Eilen oli kaikinpuolin loistava päivä – ja ilta huipentui Fifty Shades Of Grey -elokuvan ensi-iltaan Helsingissä. Valmistauduttiin ”Greyn tapaamiseen” Idan kanssa herkuttelemalla juustokahveilla ja kippistelemällä lasilliset skumppaa. Oli ihan parasta nähdä kaikkia tuttuja ja pahinta, kun en ehtinyt kunnolla vaihtaa kenenkään kanssa kuulumisia:D

 

50shadesofgrey1 50shadesofgrey2Kutsun kannessa luki ”Hra Grey odottaa jo sinua” – vähän haaveilin helikopterikuljetuksesta enskariin, mutta jouduttiin tyytymään VR:n tuttuun ja turvalliseen kyytiin sekä edulliseen Onnibussiin.

 

50shadesofgrey23 50shadesofgrey25 50shadesofgrey26
Kaikki Fifty Shades kirjat lukeneena odotin kovasti leffan näkemistä, mutta pakko myöntää, että se ei ihan vastannut odotuksiani. Näyttelijät kyllä vetivät roolinsa ihan kunniakkaasti läpi, mutta kokonaisuus oli laimeahko. Meinasin saada järkyttävän kikatuskohtauksen, kun herra Grey halusi harrastaa lempipuuhiansa, puki hän jalkaansa revityt ”työhousut”, jotka Ida nimes pahisfarkuiksi :D

Onko siellä ruutujen takana Grey-faneja? Oletteko te menossa katsomaan elokuvaa? Jos, niin olisi superkiva kuulla teidänkin fiiliksiänne elokuvasta :)

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Kirz 12.2.2015

  Itse olen menossa lauantaina kaverin kanssa, kun mies ei luvannut lähteä. Odotukset ovat kyllä itselläkin hieman liian korkealla (tiedän jo valmiiksi).

  Vastaa
  • Maj 13.2.2015

   Mukavaa iltaa teille :) Kerrohan sitten mitä mieltä olit?

   Vastaa
 2. sinna 12.2.2015

  Mä olen varma, et repeän nauruun ko nään sen kohtauksen niistä ”työhousuista” :’D Oon perjantaina menossa kahtoon sen ystävän kanssa :) Juuri kirjat lukeneena, en muista millon oisin viimeksi nauranu nuin palijon kirjojen parissa :D

  Vastaa
  • Maj 13.2.2015

   No nyt ainakin, ”työhousut” vilahtelee useamminkin pätkällä… Ihanaa iltaa teille :)

   Vastaa
 3. Laura 13.2.2015

  Olen lukenut kirjat, mutta juuri luin, että elokuva jää aika laimeaksi. Ranskassa oli saanut ikärajaluokituksen K-12, eli kertoo aika paljon siitä, paljonko tuosta kirjan juonesta on päässyt elokuvaan asti :) Ehkä pitää kuitenkin uteliaisuudesta se katsoa joskus!

  Vastaa
  • Maj 13.2.2015

   No joo, kyllä se kannattaa käydä katsomassa – tai vaikka vuokrata myöhemmin, voipahan ainakin sitten muodostaa ihan oman mielipiteen ja hei, onhan se Jamie Dornan aika kuumis! ;)

   Vastaa
 4. Laura 13.2.2015

  Juuri tänään nähtiin leffa ja ei kumpikaan tykätty yhtään. Itse olen kirjojen fani ja mies ei yllättäen niitä ole lukenut. Todella laimea leffa ja tuli jotenkin pintaraapaisun oloinen kokonaisvaikutelma. Ihan hirmu huono. Näyttelijöistä pidin

  Vastaa
 5. Kati 17.2.2015

  Sadomakismia ? Seksikumppanin sidontaa ?
  Enpä olisi sinusta uskonut !!!???

  Vastaa
  • Siru 22.2.2015

   (itkuhymiö tähän x20) :DD

   Vastaa
 6. misu 22.2.2015

  mä olen lukenut kaikki kirjat englanniksi, niissä ei ”työhousuista” puhuta :)
  leffa sinänsä oli.. noh, vähän laimea munkin mielestä. jamie dornan on kyllä kuuma muttei mun mielestä tarpeeksi dominantti olemukseltaan ollakseen christian. kesti aika pitkään, että pystyin leffassa päästämään irti omista mielikuvistani joita olin kirjoja lukiessa kehittänyt, mutta se taitaa olla ongelma kyllä aina kun menee katsomaan kirjasta tehtyä leffaa?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *