Kuluneella viikolla ei täällä blogissa asukuvia nähtykään – siihen on ihan yksinkertainen syy olemassa, sillä allekirjoittanut on viihtynyt verkkareissa tyyliin joka päivä. Niinä harvoina kertoina, kun olen viitsinyt kuoriutua kotiuniformustani, niin lähistöllä ei ole sattunut olemaan kuvaajaa tai b) on ollut kiire tai c) ulkona on jo ollut niin pimeää, että kuvaamisesta ei olisi tullut mitään. Nämä seuraavat asukuvat kitetyttävätkin sitten loistavasti koko viikon pukeutumisfiilikseni :)

peak nike 1Pipo – Carhartt
Takki – Peak
Paita – Lindex
Housut – Nike
Kengät – Nike

 

peak nike2peak nike 3Kärrättiin päivällä Miika lentokentälle lasten ja Tepon kanssa, tästä pyörähtää käyntiin meikäläisen ”seitsemän päivää yksinhuoltajana” -haaste, ensi viikon ohjelmaan mahtuu radiohaastista ja Helsinginreissuakin, mutta eiköhän tämä suju ihan hyvin :)

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Paulina 8.2.2015

  Näytät kadehdittavan kauniilta verkkareissakin :)

  Vastaa
  • Maj 8.2.2015

   No hööh, kiitos – ja olin kuitenkin meikannut, että ehkä se vähän auttaa asiaa :D

   Vastaa
 2. Rena 8.2.2015

  I can imagine that you are really challenged! Nevertheless you look perfect in your sporty look <3
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 8.2.2015

   Yep, I hope that all goes well! <3

   Vastaa
 3. lila 8.2.2015

  Hyvältähän näyttää! Asupostaukset on huippuja, mutta musta tämä siivousaiheinen viikkokin on ollut aika hauska:) Ainakin sulla on siisti kämppä, näkisitpä mun..ja silti lähes päivästä toiseen verkkareissa;)

  Vastaa
 4. Sara. 8.2.2015

  Ooh, tsemppiä haasteeseen! Ja sä kyllä kahdehdittavan hyvin handlaat myös tuon verkkarilookin<3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *