Tampereen bloggaajaviikonloppu päättyi tänään mukavissa ja opettavaisissa merkeissä Olympuksen kamerakurssilla. Puitteet olivat ainakin kunnossa, sillä Sokos Hotel Ilves tarjosi meille ylimmäisessä kerroksessa sijaitsevan saunatilan käyttöömme. Näkymät avautuivat koko Tampereen keskustan ylle, ihana paikka!

Henna testaili Olympuksen Pen E-P5 kameraa sekä koulutuksessa saamiamme uusia niksejä, ottaen samalla meikäläisestä pari asukuvaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAurinkolasit – Komono
Neule – Mango
Toppi ja housut – Samsøe & Samsøe (Inch)
Kengät – H&M

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERARäntää tuli taivaantäydeltä, mutta oli ihan pakko silti testailla uusia arskoja. Minikuvaussession lopputuloksena oli vähän erityyppiset, mutta mielestäni aika kiinnostavat asukuvat. Kiitos Hennalle kuvista ja tietenkin Veeralle mielenkiintoisesta kurssista :)

Palaan vielä uudemman kerran viikonlopunmeininkeihin, mutta hätäusummät voivat käydä kurkkailemassa Instagramista #bloggaajatmansessa tägin takaa :)

-Maj

0 Comments

 1. Mikko 22.2.2015

  Veera on kyllä mahtava opettaja! Pitäisi itsekin taas astua askel pidemmälle tuossa kameran käytössä…

  Vastaa
  • Maj 23.2.2015

   Veeran opetustuokiot eivät kyllä ainakaan ole mitään haudanvakavia hommia :P <3 Veera on huippu!

   Vastaa
 2. Olis kiva jos voisit tehdä postauksen noista uusista asioista, mitä opit kameran käytöstä. Itse parhaillaan yritän vähän ittekseni tota kuvaamista Olympuksen omd em10:llä opiskella. Pitäis ehkä jonneki kurssilleki mennä. :D

  Vastaa
  • Maj 23.2.2015

   No joooo, mä voisin tehdä siitä juttua, kun vaan ehdin :)

   Vastaa
 3. Asikaine 22.2.2015

  Kiitos vielä ihan huipusta viikonlopusta! <3 Rillit on supacoolit!

  Vastaa
  • Maj 23.2.2015

   Yo, thanks bebe! :*

   Vastaa
 4. Juulia 23.2.2015

  Nyt on ihan pakko tulla sanomaan noin 10 sun postausta putkeen lukemisen jälkeen, että voin näin pian vasta 19-vuotiaana vain unelmoida näyttäväni yhtä hehkeältä ja nuorelta sitten kuin olen saman ikäinen kuin sinä! En edes oikeastaan tiedä minkä ikäinen olet, mutta oletan sinun olevan yli 24 ja sitä ei kyllä ikinä uskoisi!! Olet superkaunis ja tummat hiukset sopii sulle ihan täydellisesti :) Kiitos niin upeasta ja tasokkaasta blogista, josta inspiroituu jokaikinen kerta sitä lukiessa, vaikka ihan eri elämäntilanteissa ollaankin :)

  Vastaa
  • Maj 23.2.2015

   Ohoohh, no kiiitos, mä täytän 30 ens kesänä ja voin kertoa, että poden ikäkriisiä O__O Kiitos vielä kommentista, se oli aikamoinen!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *