Arjessa eniten meidän lapsilla käytetyt vaatteet ovat ehdottomasti collegehousut + trikoopaita kombo, niin päiväkodissa, kuin kotonakin. Kestävimmät ja kauneimmat collegehousut löytyvät ehdottomasti Gugguulta, mutta lasten vaatekaapeista on myös paljon harmaita perusverkkareita H&M:ltä, Lindexiltä ja muita edullisilta ketjumerkeiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERARebellä ja Sampalla ei ole erikseen mitään päikkyvaatteita. Yleensä valitsen heille aina jo edellisenä iltana seuraavan päivän vaatteet valmiiksi. En kestäisi aamulla mitään ylimäärästä sähellystä, tiedättehän? En jaksa alkaa kinaamaan tai miettimään, että mitä päälle puetaan. Olen myös siinä mielessä aika tiukka mutsi, että en anna lasten valita omia vaatteitaan, enkä päästä päiväkotiin mielestäni epäkäytännöllisissä (tyllihame, tms.) vaatteissa ja pitkät hiukset pitää laittaa kiinni. Toisinaan kotona lapset pukevat päällensä ihan mitä haluavat ja silloin kyllä tulee sellaisia asuyhdistelmiä, että silmiä vähän meinaa särkeä! Leggarit ja trikootunika on tytöllä ihan kiva & toimiva yhdistelmä päikkyyn ja Samuelilla puolestaan on usein myös esim. Popin raitaleggarit, mutta peruscollegehousut ovat silti ne pidetyimmät.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekan housut ovat KappAhlista, paita ja sukat H&M:ltä. Samuelin paita on Zarasta, housut ovat Mini Nicolas-merkkiset ja kolme kokoa liian pienet sukat ovat Polarn O. Pyretin (lempparit).

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMukavaa ja reipasta viikkoa! Eihän lannistuta tuosta takatalvesta? Tiedättekös  sanonnan: uusi lumi on vanhan surma? :)

-Maj

0 Comments

 1. Rena 30.3.2015

  Wonderful pictures – even better than mostly in advertisements! And yes, jogging pants belonged also to the favs of our children when they were little :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. inkku 30.3.2015

  Voi miten ison tytön näköine Rebekka on näissä kuvissa.

  Vastaa
 3. Mari 31.3.2015

  Kysyn vaan että miten ihmeessä se onnistuu että valitset lapsille vaatteet?! :D Meillä ei todellakaan onnistu, keskimmäinen on 1-vuotiaasta asti halunnut päättää mitä päällensä laittaa, ja se on 99% hame tai mekko, oli päikkypäivä tai ei ;)

  Vastaa
 4. Rena 10.1.2016

  Love it how cute they look with the ponytails!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  International Time-Related Giveaway: Bad News and More
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *