OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs ”päivä prinsessana” henkisiä kuvia sitä tulikaan otettua? :D Hiukset ovat kuitenkin näissä kuvissa se juttu, mutta onhan tuo vaaleansininen tylliunelmakin aika ihana vai mitä?

Värjäsin pari viikko sitten kutrini jälleen aavistuksen tummemmaksi. Teiltäkin on tullut muutama ”näytät nuoremmalta” kommentti – ja sehän lämmittää tämän daamin mieltä kovasti.

Tuumailtiin yhdessä Miljan kanssa hiusteni muodonmuutosta tovi, sillä meidän piti tilailla uutta pidennyshiusta. Päädyttiin sitten Simplyn suoraan hiukseen, sävyksi valikoitui nelonen. Itseasiassa ensimmäistä kertaa petyin Simply Naturalin hiusten laatuun – ja niistä edellisistä tehtiinkin reklamaatio. Vielä ei ole tullut vastausta sieltä suunnasta, mutta saapa nyt nähdä.

Milja suojasi muutamia hiusosioita, jotka jätettiin vähän vaaleammiksi ja muuten omaa hiustani tummennettiin. Päänahka ei kutissut ollenkaan, värjäyksen yhteydessä laitettava rauhoittava ampulli varmasti auttoi asiaa. Olen viihtynyt tässä värissä niin hyvin, kuten siinä edellisessäkin raidoitetussa versiossa. Tumma on kyllä se mun juttu!

Hair Artin tytöt Milja ja Enni lupasivat kaikille teille Magicpoksin lukijoille -15% alennusta helmikuun aikana varatuista kampaamopalveluista. Suosittelen lämpimästi testaamaan myös Miljan tekemää kasvohoitoa, hän on ihanan rauhallinen otteissaan ja tekee tarkkaa työtä. Jos varaatte aikaa Hair Artiin, niin kertokaa sen yhteydessä, että luette Magicpoksia, niin saatte tarjouksen hyödynnettyä.

-Maj

0 Comments

 1. Anniina 2.2.2015

  onpas kauniita kuvia! upeen näköset hiukset ja oon kans sitä mieltä, että tumma pukee sua :-)

  Vastaa
 2. Mari 8.2.2015

  Ihanat hiukset! Ekasta kuvasta tulee muuten ihan joku kirjan kansi mieleen.

  Vastaa
 3. Niina 23.7.2015

  Hei! Juuri tämän väristä olisi tarkoitus pyytää kampaajalta. Osaatko sanoa tarkemmim tästä hiusväristäsi? Tampere on pikkasen liian kaukana meikäkäiselle joten käyn kotikulmillani. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *