August Von Trappessa kiinnitin ensimmäisenä huomiota tyylikkääseen ja niin viihtyisään sisustukseen, ihana tunnelma. Hans Välimäen uudehko rafla jakautuu kahteen osaan, ravintolaan ja pubiin. Me testattiin Idan kanssa jälkimmäistä, sillä juomien kylkeen pystyy myös tilamaan pientä naposteltavaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPäädyimme pienen pohdinnan jälkeen ottamaan omat juustolautaset ja yhteiset ranskikset. Juustolautanen oli kuitenkin sen verran tuhti, että puolikas olisi riittänyt meille molemmille. En muutenkaan ehkä aivan täysin syttynyt sinappiselle annokselle, omaan makuuni se oli ehkä tosiaan vähän liian raskas.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERABaarissa oli ihan superystävällinen palvelu, me tilattiin ”jotain hyvää luomusiideriä” – ja sellaista me myös saatiin. Tunnelma oli muutenkin arki-iltana sopivan rauhallinen ja viihdyimmekin ”omassa loossissamme” höpöttelemässä aika pitkään. August Von Trappe on juuri täydellinen paikka kokoontua kaveriporukalla tai kahdestaan ystävän kanssa istuskelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Belgialaispubi oli kivaa vaihtelua vakkaripaikoilleni Inezille ja Nomulle. August Von Trappe sijaitsee aivan siinä Tammerkosken kupeessa, siitä on helppo lähteä jatkamaan iltaa halutessaan vielä yökerhoon saakka, sillä Ilves Night & Bar sekä Ravintolamaailma ovat käytännössä ihan naapurissa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANaposteltavat suosittelen tilaamaan kimppaan, jos et ole tosissaan nälkäinen. Ravintolan puolella en ole vielä ehtinyt käydä syömässä, mutta varmasti sekin tulee vielä jossain vaiheessa testattua. Idan suosittelema sunnuntaibrunssi vaikutti ainakin hyvältä.

Oletteko ehtineet vielä testaamaan August Von Trappea? Etenkin fiilikset ravintolan puolelta kiinnostaisivat minua! Kommenttiboksissa voi siis vapaasti kertoa kokemuksiaan :)

-Maj

 

0 Comments

 1. Nekkutyttoe 28.3.2015

  Trappen sunnuntaibrunssi on tosi hyvä, kannattaa kokeilla Eggie Bennietä jos tykkäät uppomunista. Niin hyvää <3 Mun mielestä ainut hintansa väärti brunssi Tampereella.

  Vastaa
 2. Minna 28.3.2015

  Trapessa olen syönyt elämäni huonoimman ravintolaruoan. Koko pöytäseurue otti eri ruokia ja itse söin fish and chipsit. Muut olivat suht tyytyväisiä, mutta itse en tosiaan ollut. Nyt on harkinnassa annanko paikalle toisen mahdollisuuden.

  Vastaa
 3. Katja 29.3.2015

  Kokeiltu on ja jotain kirjoitin kuukausi sitten blogiin. Jätin kameran matkasta, koska halysin nauttia vaan mieheni seurasta, niin kuvia ei tullut. Mä kyllä petyin, kasvisruokana ollut kukkakaali oli… Kokonainen kukkakaali! Jes. Lisäksi meidän pöytä oli naulakoissa kiinni ja porukka kurotteli takkejaan meidän yli. Mies sanoi simpukoiden olleen ihan ok.

  Vastaa
 4. Tarttis kyllä käydä! Kerran koitettiin varata pöytää sieltä, mutta sattu just oleen yksityistilaisuus sillon.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *