Kerroinkin jo aikaisemmin, että Rebekan kummitäti Saara oli lupautunut laittamaan tytölle synttäripäivänä Elsa-kampauksen. Teille on varmasti tullut erittäin selväksi, että Frozen on erittäin kuumaa kamaa meilläkin. Saara eli tuttavallisemmin Sape oli varannu kaikenlaista extraa mukaan kampausta varten, mutta Rebekkaa alkoi jännittämään ja hän tahtoikin vaan hiukset letille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun sormet eivät olisi kyllä ikinä taipuneet tähän lettiin, mutta Saara onkin superammattilainen. Pieni asiakas oli erittäin tyytyväinen, kun sai vielä vähän glitteriä kampaukseen kaupan päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saara yllärit eivät siihen loppuuneet, sillä kummitäti kaivoi pussukoistaan ihomaalit esille ja pystytti kasvomaalauspisteen koko synttäreiden ajaksi. Rebekka toivoi lumihiutaleita hiusrajaan ja toiseen käteen oli saatava, mikäs muukaan kuin Elsan kuva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA maalaukset5

Ja pikkuveli tietenkin heti jonossa seuraavana, Jakesta ehkä tunnistatte?

maalaukset6

Siru maalautti yksisarvisen itselleen. Lapsia jännitti kasvomaalaus, ensin he uskaltauivat ottamaan kuvia vaan arasti käsiin, vasta loppua kohden sai maalata kasvoja – ja sitten se lähti ihan lapasesta, haluttiin kaikkia värejä ja mielellään koko kasvot täyteen :D

maalaukset7 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maalauspisteellä saattoi joku aikuinenkin käydä maalauttamassa itselleen kissan nenän…

maalaukset9

Mutta onneksi en ollut ainoa!

maalaukset10 maalusket10

Posket punaisena touhuamisesta, toivottavasti lumihiutaleet otsalla vähän viilensivät jääprinsessaa, hoho!

Itselleni ei olisi tullut tätä mieleen, mutta miten ihana juttu! Kiitos Saaralle, kun hän jaksoi nähdä vaivaa. Lapset eivät varmasti unohda tätä yksisarvis-tätiä helpolla, yhden ystäväni lapsi olisi halunnut lähteä hänen kanssaa Helsinkiin, itkuhan siinä tuli kun se ei ihan onnistunut… Mutta varaudu Sape, että seuraavalla kyläilykerralla sua vaaditaan taas kaivamaan ne sudit esille :”D

-Maj

0 Comments

 1. Tarja 18.3.2015

  Tuollainen yksisarvis-täti on varmasti jokaisen pienen tytön unelma :) Olipa hurmaava postaus kaikin puolin, tuli hyvä mieli!

  Vastaa
 2. Marianne 18.3.2015

  Voi vitsi! On kyllä varmasti ollut ihan superkivaa lapsille! :)

  Vastaa
 3. Kati 18.3.2015

  Mistä Sape on ostanut nuo värit?

  Vastaa
 4. Jenny 18.3.2015

  ihanaa!! <3 Teidän juhlat oli varmasti aivan mahtavat!

  Vastaa
 5. susann 18.3.2015

  Jotenkin tuntuu ettei yksisarvis-Sapea kauheasti haittaa kaivaa niitä siveltimiä esille.. :D Saara on kyllä taitava. Kivan oloiset pirskeet teillä olleet. Huippua tuo, että aikuisetkin heittäytyivät tähän naamiaisasu juttuun mukaan. Itse oon monesti miettinyt josko joskus järjestäisi jotkut naamiaiset, mutta oon ihan varma että monikaan ei jaksaisi nähdä vaivaa pukeutumisen eteen. Aikuiset kun joskus tuppaa olemaan niin aikuisia.. :D

  Vastaa
 6. mirjam 18.3.2015

  Aivan ihanan herkät maalaukset Rebekalla! Ja mikä kampaus. Kuinka Saara osaa! Ihanat juhlat.

  Vastaa
 7. Jen 22.3.2015

  Voi vitsit, miten ihana Sape! <3 Toinen kummitäti ei pysty lähellekään samaan… :'D Harmittaa hirvittävästi, ettei päästy juhliin, mutta me yritetään paikata se joku viikonloppu kun kaapataan Rebe yökylään! <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *