Helou tyypit! Meikkis on piiitkästä aikaa kirjoittelemassa täällä ihan ”livenä!” Blogi on kylläkin päivittynyt koko viikon ihan normaalisti, mutta kirjoittaja on silti lomaillut.

Saimme nauttia talvilomallamme Rukalla muutamasta oikein kauniista ja aurinkoisesta kevätpäivästä, mutta välillä lunta pyrytti sitten senkin edestä. Paluumatkalle lähdettiin lauantaina, ajelimme Oulun kautta, siellä poikettiin ystävien luona kylässä ja jäätiin Ylivieskaan yöksi. Takana on nyt reipas 1400 kilometriä autolla köröttelyä, menomatkalla  hurautimme Miikan kanssa yhdellä stopilla Tampereelta Rukalle, ilman lapsia matkan teko on vähän erilaista.

lomalainen1M O R O ! Aurinkolasit olivat kovassa käytössä – pelastavat muuten kätevästi mamman vähän väsähtäneen matkalookin.

lomalainen2 lomalainen3Mulla on lasten synttärifiiliksetkin postaamatta, lomakuvista nyt puhumattakaan, tosin niitä ei kyllä mitään älytöntä määrää ole, sillä otettiin oikeasti levon ja ulkoilun kannalta, kuvaaminen jäi vähemmälle.

-Maj

0 Comments

 1. Rena 22.3.2015

  This is really a chic look which fits perfect to you!
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Maija 23.3.2015

  Kauniina ja freesinä -niin kuin aina!! Kiva kuulla, että olette saaneet vähän ”levähtää”. Olipa pakko alkaa kysäisemään, et onko Tampereellekin tullut uusi talvi??

  Vastaa
 3. Inkkari 23.3.2015

  Kiva asu, kevättä luvissa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *