Halusimme Idan kanssa antaa Tampereella vieraileville bloggaajatutuillemme muistoksi goodiebagit, joihin valitsimme huolella tuotteita. Turhan krääsän sijaan halusimme kerätä kassiin ihania, hemmottelevia ja ekologisia tuotteita, jotka tulevat toivottavasti kaikilla käyttöön. Upeat mustavalkoiset kangaskassit meille lahjoitti Uhana, joka edustaa tamperelaista suunnittelua parhaimmillaan. Zuiilla oltiin nähty vaivaa ja sieltä lähetettiin jokaiselle bloggaajalle henkilökohtainen kauneustuote pienen viestin kera, itse sain korallisen huulikiillon, aika nappivalinta vai mitä?

 

goodiebag1 goodiebag2 goodiebag3 goodiebag4 goodiebag5 goodiebag6 goodiebag7 goodiebag8 goodiebag9 goodiebag10 goodiebag11Teppo antoi hyväksyntänsä goodiebageille, mutta minusta näyttää, että hänellä on aavistuksen kateellinen ilme kasvoilla? ;D

Vaikka itse sanonkin, niin meidän goodiebagista tuli aika ihana. Toivotaan, että muutkin tytöt pitävät kasseista – ja tietenkin niiden sisällöstä :)

-Maj

 

0 Comments

 1. Rena 21.2.2015

  Oh, the black bag is so cool!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 23.2.2015

   I agree :* <3

   Vastaa
 2. melia 21.2.2015

  teposta joskus kuulumispostaus! jookoskookos? :)

  Vastaa
  • Maj 23.2.2015

   Selvä, sen voin kyllä tehdä :))

   Vastaa
 3. Noorq 23.2.2015

  Uhanan jokainen tuote on ihana! Tuosta kassista oon niin kade!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *