OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMikä onkaan ihanampaa, kuin saada kutsu illallistreffeille ystävän luokse. On se vaan huippua istuskella alas höpöttämään ja nauttimaan hyvästä ruuasta yhdessä, ihan vaikka keskellä viikkoakin. Ruoka on helppo hoitaa nyyttärimeiningillä, tällä kertaa mä toin kalaa ja patonkia ja Ida loihti meille lisukkeeksi salaattia, pestolla maustettua kvinoaa ja avokadojogurttikastiketta, ai että, nam! Tuohon herkulliseen avokadokastikkeeseen tarvitset 1 avokadon, 1dl turkkilaista jogurttia, sitruunamehua maun mukaan ja suolaa &pippuria. Tuo pieni suloinen ystäväni on kyllä oikea keittiövelho, etten sanoisi :)

Aika monella ystävälläni on lapsia, joten rauhallinen ystävysten keskeinen ruoka/höpöttelyhetki kotosalla ei oikein tule kyseeseen iltasella. Tampereella ihania istuskelupaikkoja ovat espanjalaisia tapaksia tarjoava Inez ja herkullisia japanilaisia tapaksia valmistava Nomu. Suosittelen lämpimästi testaamaan molemmat, jos ette ole vielä käyneet.

Ihanaa naistenpäivää teille ihanaisille,
Maj

0 Comments

  1. Inkku 8.3.2015

    Onpas herkullisen näköistä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *