Viime keväänä ostettu bombertakki ei ole päätynyt vielä kovin montaa kertaa päälleni. Se ei vaan yksinkertaisesti toiminut silloisen keltaiseen taittavan hiuspehkoni kanssa. Sama juttu oli kaikkien vaaleanpunaisten sävyjen kanssa, ne saivat ihoni punakaksi ja hiukseni näyttämään vieläkin lämpöisemmän väriseltä, mitä ne oikeasti olivatkin.

Kuulostaa kieltämättä hölmöltä selitykseltä, mutta niin se vain oli! Vähäisestä käytöstä johtuen takki tuntuu nyt ihan uudelta – ja olen iloinen, että en laittanut sitä kiertoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki – Zara
Sortsihaalari – Mango
Kengät – H&M
Aurinkolasit – Komono

 OLYMPUS DIGITAL CAMERASukkikset ja sortsit eivät ole lempiyhdistelmäni. Mutta rakastan sortseja ja ihan vielä ei tarkene kuitenkaan ilman sukkiksia. Eikä se nyt ehkä niin pahalta näytäkään? Vai mitä sanotte?

-Maj

0 Comments

 1. Sofia 16.3.2015

  Ihanan leikkisä ja keväinen yhdistelmä!:)

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  Vastaa
 2. Aurora 16.3.2015

  Voi Maj, kun olet taas niin superkauniina, varsinkin tuossa viimeisessä kuvassa! Nuo tummat hiukset on kyllä vaan sun juttu :)

  Vastaa
 3. alma 16.3.2015

  kiva, ainoo vaan, että noi teenagetolppahalisnäköiset kengät ei ihan ole mun makuun

  Vastaa
  • Maj 16.3.2015

   No hei kiva jos asu kuitenkin miellytti, vaikka kenkävalinta meillä ei yksiin mennytkään :) Millaiset kengät sinä yhdistäisit bomberiin ja shortsiasuun? :)

   Vastaa
 4. Rouselinii 16.3.2015

  Hassua! Katselin tässä meidän alueella olevia asuntoja mitä on myynnissä. Sitten eksyin yhteen ihanaan kotiin, joka oli sisustettu ihanasti. Sitten rupesin ettiin keittiöön kivoja hyllyjä ja löysin sun blogiin. Olikin teidän koti kyseessä – ihmekös kun oli niin ihana!

  Vastaa
 5. Madde 16.3.2015

  Eiku just niiiin älyttömän ihana toi yhdistelmä!!!! Sulle sopii just aivan mielettömän hyvin shortsit ja sukkikset:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *