elsa ja anna frozen naamiaisasut jääprinsessa frozeheart frozen huurteinen seikkailu jääprinsessa elsamekkoPohjoisessa Arendellessa elää kuningas ja kuningatar, joilla on kaksi tytärtä: prinsessat Anna ja Elsa. Kruununperijä Elsa on syntynyt taianomaisten voimien kanssa, joiden avulla hän voi hallita jäätä ja lunta. Eräänä yönä tyttöjen leikkiessä Elsa vahingoittaa sisartaan pahoin. Kuningas ja kuningatar vievät tyttärensä peikkojen luo, jossa Peikkopappa parantaa Annan ja neuvoo Elsaa opettelemaan voimiensa hallitsemista. Kuningaspari päättää eristää siskot toisistaan ja sulkea linnan muulta maailmalta. Anna kasvaa optimistisena yksinäisyydessä, Elsa omia voimiaan peläten. Tyttöjen ollessa teini-ikäisiä heidän vanhempansa menehtyvät…” 

Nyt puhutaan siis Disneyn animaatioelokuvasta nimeltä Frozen – huurteinen seikkailu, jonka varmaan tietävätkin melkeen kaikki ne naiset, joilla on 3-10 vuotias tytär? Meillä ainakin asustaa yksi Elsan superfani, joka pukeutuu päivittäin Elsaksi ja uskoo oikeasti omaavansa ”jäävoimat”. Frozenin lippukassatuotot olivat maailmanlaajuisesti yli miljardi dollaria, joten voin vaan kuvitella, miten paljon oheistuotteissa liikkuu rahaa, apua!

Rebekka pyyteli, että voisinko laittaa hänelle jääprinsessa meikin ja hiukset – ja kun kerran Miika ei ole valvomassa meidän touhujamme, niin tietenkin suostuin. Kuvissakin Rebekka oli todella arvokas ja vakava, mua ihan vähän hihitytti, kun hän otti roolinsa niin tosissaan. Tuo kuvan mekkoahan oli jokaiselta Tampereen H&M:ltä lopussa (ainakin Rebekan koossa), mutta ilmeisesti kovan kysynnän takia sitä tuli lisää. Jos harkitsette ostavanne sen, niin vinkkaan ottamaan normaalikokoa vähän isomman.

Teiltä on tullut raporttia pienistä Elsa-faneista ja H&M:n myyjäkin sanoi havainneensa pienissä tytöissä ”lievää” Frozen-hysteriaa. Se taitaa olla nyt ”se juttu”, joten hyvästi My Little Ponyt (ainakin hetkeksi) Elsa on nyt täällä.

-Maj

0 Comments

 1. Milla 10.2.2015

  Ihana Elsa ❤

  Vastaa
 2. Kata 10.2.2015

  Ihana neitokainen <3

  Vastaa
 3. Emma 10.2.2015

  Voi että miten ihana typy <3

  Mun sisko, Reben ikäinen, suurinpiirtein kiljuu kun näkee kaupassa jotain Elsaan liittyvää :-D Ne H&M:n Elsa/Frozen trikoopuserot ja -leggingsit on aika hottii kamaa! Siis nää prinsessakamat (Elsakengät, Elsäkruunu, Elsamekko, Elsaperuukki…) löytyy jo ja nyt on lähetty laajentamaan ihan päikkärivaatteisiin asti tätä hommaa :-D

  Vastaa
 4. Noora 10.2.2015

  Tarvitseeko neljä vuotias meikkiä?

  Vastaa
  • Nuutsa 11.2.2015

   Ajattele tätä rooliasuna. Kyllä pikku noidillekin laitetaan pisamia meikillä ja peleille piirretään pellen naamari kasvoihin meikeillä. Rebe on Elsa ja tämä on hänen rooliasunsa ja meikkinsä. Ei Maj Rebeä muuten meikkaa..

   Vastaa
 5. Nenna 10.2.2015

  Voi että, mikä kaunokainen <3 Niin kuvauksellinen! Oletteko ajatelleet Rebekalle kuvaus- tai näytösmallin pikkuhommia?

  Vastaa
 6. tintti 10.2.2015

  Moikka! Jos teillä tykätään lukea kirjoja tässä olisi tosi hyvä kirja! Frozen pohjautuu tähän kirjaan ja kuvitus on uskomattoman kaunis. Sivuilla on kohokuvioita ja glitteriä. Suosittelen! http://www.adlibris.com/fi/kirja/lumiprinsessa-9789510374016

  Vastaa
 7. Tintti 10.2.2015

  Rehellisesti, miksi meikkiä pienelle ihanalle tytölle? Eikö meidän äitien pitäisi juurikin viestittää (varsinkin nykyisessä pinnallisesti maailmassa), että ”olet maailman kaunein ilman meikkiä”!

  Vastaa
  • Eve 11.2.2015

   Miten arvasinkaan että joku kommentoi tätä meikki asiaa.. Eiköhän lapsikin ota tämän leikkinä, vähän huulikiiltoa ym.
   Itse ainakin olin tosi kiinnostunut äitini meikeistä tuon ikäisenä ja sotkin kaikki huulipunat tai jopa pureskelin paloja niistä, enkä saanut pienistä meikkailuista traumoja. Itseasiassa aloitin vasta kasilla meikkaamaan kouluun.. Ja esim. Frozenin Elsallakin on meikkiä elokuvassa, ai kauhee sieltä vasta niitä vaikutteita tuleekin.

   Vastaa
 8. Tiina 11.2.2015

  Ihania kuvia! Ei taida olla pelkästään tyttöjen juttu tuo Frozen. Meillä käytiin silloin viisivuotiaan (nyt kuusi) kanssa katsomassa tämä leffassa. Tykättiin tosi paljon koko perhe. Ja pitihän se sitten heti kotiin ostaa kun oli mahdollista. Kymmenen kertaa varmaan ainakin katsottu. Poika on innostunut nimenomaan tarinasta ja on sitä mieltä että se on ”tosi makee seikkailu”. Etenkin Olof ja Sven on suosikkeja :)

  Vastaa
 9. Kevät 11.2.2015

  Hih ihana <3 Meilläkin on parhaillaan kotona frozen hysteriaa ja sama mekko löytyy isommalta kohta viisi vuotiaaltamme ja se vähän ketuttaa kolmevuotiastamme joka on ottanut (joutunut) Annan roolin, koska annan mekkoa ei löydy. Ps. netistä löytyy ihania frozen väritys kuvia.

  Vastaa
 10. fanny 11.2.2015

  Ihana Repsu!

  Vastaa
 11. Laura 11.2.2015

  Meillä on tyttären isä tuomassa työmatkaltaan jenkeistä Disneystoresta ”aidon” Elsan puvun viittoineen päivineen. Arvaa vaan, onko 5-v. täpinöissä…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *