Viimeinen kuvasetti lasten 3+5 synttärijuhlilta tulee n-y-t. Virallisesti Samuel täytti 3-vuotta jo alkukuusta, mutta Rebekka on vielä 4-vuotias, ihan pienen hetken. Tänään hän lähti vaahtokarkkien kanssa päiväkotiin, sillä perjantaina ja maanantaina lapset ovat kanssani kotosalla ja sitten viikonlopun jälkeen tyttö onkin virallisesti 5-vuotta. Vaahtokarkit olivat tarkoitettu siis synttäreiden kunniaksi päikkykamuille. Oli jotenkin haikea olo aamulla, kun katselin niin omatoimista, reipasta ja huolehtivaista, poninhäntäistä tyttöäni. Olenkohan muistanut hänelle tässä viiden vuoden aikana kertoa tarpeeksi usein, että miten ihana hän on ja miten paljon häntä rakastan?

Viisi vuotta sitten olin 24-vuotias, voi pojat. Kyllä tässä viidessä vuodessa elämäni on muuttunut aivan valtavasti. Juttelimme eilen puhelimessa lapsuudenystäväni kanssa, hän odottelee esikoistaan saapuviksi näillä näppäimillä. Vauvajuttuja höpötellessämme palasin itsekin ajassa  viisi vuotta taaksepäin, siihen hetkeen kun olin juuri saanut esikoiseni synnäriltä kotiin. Halusin kiljua koko maailmalle, että olen nyt äiti! Se tuntui niin käsittämättömältä, että vastaantulijat eivät välttämättä näkisi sitä minusta päällepäin :D

Poikkesin pari päivää synnytyksen jälkeen nopeasti ilman vauvaa ostamaan muutaman minikokoisen bodyn ja myyjä kysyi, että laitetaanko ne lahjapakettiin? Muistan kuinka silmät kiiluen ja innosta puhkuen kerroin, että ne tulee omalle vauvalleni, joka on jo btw syntynyt. Oi voi, niitä aikoja – Miten tämä nyt lipsahtikin sellaiseksi tyypilliseksi mutsi-avautumiseksi ”apua mun lapsi on sen ja sen ikäinen, miten aika menee niin nopeaan jne…” Hehe, mutta se nyt vaan pitää niin paikkansa, aika menee varmaan yhä vain nopeammin, mitä enemmän mittariin tulee vuosia. Minun kohdallani vuosien ja lapsien mukana on tullut  myös hirveästi herkkyyttä, ehkä nyt täytyy vaan pyyhkiä silmäkulmat ja palata niihin lupaamiini synttärikuviin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYksisarvisen puoliso, komea herra sammakko toimi ilmapallovastaavanamme.

lastensyntymäpäiväjuhlat2Heliumilmapallot ovat lasten keskuudessa aina suosittuja, se on hienoa, kun niitä on paljon. Pallot tilasin verkkokaupasta (Ninka) ja kaasu tietty pitää ostaa (noutaa ja palauttaa) erikseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJuhlapaikkana oli liikuntasalityyppinen ratkaisu, joka me koristeltiin lähinnä palloilla, olihan siellä liinaa tarjoilupöydissä ja vähän viiriäkin. Mutta pompomit eivät välttämättä toimisi noin isossa ja korkeassa tilassa tai itse koin ne vähän turhaksi. Toimme myös paikalle omia leluja, kuvassa näkyykin tuo kovin suosittu mopo. Lapset pääsivät isossa tilassa juoksentelemaan ja leikkimään, ihana kun ei tarvinnut niin kovasti rajoittaa menoa.

lastensyntymäpäiväjuhlat4Tässä on ns. tilanne päällä :D

lastensyntymäpäiväjuhlat5Lahjoja tutkiskelemassa.

lastensyntymäpäiväjuhlat6Mun mekosta ehtikin joku jo siellä kysellä! Se on siis Minimumin, Inchistä olen sen ostanut. Mekkonen on ihanan rento päällä ja selkäpuolelta se on avonainen. Musta ja simppeli mekko käy monenlaiseen menoon. Idalla on aika söpöt sukkikset, piirtämistäni vinoista viiksistä puhumattakaan :D

lastensyntymäpäiväjuhlat7Sape toi myös osana synttärilahjaa lapsille pari tuollaista isoa palloa, äh, en nyt muista miksi niitä kutsuttiinkaan? Ne ovat sellaista ihan superohutta, mutta kestävää matskua, ihan kuin jotain jättimäisiä saippuakuplia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHankittiin heliumpalloille erikseen myös narut ja painot, vieraat saivat ottaa niitä kotiin mukaansa. Yhdellä ystävälläni oli takapenkki aivan täynnä palloja, ihana :D

lastensyntymäpäiväjuhlat9Merirosvotar kakkuapajilla <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa tässä on selkeästi kissalla ja noidalla metkut mielessä :P

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASynttäreillä oli myös pari pientä juhlavierasta nostattamassa vauvakuumetta. Mä poden tavallaan ikuista vauvakuumetta, mutta sitten en kuitenkaan? Ehkä sydän ja järki ovat vähän eri mieltä asiasta. Vauvat on mun mielestä aina niin ihania ja supermielelläni toisten pieniä hoivailenkin, siitä varmaan olen sen Marge-täti nimityksen saanut ystäviltäni? Kuvassa suloinen Anni-vauva ihmettelee silmät pyöreinä isompien lasten menoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekka ja Samuel saivat ihan huippuja synttärilahjoja. Tuo takana oleva iso väritettävä muumitalo me kyllä säästetään kesäksi, siinä on puuhaa sitten moneksi tunniksi, kaikilla muilla leluilla onkin jo sitten leikitty senkin edestä. Kiitos kaikille ihanista paketeista :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERATässä se jättimäinen saippukuplapallo. Niin siisti ja niin ällöttävän tuntuinen :P

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPieni Elsa-prinsessa tuijottelee ninja-ratsastajia.

lastensyntymäpäiväjuhlat17Synttäreiden suosituin hahmo oli ehdottomasti hiiri, sillä mun äiti oli Minni-mummo, Miika oli Mikki-hiiri ja Rebekka selvensi, että Ida on Minnin ystävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”SIIS OMG!”

lastensyntymäpäiväjuhlat19 OLYMPUS DIGITAL CAMERA lastensyntymäpäiväjuhlat21 OLYMPUS DIGITAL CAMERAJollyroomista saatu lasten KidKraft-merkkinen tiipii oli myös kovassa käytössä, teltassa käytiin levähtämässä ja taidettiin siellä muutamat salaisuudetkin kertoa. Tiipiissä on hauska, raikas kuosi ja se on helppo kasata. Äitini meinasi varastaa sen kesäksi heidän asunnolleen, mutttttaa katsotaan nyt… Viikonlopuksi lupasin pystyttää sen olkkariin – ja oikeastaan ehkä koko ensi viikoksi, kun Miika lähtee työreissulle.

 

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Kata 26.3.2015

  Vaikutat niin ihanalta äidiltä! Siihen täti postaukseenkin piti vielä kommentoida, että pyh. Oot just niin upea mitä päälle laitatkin. Tärkeintä, että itse viihtyy asussaan ja itse ainakin haluan olla nuorekas silloinkun omat lapset kulkevat vierellä. Olen myös itse aina ollu ylpeä äidistäni jota on kehuttu nuoremmaksi, enkä koskaan ole laittanut sitä pahakseni. Joten saa samppa ja rebekkakin olla ylpeitä susta ja varmasti ovat ja tulevat olemaan :-) kaikkea hyvää teille <3

  Vastaa
  • Maj 27.3.2015

   Ihana kommentti, kiitos oikein paljon tsempeistä ja superihanaa kevättä sinne <3

   Vastaa
 2. Ansku 26.3.2015

  Mitkä bileet! Wau! Jos joskus tulen äidiksi, haluan olla yhtä innokas kuin sinä silloin kaksnelosena tuoreena äitinä :D

  http://www.peaceandstyle.fi

  Vastaa
  • Maj 27.3.2015

   Ihana, kiitos! Mä vaan olin niin onnellinen vauvasta, ei siihen varmaan tuo ikä mitenkään liity :D

   Vastaa
   • Ansku 28.3.2015

    Ei varmaan liitykkään, pointti oli vain se innostus :) Mä kun olen just kohta 30 enkä vielä ole kauhean innostunut, lähinnä haaveilen että olisin :D

    Mukavaa lauantaita!

    http://www.peaceandstyle.fi

    Vastaa
 3. M. 26.3.2015

  Viimeisen kuvan ilmapalloista heijastuu nyt kyllä joku poltergeist..

  Vastaa
  • Maj 27.3.2015

   OMG! O_O TOTTA!!!

   Vastaa
 4. whitey 26.3.2015

  Hei lisää vaan näitä vauvamuisteloita! Jos haluisit niin kiinnostaa kyllä lukea ajasta kun odotit Rebeccaa :)
  Aurinkoista kevättä teille!

  Vastaa
  • Maj 27.3.2015

   Vitsit, mitähän mä siitä kirjoittelisin? Oisko jotain tiettyjä ajatuksia/juttuja tms. mitä haluaisit kuulla?

   Vastaa
   • Whitey 28.3.2015

    Oikeastaan olis ihana kuulla koko ensimmäisen odotuksesta.. Miten paljon jännäsit ja mietit ruokajuttuja ja liikuntaa, kaikkea samaan tyyliin teidän silloisesta arjest mitä nyt kirjoitat.. Sun tekstiä on niin mukava lukea <3

    Vastaa
 5. inkku 27.3.2015

  Ihanat bileet. Noitaki niin nätti!

  Vastaa
  • Maj 27.3.2015

   Kaunein noita, mitä oon koskaan nähnyt <3

   Vastaa
 6. Helma 29.3.2015

  Voi vinde, mikä toi jättipallo mahtaa ollakaan? Niin haluisin ostaa semmoisen veljenpojalle.. Ja ihanat juhlat varmastikin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *