Lapset päättivät aamulla siinä seitsemän aikoihin, että nyt on nukuttu jo ihan tarpeeksi. Kaipasin itse vielä siinä kohtaa kipeästi armonaikaa, jota telkkarista tulleet piirretyt antoivatkin minulle, onneksi. Aamiaisten ja muiden aamutouhujen jälkeen tein nopean imuroinnin – ja ihan vähän huvitti, kun nuorimmaiseni istui muinamiehinä olkkarin arkun päällä pelttorit korvilla. Tähänkö ollaan tultu? Vajaa vuosi sitten hän vielä innokkaasti osallistui siivoustouhuihini.

day1 day2Laitan ensin aina lapset, kamat ja kämpän kondikseen, sen jälkeen keskityn itseeni, sen verran mitä aikaa jää, sillävälin lapset leikkivät omiaan. Aikaisen aamuherätyksen johdosta tänään ei ollut mitään kiirettä.

 

Processed with VSCOcam with f2 presetUrpo ja Turbo kaupungilla. Vietiin kengät suutarille ja hoideltiin muutamia pikkujuttuja. Elsa-mekkokin löytyi H&M:ltä, niitä oli tullut sinne lisää! Itsasiassa ostin sen jo aikaisemmin, mutta tänään se vaihdettiin sopivaan kokoon. Pussin sisältö oli kyllä mieluinen, kuten naamasta näkyy.

Kaupunkireissun jälkeen vaihdettiin ulkoilukamppeet päälle, napattiin Teppo mukaan ja mentiin ulos rakentamaan lumilinnaa. Olin kuulemma ihan surkea siinä: ”parempi ettet edes yritä” :D Tein kuitenkin parhaani, kunnes vieraat tupsahtivat pihalle ja menimme koko porukka nälkäisenä sisälle.

 

day3Lounaaksi oli sushia, jauhelihakeittoa ja maitoa. Ensin ruokailivat lapset, huomatkaa, Elsa-mekko heti käytössä.

day4Pikkumurulaisten ruokavalio on vielä ihan nestemäinen :D

day5Rebekka järjesteli annokset riviin. Eve nappasi matkalla sushit meille, mistäs muualtakaan kuin Umamista. Tarviiko edes sanoa, että se oli jälleen kerran ihan loistavaa?

day6 day7Voi vauvat <3 Omat lapset tuntuvat jo niin isoilta (ja äänekkäiltä) tyypeiltä.

day8 day9Tietenkin Runebergintorttua jälkkäriksi :P

day10Tytöt ihmettelivät, että eivätkö meidän lapset nuku ollenkaan päikkäreitä? Olin, että ei kyllä yleensä ikinä kotosalla. Sen sanottuani Rebekka tuli ilmoittamaan, että Samuel simahti sohvalle. Siinä hän veteli parin tunnin nokoset, kunnes oli pakko jo herätellä.

Miika tuli kotiin töistä, vieraat lähtivät. Muu porukka meni rakentamaan lumilinnaa pihalle, tuli itse nököttämään hetkeksi koneelle. Miika katoaa kohta omiin treeneihinsä ja me chillaillaan lasten kanssa loppuilta ihan vaan kotosalla. Viimeksi kun kirjoittelin meidän päivän kulustani, niin taisi olla sama tilanne? Oikeasti käymme omissa harrastuksissamme kyllä ihan tasapuolisesti, itse olin eilen kuulatreeneissä, maanantaina bodycombatissa, lauantaina ja sunnuntaina lenkillä.

Käsi ylös kuka on vetänyt Runebergin torttua tänään? Nam. Itsehän olen jo ammattilainen kun olen elämässäni syönyt kaksi kokonaista torttua, etenkin kun luin Aamulehdestä aukeaman kokoisen jutun Runebergin tortuista :D Miten teidän päivänne on sujunut?

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Minna Bussey 5.2.2015

  Jopas alkoi tekemään mieli sushia!

  Me vietettiin iltapäivä vanhemman lapsen koululla, picnicillä (asun vähän erilaisessa ilmastossa, heh). Kivaa. Joskin nyt myös kivaa saada istua hiljaisessa talossa sohvalla.

  Hauskaa viikonloppua Maj!

  Vastaa
 2. Jennie 6.2.2015

  Tosi kiva postaus taas! :) Arkisia juttuja, mutta niin kivasti kirjotettu ja värikkäillä kuvilla kehystetty! :)
  Niin tykkään! :)

  Vastaa
 3. s 6.2.2015

  Moi,
  Pakko kysyä tuosta lasten lelusta, tuo valkoinen alusta johon voi painella muovi ”puita” pystyyn, että mistä olet hankkinut sen? Se on niin nostalginen lelu ja varmasti lapsille mieluinen että haluaisin meidän pojille samanlaisen!
  Sushi kuulostaa ja näyttää kadehdittavan ihanalta..

  Vastaa
  • Maiju K. 7.2.2015

   Meillä on samanlainen ja se on Tigerista. Sieltä löytyy yllättävän paljon pieniä kivoja puuhailujuttuja pienille.
   Sori Maj, vastasin sun puolesta!

   Vastaa
 4. Camilla 6.2.2015

  Tosi hieno se teidän olkkarimatto? Mistä olet sen ostanut? :)

  Vastaa
 5. Esteri 6.2.2015

  Ihana arkipostaus! Nää on parhaita! Tulin niin hyvälle tuulelle luettuani tämän aamulla, kivaa juttua ja sopivasti ihania kuvia, kiitos! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *