*yhteistyössä Sokos

Maanantaina se sitten pyörähti käyntiin, Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuma nimittäin. Ehdin tervehtymään sen verran, että pääsin tutustumaan kevään ihanimpiin kosmetiikkauutuuksiin ja kyselemään vinkkejä kauneuden ammattilaisilta. Tampereen Sokoksella oli täysi tohina päällä tiistai-iltana, jolloin vietettiin Biotherm-päivää, tänään puolestaan ne kaikista huikeimmat edut löytyy Cliniquen pisteeltä. Onneksi Kutsu Kauneuteen -tapahtuma on käynnissä koko viikon ja viikonlopun ajan, niin mahdollisimman moni ehtii osallistumaan ja inspiroitumaan.

sokosbeauty1

Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa kosmetiikkaosasto koristellaan upein kukkasin ja pinkit tapahtumakyltit erottuvat edukseen.

sokosbeauty2

Lancomen Visionnaire seerumiin ihastuneena päädyin testailemaan myös Visionnaire Cream -kosteusvoidetta. Visionnaire Cream sopii kaikille ihotyypeille, omasta mielestäni se oli koostumukseltaan tosi kevyt ja imeytyi nopeasti, toimii varmasti erinomaisesti meikin alla! Samalla testailin myös Lancomen Miracle Cushion uutuusmeikkivoidetta. Tiesittekö, että Lancome toi ensimmäisenä Euroopan markkinoille tämän hybridimeikkivoiteen, joka on ollut aikaisemmin Aasiassa supersuosittu? Innostuin tosi paljon Miracle Cushionin ohuesta ja nestemäisestä koostumuksesta, jonka peittävyyttä voi itse säädellä. Sainkin pienen näytteen tuotteesta mukaani, jotta voin testailla sävyä rauhassa kotona.

sokosbeauty3

Jos muuten epäröitte värikosmetiikan sävyä tai spekuloitte vaikka kahden eri sävyn välillä, niin pyytäkää ihmeessä henkilökuntaa testaamaan sitä teidän kasvoillenne. Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa on niin paljon asiansa osaavaa henkilökuntaa paikalla, joten lämpimästi suosittelen hyödyntämään heidän ammattitaitoaan meikkipulmia ratkoessanne.

sokosbeauty4 sokosbeauty5

Testasin myös Lancomen kevyttä kuultopunaa, Shine Lover 314 <3

sokosbeauty6

Lancomen kevään lookista tuli aika raikas fiilis, pinkkiä löytyy huulista ja kynsistä. Vähän rohkeammalle on tarjolla myös trendikästä vedensinistä kynsilakkaa ja luomiväriä.

sokosbeauty7 sokosbeauty8 sokosbeauty9 sokosbeauty10

Pyysin ammattilaisia paljastamaan heidän vinkkinsä heleämpään ja kirkkaampaan ihoon. Kaikillahan on tiedossa, että ne terveelliset elämäntavat on ihonhoidon lähtökohta, mutta  sen lisäksi toisinaan tarvitaan apua etenkin kasvojen akuuttiin hätätilaan? Tässä muutama vinkki jakoon, jolla saa harmaaseen ihoon eloa:

– Oletko kokeillut öljyjä ihonhoidossa? Biothermin uutta Liquid Glowta voi käyttää monella tapaa. Käytä 1 tippa öljyä päivä- tai meikkivoiteeseen sekoitettuna tuomaan iholle heleyttä. 2 tippaa kasvoille koko päivän kestävään heleyteen. 3 tippaa puhdistavana yöhoitona tai 4 tippaa naamiona palauttamaan ihon säteilyn. Lisäisin vielä tähän, että jos illalla riittää aikaa ja energiaa, niin kannattaa kokeilla kevyttä kasvohierontaa öljyn kanssa.

– Huolellinen puhdistus! Sisleyn Buff and Wash -puhdistusaine kuorii kevyesti ja jättää  ihon superpehmeäksi – ja voit käyttää sitä päivittäin. Biothermin Balm-to-oil -puhdistusbalsami hierotaan kuivin sormin kuivalle iholle ja se poistaa vahvankin meikin tehokkaasti kasvoilta.

– Kasvovettä kannattaa käyttää, se nappaa iholta viimeisekin meikin rippeet, joten tuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Valitse kasvovesi ihotyyppisi mukaan, oletko testannut Lancomen Tonique Eclat -kasvovettä? Sillä on ihana viilentävä vaikutus!

– Valokynän oikeanlainen käyttö. YSL:n Touche Eclat valokynäklassikon nimeen vannovat monet kaunottaret. Samalla tuotteella häivytät juonteet ja korostat parhaita puoliasi. Sipaise valokynää kulmakarvan alle ja poskipään yläpuolelle.

sokosbeauty18

Biothermin Palm-to-oil vaikutti erittäin lupaavalta tuotteelta, sillä saa puhdistettua silmämeikinkin, toimii laiskalle puhdistajalle!

soksobeauty12

YSL luomiväripaletit, ihanat nuden sävyt!

sokosbeauty15

Torstain huippuetuna on Cliniquen suosittu Jumbo Liquid Soap kasvosaippua 400ml, hintaan 26 euroa. Ostaessasi Cliniquen tuotteita 90 eurolla, saat ihanan meikkipussin, joka sisältää pieniä Clinique-tuotteita.

sokosbeauty16sokosbeauty17

Tänä keväänä moni brändi on lanseerannut uuden meikkivoiteen – niin myös Clinique. Merkin uutuusmeikkivoiteessa on erittäin peittävä koostumus. 2 in 1 koostumuksella tarkoitetaan, että peitevoide ja meikkivoide on paketoitu samaan purkkiin. Beyond Perfecting -meikkivoide on tarkoitettu niille, jotka toivovat meikkivoiteelta täydellistä peittävyyttä ja kestävyyttä. Itse voisin ajatella käyttäväni tätä tuotetta tehdessäni meikkiä, jonka haluan kestävän kunnon pirskeet ja aamuun asti tanssimisen!

soksobeauty18

Cliniquelta bongasin myös Moisture Surge -kasvonaamion, joka sopii kaikille ihotyypeille. Syväkosteuttava naamio lupaa heleyttää ja raikastaa ihoa. Tuotelupaus kuulostaa omaan korvaan erittäin hyvältä, sillä ihoni janoaa kosteutta tällä hetkellä ja naamiot ovat olleet kovassa käytössä.

sokosss

Koko tapahtuman ajan tosi paljon blogeissakin hehkutetut Lumenen meikkivoiteet ovat -15% alennuksessa. Lumenen kouluttaja Tarja Gallacher kertoi, että tänä keväänä panostetaan erityisesti ihoon eli focus on meikkivoiteissa. Meikittömäksi meikkaaminen on kova trendi ja kulmakarvat saavat olla edelleen hyvin vahvat ja luonnolliset.

sokosbeauty13

Lumene on myös lanseerannut uuden täydellisen peittävän Matt Control mattameikkivoiteen, josta löytyy viisi suomalaiselle iholle sopivaa sävyä.

sokosbeauty14

Ihastelin myös uusia heleyttäviä huulivoiteita ja herkullisen värisiä kynsilakkoja. Ah, miten täydelliset kevätsävyt! Tarja toteaa, että värikosmetiikassa koralli jatkaa voitonkulkuaan,  pinkki tiukasti rinnallaan.

Vitsit miten paljon ideoita ja inspiraatiota sain itselleni Sokoksella vierailusta, kiitos loistavan henkilökunnan. Jaa kommenttiboksiin omat vinkkisi kauneudenhoitoon tai kokemuksiasi Kutsu Kauneuteen-tapahtumasta, sillä kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan 70 euron arvoinen We Care Icon -tuotepaketti. Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun asti!

Vielä on montaa päivää aikaa kipaista paikan päälle lähimpään Sokokseen tai Emotioniin. Jos lähistöltä ei löydy kumpaakaan, niin samat tarjoukset voi onneksi hyödyntää myös Sokoksen verkkokaupassa.

-Maj

0 Comments

 1. marika.t 5.3.2015

  Ehdottomati mukana arvonnassa. Meikkejä ei voi olla koskaan liikaa ;)

  Vastaa
  • Auli 8.3.2015

   Ehdottomasti mukana arvonnassa

   Vastaa
 2. Katri 5.3.2015

  Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 3. vilmi 5.3.2015

  osallistun myös :)

  Vastaa
 4. K 5.3.2015

  Ihania tuotteita! Pakko osallistua arvontaan!

  Vastaa
 5. PäiviM 5.3.2015

  Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 6. Ella 5.3.2015

  Mä muistan kerran aikasemmin käyneeni Sokoksella just ton Kutsu kauneuteen-tapahtuman aikana, mut en kyllä yhtään muista nappasinko mitään mukaani… :-D sen vaan muistan, et palvelu oli ihan huippua ja sain hyviä ihonhoitovinkkejä matkaani!

  Vastaa
 7. Jaan 5.3.2015

  Suunnitelmissa on joku päivä pyörähtää Kutsu kauneuteen -tapahtumassa; se on ihan pakollista! Aina sieltä jotain löytyy, vaikkei just nyt sattuiskaan tarvitsemaan :)

  Vastaa
 8. Anna 5.3.2015

  Ihana tapahtuma ja tunnelma, siellähän parveilisi koko päivän, jos aika ja lompakko antaisivat myöden.

  Vastaa
 9. apple 5.3.2015

  Oih, ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 10. Crista 5.3.2015

  Voi vitsit, voi kun onni suosis! Osallistun siis ;)

  Vastaa
 11. Katrie 5.3.2015

  Mukana arvonnassa.:)

  Vastaa
 12. Ansku 5.3.2015

  Nyt kyllä lähtee öljyt käyttöön :)

  http://www.peaceandstyle.fi

  Vastaa
 13. Heidi 5.3.2015

  Sokoksella on kyllä ihanan ammattitaitoisia myyjiä, itse hankin viime vuonna häämeikit sieltä ja sain ihan huippupalvelua! :) Eli mukana arvonnassa!

  Vastaa
 14. M. Joensuu 5.3.2015

  Minä liputan riittävä unen, terveellisen ruokavalion ja ihon puhdistuksen nimeen! Pienen lapsen äitinä huomaan kuinka tärkeitä juttuja nuo kaikki on ja varsinkin unen puute näkyy kasvoilla heti…onneksi hyvillä meikeillä saa kuitenkin freesimmän näköiseksi :) Kiva, kun muistutit tuosta tapahtumasta, täytyykin suunnata Hämeenkadulle hyvien tarjousten perään :)

  Vastaa
 15. Juulia 5.3.2015

  Eilen just kävin Sokoksella kyseisillä päivillä, myyjät on todella ystävällisiä ja todella tietävät mistä puhuvat! Löysin juuri oikeat tuotteet omaan tarkotukseen, eikä hinnatkaan ollu päätä huimaavat! :-)

  Vastaa
 16. Henni 5.3.2015

  Ehdottomasti mukana arvonnassa :) Ihanan raikkaita nuo Lumenen kevätsävyt!

  Vastaa
 17. Karro 5.3.2015

  Mukana arvonnassa, mielelläni testaisin uusia We Care Icon tuotteita :)

  Vastaa
 18. Pippa 5.3.2015

  Uskomatonta mutta totta, kynsilakanpoistoainePURKKI, jonne tökätään koko sormenpää sisään, todella säästää aikaa, hermoja ja kynsiä! Ostin moisen hyvin epäilevänä, mutta nyt en taida enää koskaan tyytyä pumpulilappuihin ja poistoaineeseen… Hiekkalakkojen ystävänä rakasta purkin hellävaraisuutta, nyt ei enää kynnen pinta vahingoitu hinkkaamisesta.

  Vastaa
 19. Pauliina 5.3.2015

  Osallistun arvontaan! Oma henkilökohtainen oivallukseni ja vinkkini atoopikolle on: Kevyt arkimeikki, aamuin illoin kasvojen puhdistus ja apteekin ceralan plus -perusvoiteen käyttö kasvoille!

  Vastaa
 20. veeruli 5.3.2015

  En oo pitkään aikaan käyny Sokoksella kun täällä sitä ei ole, mutta houkuttais kyllä tuo asiantunteva neuvonta kosmetiikan saralla. :) Täytyypä ens kerralla Tampereella tehdä visiitti. Harmi ettei näihin karkeloihin ehdi!

  Vastaa
 21. Sini 5.3.2015

  Kiitos hyvästä postauksesta! :) Miten itse hoidat ihoa?

  Vastaa
 22. jiik 5.3.2015

  ”Ei liikaa suklaata, ettei naama ala kukkimaan” – pätee mulle… Kukkii se kyllä hormonioikuistakin kerran kuussa, mut siihen ei oo niin paljon itellä sananvaltaa ;) Kaikki ihonhoitovinkit on kivaa luettavaa – ja varsinkin vinkit hyviksi koetuista tuotteista, kun uusien tuotteiden osto on aina vähän hakuammuntaa…
  Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 23. Joliel 5.3.2015

  Olen viimeksi ollut Kutsu kauneuteen-tapahtumassa pari vuotta sitten vieraillessani Tampereella. Kotipaikkakunnallani Oulussa ei valitettavasti vielä ole Sokosta, mutta onneksi sekin saadaan pian tänne, joten pääsen seuraavaan Kutsu kauneuteen-tapahtumaan hypistelemään ja shoppailemaan ihania uutuuksia ja kauneuden klassikkotuotteita :)

  Vastaa
 24. Mimma 5.3.2015

  Mukana arvonnassa.Palvelu Sokoksella on kyllä niin heikkoa.Juuri kun oma vuorosi painettu napilla niin kassa henkilö alkaa neuvoa vieressä olevaa harjoittelijaa.Tilanne kestää kauaan eikä tietenkään kukaan pahoittele yhtään mitään.

  Vastaa
 25. Katja 5.3.2015

  Kiitos hyvistä vinkeistä,täytyy ehottomasti kokeilla! :) Ja oih ,arvonnassa mukana!!

  Vastaa
 26. Piia 5.3.2015

  Osallistuimme Ylivieskan Emotionin Kutsu kauneuteen-iltaan joka olikin pettymys. Odotimme mukavaa naisten iltaa jossa saisi hyviä meikki- ja ihonhoitovinkkejä ammattitaitoisilta ja innostavilta myyjiltä sekä ajatuksenamme oli päivittää meikkivarastojamme uusilla tuotteilla. Esittely oli todella mitään sanomaton ja henkilökunnan innostus asiaan tuntui olevan tipotiessään. Yleensä en kovin herkästi valita, mutta nyt oli pakko tuoda asiaa esille…. uudet tuotteet jäivät kauppaan hyvistä alennuksista huolimatta, koska myyjien toiminta ei innostanut shoppailemaan enkä saanut mitään ahaa-eläyksiä illan aikana. Harmi kaiken kaikkiaan…onneksi muualla palvelu kuulostaa pelaavan erinomaisella tavalla! :)

  Vastaa
 27. Veera 5.3.2015

  Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 28. Annika 5.3.2015

  Ihania nuo Lumenen uutuudet!
  Ja mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 29. Kristiina 5.3.2015

  Kutsu Kauneuteen -tapahtuma on joka vuosi mielenkiintoinen. Hyviä tarjouksia ja tosi asiantunteva henkilökunta :)

  Vastaa
 30. Saana 5.3.2015

  Kuivalle iholle: Ihon kosteuttaminen aamulla ja illalla – ensin pumpulilapulla ja kasvovedellä alkukosteus (+ puhdistuksen viimeistely) ja sitten kunnollinen kosteusvoide. Aamulla n. 5min ennen meikkiä ja yötä vasten ennen nukkumaan menoa. Kun pakkanen oikein kovin puree niin kaksikaan rasvausta peräkkäin (imeytymistauolla) kunnon pyörivillä liikkeillä ei tee pahaa.

  Vastaa
 31. Saila 5.3.2015

  Oijoi, kun nuo Lumenen korallin sävyt on ihania! Niitä kun katselee niin tuntuu, että aurinko paistaisi sydämeen asti. :)

  Vastaa
 32. Marjorie 5.3.2015

  Mukana arvonnassa! Sisäinen ja ulkoinen kosteutus on kyllä ihan ehdoton juttu iholle kuin iholle. Ainakin täällä vettä tulee juotua päivän mittaan paljon ja myös kosteuttavat naamiot ovat kovassa käytössä:)

  Vastaa
 33. Kaisa 5.3.2015

  Ostin Emotionista Clarins Instant Light Natural huulikiillon ja voin suositella sitä kaikille! Ihana!

  Vastaa
 34. inkku 5.3.2015

  Hyvä silmämeikinpoistoaine ja helppo, sitä täytyy saada. Arvontaan!!!

  Vastaa
 35. inkku 5.3.2015

  Hyvä silmämeikinpoistoaine ja helppo, sitä täytyy saada. Arvontaan!!!

  Vastaa
 36. tilda 5.3.2015

  kävin just tänään sokoksella nappaamassa mukaani sen sun blogista bongatun clarinsin huulikiillon joka oli nyt alessa! :) toivottavasti passaa mun huulille!

  Vastaa
 37. herttax 5.3.2015

  Oon varmaan liian introvertti tommosiin tapahtumiin, mutta mua ahdistaa kaupassa, jossa on paljon myyjiä. Haluan tutkailla rauhassa :D Kutsu kauneuteen -tapahtumassa on kuitenkin usein hyvin tarjouksia, joita hyödynsinkin jo tänä vuonna.

  Vastaa
 38. Iita 5.3.2015

  Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 39. Hebi 5.3.2015

  Lumenen uutuustuotteet tänä kevättalvena ovat vaikuttaneet ihan mahtavilta! Noita Clarinsilta inspiraationsa saaneita huulikiiltoja on kyllä päästävä testaamaan! :)

  Vastaa
 40. Heidi 5.3.2015

  Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 41. Eeva 5.3.2015

  Cliniquen tuotteet raikkaita ja nuorekkaita. Mukana arvonnassa.

  Vastaa
 42. paulina 5.3.2015

  Voi miten piristäisi tämän maman arkea tuollainen paketti :)

  Vastaa
 43. Iida 5.3.2015

  Joka vuosi yhtä ihana viikko Sokoksella! Paljon etuja ja hyviä vinkkejä :) itse kävin hakemassa tuon Lumenen monissa blogeissa kehutun meikkivoiteen ja ihanan purnukan vuoksi heidän huulikiiltonsa :) ihanaa kevättä sinulle, blogisi on yks lemppareistani!:) -Iida

  Vastaa
 44. sussu 5.3.2015

  Mun kuivan ihoni pelastus on yöksi jätettävä kosteuttava naamio (dermalogica).
  Näppyiseen ihooni auttoi,kun vaihdoin meikkivoiteen chanelin cc-cream:iin (haluan päivittäin vähän eloa ihoon,vaikken työni puolesta voi paljoa meikkiä käyttääkään).
  Kiitos taas kivasta postauksesta!

  Vastaa
 45. Sari 5.3.2015

  aina keväällä tekee mieli uusia meikkipussia ja kutsu kauneuteen- tapahtuma osuu aika loistavaan ajankohtaan. ihanan sävysiä noi lumenen huulivoiteet. :)

  Vastaa
 46. Tiina 5.3.2015

  Mahtava arvonta, ehdottomasti mukana!

  Vastaa
 47. Laura 5.3.2015

  Mäkin ihastuin noihin Lumenen juttuihin ja tuohon cliniquen kasvonaamiota :) mukana ollaan!

  Vastaa
 48. Marika 5.3.2015

  Kiva kun kirjoittelit tästä, täytyykin huomenna poiketa Sokoksella ja hakea vähän uusia meikkejä :) Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 49. Tawunen 5.3.2015

  Clinique on kyllä meikäläisen vakkari ihonhoitotuotteissa, tuo iso kasvopesu lähtikin tänään netistä tilaukseen. :)

  Vastaa
 50. Kaisa 5.3.2015

  Osallistun ja ostin tuon clarinsin huulivoiteen, joka oli huippu!

  Vastaa
 51. Carita 5.3.2015

  Mukana arvonnassa. :)

  Vastaa
 52. Heli 5.3.2015

  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 53. Henriikka 5.3.2015

  Pyrin juomaan paljon vettä ja puhdistamaan kasvot aamuin illoin. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 54. Repe 5.3.2015

  Mielenkiintoisia tarjouksia. Itse olen lomalla pohjoisessa eikä sokoksia näy lähellä. Meikkivarastoihin mahtuisi uutta tavaraa kun juuri ennen lomaa raivailin niitä.

  Vastaa
 55. iina 5.3.2015

  mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 56. Sonja 5.3.2015

  Mukana :)

  Vastaa
 57. maya 5.3.2015

  Heh juuri tänään käväisin päivillä. Keräsin muutaman tuotteen käsiini, mutta jätin ne kuitenkin kauppaan. Kuinka kiva olisikin kosmetiikkaa haalua, on välillä kuitenki hyvä osata olla ostamattakin :D

  Vastaa
 58. maiju heinonen 5.3.2015

  Täytyykin pyörähtää sokoksella huomenna! Itse puhdista herkän ihoni kookosöljyllä ja kosteutan apteekin perusvoiteella- parhaaksi todettu yhdistelmä :)

  Vastaa
 59. Seela 5.3.2015

  Hyvä ja oikean sävyinen meikkivoide ja ripsari niillä saa jo paljon aikaiseksi. Garmexin huulirasva on kestosuosikki ja yksinkertaisesti paras.

  Vastaa
 60. AI 5.3.2015

  Mukana. =)

  Oma ahaa-elämykseni liittyy luonnonkosmetiikkaan. Etsin paraikaa tarpeisiini sopivia tuotteita ja jo pelkästään putsarin päivittäminen (Madara) on rauhoittanut kukkivaa ihoani silminnähden. Kannattaa siis rohkeasti kokeilla eri sarjoja eikä välttämättä tarvitse edes päivittää koko varastoa kerralla.

  Myyjien neuvoja välillä vähän karsastan kun ainakin meikkivoiteista tyrkyttävät vähintään pari sävyä liian tummaa, mutta viimeisin huulipunahankinta meni ihan nappiin ja myyjä oli ”hankalan” asiakkaan kanssa hyvin kärsivällinen! =D

  Vastaa
 61. Alisa-a 5.3.2015

  Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 62. Noora 5.3.2015

  Suvi Tiilikainen antoi tiistaina todella hyviä meikkaus ja ihonhoitovinkkejä Lahdessa :) suosittelen!

  Vastaa
 63. janina 5.3.2015

  Just olin tänään kyseisessä tapahtumassa! Itse olin kyllä säästölinjalla, kuskina äidilleni, joka oli menossa työpaikan pippaloihin ja oli sitä varten meikattavana sokoksella. Paljon hyviä meikkaus- ja tuotevinkkejä tarttui matkaan, kosmetologi oli todella ammattitaitoinen! Äidille tarttui liuta diorin meikkejä, ne ei ole ihan meikäläisen budjetin tavaraa… ja mukana ollaan!

  Vastaa
 64. sini 5.3.2015

  Nuo Lumenen uutuudet kevään väreissä houkuttelisi kovasti! Ja olen mukana arvonnassa.

  Vastaa
 65. Ruut 5.3.2015

  Mukana! Tampereen Sokoksella kannattaa vierailla jo hyvän palvelukin vuoksi!

  Vastaa
 66. Venla 5.3.2015

  Ihanan heleitä kevät sävyjä :)

  Vastaa
 67. Noora 6.3.2015

  Tällä kertaa en pääse paikalle, kun olen juuri Tampereelta muuttanut takaisin tänne Rovaniemeen, mutta häämeikkejä kyllä voisin katsella verkkokaupasta! Mä en loppupelein paljon panosta meikkaamiseen ja ihonhoitoon, samat meikit on käytössä loppuun asti. Meikkaan ja laitan miltei päivittäin, mutta otan sen nykyään todella rennosti! Välillä on toki ostaa joku spessumpi tuote ja juhlailtoina laittaa enempi. Mun mielestä tärkeä elementti kauneuden hoidossa on se, että ei hoida vain pintaa vaan muistaa huolehtia myös omasta hyvinvoinnistaan ja onnellisuudestaan, ihmissuhteista, riittävästä levosta ja unesta, liikunnasta ja ravitsevasta ruoasta. Kun ei se kaunis ja sileä pinta oo loppupelein se mikä ratkaisee. Mutta toki ”ulkoinen” kauneudenhoito on yks tärkeä osa sitä hyvän kokonaisfiiliksen luomista! :)

  Vastaa
 68. Aurora 6.3.2015

  Tänä vuonna en ehtinyt paikan päälle Kutsu Kauneuteen – tapahtumaan, mutta verkkokaupassa hyödynsin -20% alennuskoodin Balmainin jätettävään hoitoainesuihkeeseen, johon olen täysin rakastunut!

  Vastaa
 69. Mira 6.3.2015

  Mukana arvonnassa.
  Helsingin Sokoksella on jo tullut käytyä kahteen otteeseen tällä viikolla. Lumenen herkkuvärejä, meikkivoide ja jotain muuta pientä päätyi kotiin kannettavaksi.

  Vastaa
 70. Tröött 6.3.2015

  Itselläni veden juonti ja sinkki tablettien syönti ovat tärkeitä. Iho pysyy hyvänä se on kaiken A ja O :)

  Vastaa
 71. Kira 6.3.2015

  Mukana kilpailussa!!

  Vastaa
 72. Marikken 6.3.2015

  Mukana arvonnassa. Kevään sävyt on ihania.

  Vastaa
 73. Irma 6.3.2015

  Pitäisi ehtiä meikkiostoksille, kiitos vinkeistä! Mukana arvonnassa.

  Vastaa
 74. Roosa 6.3.2015

  Kovasti odotellaan jo Sokosta tänne Ouluunkin rantautuvaksi, niin saadaan mekin Kutsu kauneuteen. :) Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 75. Julia 6.3.2015

  Mukana arvonnassa :) ihania värejä!

  Vastaa
 76. jennie 6.3.2015

  Mukana!

  Vastaa
 77. Paula 6.3.2015

  Mukana arvonnassa :-)

  Vastaa
 78. Kaisu 6.3.2015

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Jospa tärppäisi :)

  Vastaa
 79. Piia 6.3.2015

  En oo koskaan aiemmin käynyt tässä tapahtumassa, mut nyt viikonloppuna aion mennä kysymään neuvoa oikean värisen aurinkopuuterin etsintään!

  Vastaa
 80. Susanna 6.3.2015

  Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 81. kaisa 6.3.2015

  Mukana arvonnassa ;)

  Vastaa
 82. Anna 6.3.2015

  Mukana arvonnassa. Nuo Lumenen meikkivoideuutuudet on täällä hyväksi havaittu myös :)

  Vastaa
 83. sannnis 6.3.2015

  Osallistun arvontaan!! Pakko mennä huomenna ihastelemaan…ja ostamaan ainakin uusi lumene meikkivoide!

  Vastaa
 84. jenka 6.3.2015

  kutsu kauneuteen- tapahtuma on aina yhtä ihana!! love it:) mukana ehdottomasti mahtavassa arvonnassa, jos vaikka tälläkertaa onni suosisi!:)

  Vastaa
 85. petra 6.3.2015

  Veden juonti ja suht terveellinen syöminen on asia jonka huomaa ihon kunnossa äkkiä. Jos jätän veden juomisen minimiin, ihoni kuivuu ja muuttuu näppyiseksi :( Herkut näkyy finneinä..

  Vastaa
 86. ninneri 6.3.2015

  Mun paras vinkki kauneudenhoitoon on tällä hetkellä luomukookosöljy. Sillä on tullut läträttyä niin kuivaksi korpuksi värjätyt hiukset kuin kuiva ihokin hyvään kuntoon. Ja sitä voi käyttää myös raakasuklaan tekemiseen, jos kaikkea öljyä ei saa kulutettua hiusten tai ihon hoitoon :)
  Toivotaan että arpaonni suosii!

  Vastaa
 87. Jessii 6.3.2015

  Itse kävin tänään Sokoksella ja siellä olisi voinut pyöriä vaikka kuinka kauan. Tuo Lancomen kuultopuna kiinnosti, en sellaista nähnytkään. Keväällä olisi kiva saada juuri sellainen kevyt kiilto, pinkki tai korallisävy.

  Vastaa
 88. Anna-Mari 6.3.2015

  Minusta Kutsu kauneuteen-päivillä on oikeasti tosi hyviä tarjouksia, joita kannattaa hyödyntää ja palvelu on ollut aina asiantuntevaa ja olen saanut paljon hyviä vinkkejä ja neuvoja ihonhoitoon tai meikkeihin liittyen! Biothermin tuotteet esimerkiksi tuntuivat aluksi vaan ihan syötävän kalliilta, mutta raaskin niitä aikoinaan tarjouksesta ostaa ja nehän on aivan huippuja :) Nykyään luottotuotteita! Arvonnassa mukana!

  Vastaa
 89. Piiia 6.3.2015

  Sokosten kosmetiikkaosastoilla on kyllä ammattitaitoista henkilökuntaa. Kutsu kauneuteen -päivillä en ole käynyt, mutta jos sattuisi joku puteli tyhjentymään sopivasti, niin voishan tuota mennäkin. :)

  Vastaa
 90. Heidi 6.3.2015

  Minulle löytyi Kutsu kauneuteen- tapahtumasta Lumenen puhdistustuotteita. Olleet jo useamman kerran käytössä ja aina yhtä toimivia.

  Vastaa
 91. Miia 7.3.2015

  Voi miten ihania kevään värejä! Kyllä tässä jo kesää odottelee. Harmi, kun omassa kaupungissani ei ole Sokosta, mutta onneksi netistä pystyy myös tilaamaan :) Ja ehdottomasti osallistun arvontaan!

  Vastaa
 92. Henna73 7.3.2015

  Mukaan arvontaan. Meillä ei oo Sokosta lähellä, joten tapahtumaan en koskaan pääse :(

  Vastaa
 93. -e- 7.3.2015

  Tarjouksia Sokoksella tällä viikolla jo hyödynnetty, mutta arvontapalkinto olisi myös ihana :)

  Vastaa
 94. Mints 7.3.2015

  Turun Sokos sattuu olemaan ”lähikauppani”, joten myös Kutsu kauneuteen -tapahtumissa tulee pyörittyä joka kerta. Ja yleensä jotain tulee ostettuakin.

  Vastaa
 95. Anne 7.3.2015

  Lumenen päivää odotellessa. Noi kynsilakat on niin herkun värisiä.

  Vastaa
 96. jenna k 7.3.2015

  Mukana ollaan arvonnassa :)

  Vastaa
 97. Elinakv 8.3.2015

  Porissa Sokos on yksi lähikaupoistani, joten tällä viikolla on tapahtuma ja parit hyvät tarjoukset jo Sokoksesta bongattukin. Luulenpa että vielä pitää käydä hakemassa Lumenen meikkivoide, keväällä on kiva päivittää arsenaali uusiin ja vähän kevyempiin tuotteisiin.

  Vastaa
 98. P 8.3.2015

  Vinkkini on, että kookosöljyllä voi paitsi kosteuttaa ihoa, myös poistaa meikin. Sen kun vain hieroo kasvoille ja poistaa vanulapuilla. Poistaa hyvin myös silmämeikin.

  Vastaa
 99. Suvi 8.3.2015

  ”Kutsu kauneuteen” – ja taas liikaa houkutuksia, joihin langeta! :D

  Vastaa
 100. Juttis 8.3.2015

  Mun vinkki on hyvät yöunet (ei toteudu, pikkulapsi perhe meillä), veden juonti ja ihon kosteuttaminen :) mulla ollut sekaiho ja olen ajatellut, että ihon kosteuttaminen ei olisi niin tärkeää, mutta onhan se! Se onkin kaikki, kun omasta mielestäni kauneuden perusta tulee hyvinvoivasta ihosta. :)

  Vastaa
 101. Maikki 8.3.2015

  Mukana arvonnassa.

  Vastaa
 102. tiiali 8.3.2015

  Sauna tekee aina hyvää iholle ja sitten vielä jos vastoo vastailla naamaa, saa ihanan pehmeä ihon.

  Vastaa
 103. Noorq 9.3.2015

  Kauneudenhoito vinkki; kun aamulla silmät ovat väsyneet ja silmänympärykset tummat ja kurkut loppuneet. Kostuta viileällä vedellä 2 vanulappua ja puristele hieman kuivemmiksi. Pidä lappuja silmiesi päällä n. 1min ja olo, silmät ja kasvojen ilme on virkeämpi!

  Vastaa
 104. bikke 10.3.2015

  Kauneutta hoidan kausiluontoisesti :) Sokoksella käyn kuitenkin useamman kerran kauneusviikkojen kuluessa.. Hyvää palvelua saan :))

  Vastaa
 105. Essi 10.3.2015

  Mukana arvonnassa:).

  Vastaa
 106. Tiramisuheidi 11.3.2015

  Kutsu Kauneuteen -tapahtuma sai täältä ainakin kiitosta ja piipahtamaan Sokoksella jopa kolmeen vai neljään otteeseen noiden päivien aikana :) Mukaan tarttui esim. Lumenen uutuusmeikkivoide, josta tosiaan on saanut kuulla paljon kehuja!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *