kollaasi_asut_talvi2015On ollut aikoja, kun tässä blogissa ei juuri asukuvia nähty. Siirryin Olivian alle bloggaamaan marraskussa 2013 ja silloin päätin vähän petrata asian suhteen. Olen aina tykännyt pukeutua, vaikka en todellakaan mikään fashionista olekaan. Mielestäni jokaisella on kuitenkin oma tyyli, oli se sitten millainen hyvänsä, eikä sitä ole aina helppo sanoin määritellä. Ihan tämmöisen tavallisen lyylin asukuvat voivat silti inspiroida ja niistä voi joku toinen ”ihan tavallinen” saada vinkkejä omaan pukeutumiseensa. Mammatyyleihin kuvattavaksi tulevat äidit usein sanovat, että ei heillä ole mitään selkeää tyyliä, johon totean, että tottakai on, sitä vaan on vaikea pukea sanoiksi, siksi meillä on kuvat :)

Tein kollaasin tänä talvena blogissa nähdyistä asuista, kuvat eivät ole aikajärjestyksessä ollenkaan. Aika paljon on taas tullut käytettyä mustaa ja harmaata, kuten varmasti monella muullakin näin talviaikaan? Harmaa pipo vilkkuu kohtalaisen paljon myös kuvissa.

Niin se vain aina tuppaa olemaan, että viimeksi kuvatut asu ovat omasta mielestäni parhaimpia, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Keskeltä kollaasia löytyy oma lempparini, tekoturkisasu. Entä tiedä onko se tuo vaalea yläosa vai hiukset kiinni, mutta kokonaisuus on omasta mielestäni raikas ja vähän erilainen, kuin minulla yleensä on.

Löytyikö tästä kollaasista mitään suosikkiasua? Onko sinun mielestäsi haastavaa kuvailla omaa tyyliä?

Ja hei, tästä pääset kurkkaamaan viime kesän asut!

-Maj

0 Comments

 1. Ansa 10.3.2015

  Oi vitsi jos sais puolet noista sun takeista! Mun suokkari on tuo missä on siniset farkut, vaaleanpunainen takki ja harmaa pipo.
  Ja kyllä, näistä saa aina inspistä vaikka ei oma tyyli samanlainen oliskaan. Kiitti siis!
  T. Ansa

  Vastaa
  • Maj 12.3.2015

   Ihana Ansa, kiitos itsellesi kivasta kommentista :)

   Vastaa
 2. Henna 10.3.2015

  Oma lempparini on ehka tuo alarivin vaalea takki -asu :) Kurkkasi myös viime kesän asut, ah! Rakastun aina vaan uudelleen siihen ekan rivin keskimmäiseen asuun. Voisin omia koko asun itselleni ensi kesäksi. Kengät varsinkin! Haluan! :)

  Vastaa
  • Maj 10.3.2015

   No kengät on kyllä mahtavat, bongasin ne kaverin kaverin instasivun myynti-ilmoituksesta :D Ne oli ihan täydellisen kokoiset ja muutenkin niillä voi kävellä vaikka kuinka pitkän matkan :)

   Vastaa
 3. Nuppuja 10.3.2015

  Sama suosikki minullakin! Ihana kokonaisuus! Harmaan erisävyt omiakin lemppareita, pukee tummaverikköjä! :)

  Vastaa
  • Maj 12.3.2015

   Leoparditakki on kyllä ässä! Harmaista vaatteista parhaita ja eniten käytettyjä on kyllä ehdottamasti colleget, housut ja paidat <3

   Vastaa
 4. Heidi 10.3.2015

  Omaa tyyliä on vaikea kuvailla, mutta nopeasti pystyy sanomaan mistä tykkää ja mistä ei. Mä tykkään sun tyylistä ja oot mun miröestävhyvä yhdistelemään vaatteita. Karvatakki kuva on munkin lemppari. oon yrittänyt sovittaa useaan otteeseen saman tyylistä takkia, mutta mun päälle se ei vaan istu, tulee ihan outo ja vieras olo se päällä, höh. Noi kuvat missä on pinkkiä on myös tosi kivoja. Pinkki ja harmaa on niin hyvä yhdistelmä.

  Vastaa
 5. jenka 10.3.2015

  hei ! pakko kysyä tosta vanhasta kesäasut postauksesta!! mistä on tuo neljäs rivi, oikeen puolinmainen perus mustamekko?! olen nin kauan semmoista etsinyt! :)

  Vastaa
  • Maj 10.3.2015

   Moikka Jenka! Olen ostanut sen mekon Zarasta :)

   Vastaa
 6. Tiina 11.3.2015

  Heippa! Kesäkollaasi, alin rivi, vasen kuva. Ihanan yksinkertainen ja rento asu. Mistä tuo pitkähihainen paita on? :)

  Vastaa
 7. Silja 11.3.2015

  Sulla on kyllä aivan ihana tyyli. Mun mielestä on mahtavaa miten sujuvasti sukkuloit todella naisellisen tyylin ja tommosen rennon tennarityylin välillä. Toimii, ite oon jumahtanut vain siihen tennarityyliin :)

  Vastaa
  • Maj 12.3.2015

   Tennarityyli toimii aina – ja on vieläkin vaan superhot! Nyt on aikaa kaivaa kaapista vanhat Addun Superstarit, jos haluaa olla supertrendikäs :P

   Vastaa
 8. Katja 11.3.2015

  Ooh miten monta takkia! Itselläni vaihtoehtoja on aina ehkä se kaksi. :D Oma suosikkini on toka kuva, vaaleanpunainen iskee! <3

  Vastaa
  • Maj 12.3.2015

   Mulla on ihan liikaa takkeja, myönnän sen avoimesti – pakko luopua osasta, ihan pakko. :D

   Vastaa
 9. Minni 11.3.2015

  Niinkuin itse totesit, ”tavallisen lyylin” tyyli on juurikin se the juttu. :) itse pidän todella paljon tyylistäsi ja saan todella paljon sinulta vinkkejä omaan pukeutumiseeni, kiitokset siitä :) yhdistelet vaatteita kivasti toisiinsa ja vaatteet ovat sen verran simppeleitä (hyvällä tavalla), jotta pystyy itsekin poimimaan paljon hyviä vinkkejä. Olet muutenkin todella kaunis ja jalat maassa oleva lyyli näin blogin perusteella!

  Vastaa
  • Maj 12.3.2015

   Voi kiitokset ihana, olipas kiva kuulla, että meikä Margen tyyli inspiroi :) Mun slogan onkin, että simppelille simppeliä :””DD

   Vastaa
 10. misu 12.3.2015

  heh, mun mielestä ehdottomasti siistein asu on tuo vaaleanpunainen takki ja niket, tais olla just tuo asu sulla päällä kun meitä kuvasit vaikkei se se syy olekaan miksi siitä asusta tykkään :)

  Vastaa
  • Maj 12.3.2015

   Hehee, hattaratakki, se tais olla teidän pojankin suosikki :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *