatteritreffeistä sekä mummolapäivästä. Talviurheiluhommista päästään toivottavasti nauttimaan sitten parin viikon päästä Rukalla.

 

sam1Naama näyttäis vähän siltä, että mielessä on muutama jekku! :D

sam2sam3Rebekka sanoo aina paniikissa, että jos väännät naaman noin, niin se saattaa jäädä siihen asentoon. Mullekin sanottiin pienenä just samalla tavalla, mutta hänelle en sitä ole opettanut, tosin veikkaan äitini maininneen asiasta ;)

 

sam4Sampalla on päällä Gugguun collegehousut ja H&M:n teeppari, joista molemmista mulla on muutama sana sanottavana. Meillä on useampi tuollainen taskullinen teeppari, ne on tällä hetkellä H&M:llä osta 3, maksa 2 -tarjouksessa, maksavat muistaakseni vain jotain 6-7 euroa kappale. Mun mielestä tuo on siisti, edullinen ja kivannäkönen perusteeppari pienelle pojalle tai miksei vähän vaikka isommallekin? Vastaavia löytyy myös samasta paikasta miehillekin, hehe! Housut ovat olleet ihan mahtavat, vaikka vähän niissä on kasvunvaraa vieläkin. College on matskuna mukava päällä, mutta vetskari/napit tekevät niistä peruspöksyä ryhdikkäämmäät, tykkään kovasti.

 

sam5Paita H&M:ltä ja housut saatu Gugguulta. Btw toi ilme on kiteyttää kaiken :D

sam6 sam7Taisi sisko napata tikkarin suoraan kädestä :S

sam8 sam9 sam10 sam11Voi tuota pojan pörröpäätä ja hänen ilmekkäitä kasvojaan, ihanaa kun hän voi hyvin – ja muutenkin olen tosi helpottunut, kun ollaan taas kaikki voimissamme.

Mukavaa hiihtolomaa muillekin manselaisille, millaisia suunnitelmia teillä on tälle viikolle? Mehän ollaan vaan täällä Tampereella, huikatkaahan jos törmätään :)

-Maj

0 Comments

 1. Lilyyy 23.2.2015

  Mä en kestä kuinka ihania kuvia!! Sai kyllä hymyilemään nämäkin univelkaiset kasvot :) Ihanaa lomailua teille!

  Vastaa
  • Maj 25.2.2015

   Hehee, kiitos kivasta kommentista :) Samppa kyllä osaa hurmaamisen niin halutessaan!

   Vastaa
 2. Linda 24.2.2015

  Onpa hyväntuuliset kuvat :) Mistä tuo tikkari on? :D

  Vastaa
  • Maj 25.2.2015

   Miika toi tikkari tuliaiseksi työmatkaltaan, se on varmaankin ostettu lentokentältä :)

   Vastaa
 3. Anna-Suvi 24.2.2015

  Voi tuota ihanaa pientä poikaa <3 aivan hurmaavia kuvia!

  Vastaa
  • Maj 25.2.2015

   Kiitos, innostuin kuvaamaan, kun olohuoneeseen tulvi pitkästäaikaa ihanaa valoa <3

   Vastaa
 4. ida365 24.2.2015

  Rakas Samppaa<3 Niin söpö!!!!!!!!

  Vastaa
  • Maj 25.2.2015

   :”) S-man!

   Vastaa
 5. Saara 24.2.2015

  Onpas suloinen poika!! :)

  Vastaa
 6. Mirtsu 24.2.2015

  Olen kommentoinut tästä asiasta jo ennenkin, mutta pakko kommentoida uudelleen. Miten joku voikaan olla noin suloinen!? <3 ihania lomapäiviä teille!

  Vastaa
  • Maj 25.2.2015

   En mää tiedä, tuo poika kyllä osaa olla niin suloinen, mutta toki hänestäkin löytyy se kääntöpuoli, jota btw kukaan ei ikinä usko :DD

   Vastaa
 7. Emtu 24.2.2015

  En ole aiemmin tainnut kommentoida, vaikka olenkin seurannut blogiasi jo pidempään. Kyyneleet silmissä luin aikanaan postauksesi poikasi sairastumisesta ja nyt on pakko kommentoida, että onpa ihana nähdä että siellä voidaan jo noin paljon paremmin! Ihanan aurinkoisia kuvia ja todella suloinen pieni pörröpää. Tästä postauksesta tuli itsellekin todella hyvä mieli. Ihanaa kevään odotusta teille! :)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2015

   Voi sinua, ihana. Täällä todella voidaan paremmin, ensi viikolla verikokeisiin taas – ja sitten nähdään onko tilanne pysynyt ilman lääkitystä hyvänä. Olen luottavaisin mielin ja nautin nyt siitä, että me voidaan näin hyvin :)

   Vastaa
 8. fanny 25.2.2015

  Voi IHANA Samppa!

  Vastaa
 9. Johanna 25.2.2015

  Ihanat kuvat nuoresta herrasta! Hei, samalla postaustoivetta eli how to viettää kaksi päivää hotellireissulla Mansessa kahden 3-0 v lapsen kanssa. :D Mies viettää päivät koulutuksessa ja me kaupungilla.. :O Eli missä äiti nauttii lapsiystävällisesti ruokansa samalla fiilistellen cityelämää, helpot (ja tietty samalla parhaat) shoppailuapajat jne.. Hyvät neuvot ovat nyt tarpeen! :)

  Vastaa
  • Maj 25.2.2015

   Voihan apua! Äiti käy tietysti tuolla Inchissä shoppailemassa uusia kevätvaatteita itselleen (ihana henkilökunta joka varmasti tarpeentulleen hoitaa lapsetkin, jos sovitat) ja jos perus pasta/salaatti maistuu niin suuntaatte Sokoksen 4. kerrokseen lounaalle, sieltä löytyy leikki- sekä imetyspaikka ja annoksia voi tilata lasten koossa, se on huomioitu hinnassa. Lastenvaatteita shoppailette Kuopuksessa ja sisustusjuttuja Design Boulevardilla, myymälät ovat vierekkäin… Sitten suuntaatte vastapäätä olevan Koskarin Angry Birds -leikkipaikkaan ja nappaatte viereisestä Minetistä herkkujätskit ja mammahan voi tilata kyytipojaksi ison kupin kahvia? :) Mukavia Tampere-päiviä teille! Lisää vinkkejä löytyy Tampere Tärpit -kategorian alta :)

   Vastaa
   • Johanna 26.2.2015

    Kiitos!! <3 Tää kuulosti siltä, että yh-päivästä ei voi tulla muuta kuin loistava!

    Vastaa
 10. Alisa 26.2.2015

  Voi apua, en tiedäkään kuinka Sampasta on tullut jotenkin niin ”rakas”, vaikka en ole ikinä häntä nähnytkään, enkä teitä tunne! Jotenkin tosi absurdia, kuinka toi pikkumies vaan AINA onnistuu sulattamaan mun sydämen <3

  Minäkin myönnän itkeneeni, kun luin Sampan sairaudesta ja oonkin aina välillä ajatellut pikkuista ja toivonut, että teillä on kaikki hyvin. Hiljattain oma 1,5-vuotias poikani myös sairastui niin, että olemme viettäneet paljon aikaa sairaalassa ja rampanneet nyt edelleenkin muutaman päivän välein verikokeissa. Kyllä nuo pikkuenkelit vaan osaavat joskus huolestuttaa niin paljon!

  Aivan ihana nähdä hyvinvoiva Samppa nyt, kasvoistakin tosiaan huomaa, että voi jo paremmin! Silloinkin tuli joskus itku, kun laitoit kuvia Sampasta ja hänellä oli turvonneet kasvot, voi kuinka tunnenkaan myötätuntoa häntä kohtaan <3 Hirveesti voimaa ja terveyttä teille koko perheelle!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *