OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEnsi viikolla on taas aika juhlia Rebekan ja Samuelin syntymäpäiviä! Varasin edellisen vuoden tapaan tilat lasten 3+5 kekkereille, sillä meidän koti on sen verran pieni, että jouduttaisiin muuten juhlimaan turhan moneen otteeseen. Kun lapsilla on samassa kuussa synttärit, niin on helppoa järkätä juhlat isossa tilassa, ei tarvitse edes siivota, ennen eikä jälkeen.

Värimaailma tulee olemaan valkoinen, vaaleansininen ja vaaleapunainen. Kakkukin on jo tilattu, Frozen teemalla tietty. Rebekka aikoi pukeutua Elsaksi ja Samuel taitaa olla Jake, juhlimme synttäreitä naamiaisteemalla siis. Ajateltiin Miikankin kanssa pukeutua :D Shoppailin jo kasan helmiäisilmapalloja ja ajattelin askarrella bombomeja, mitähän muuta vielä keksisin? Kauppareissultani nappasin mukaan söpöt kertsit lapsille, aikuisille on ihan tavalliset astiat.

Nyt yritän laskeskella osallistuvia ja sitten alan mietiskellä tarjottavia, varmaan aika peruslinjalla mennään, mun kokkaustaidot tuntien…

-Maj

0 Comments

 1. piu 2.3.2015

  Mistä noin ihania kertakäyttöastioita voi ostaa?

  Vastaa
  • Maj 4.3.2015

   Moikka! No Prismasta tietty :P

   Vastaa
 2. Ellu 2.3.2015

  Hei! Ihania nuo kertsiastiat. Mistäs kaupasta noita löysit?

  Vastaa
  • Maj 4.3.2015

   Ne on kyllä ihan söpöjä – ja Prismastahan niitä saa :)

   Vastaa
 3. Sinttu 2.3.2015

  Mistä Tampereelta löysit helmiäis ilmapalloja? Mukavia juhlia ja tietty paljon onnea lapsille jo etukäteen! :)

  Vastaa
  • Maj 4.3.2015

   Kiitsa! Shoppasin pallot verkosta -> Googleen vaan hakusanaksi helmiäisilmapallo, joskus kyllä muistaakseni ostin niitä Stockaltakin :)

   Vastaa
 4. inkku 3.3.2015

  Järkevä ratkaosu, kemut kerralla! Söpöt astiat.

  Vastaa
  • Maj 4.3.2015

   Kiitos – näin mä olen todennut :)

   Vastaa
 5. jenni 3.3.2015

  Ihanat servetit, hypistelin niitä kaupassa. Meillä huhtikuussa poika täyttää 3 vee ja toukokuussa tyttö 5 vee. Tähän mennessä pidetty aina kimppasynttärit, mutta nyt erikseen. Poika haluaa autot-synttärit ja tyttö Frozen, kyllä ne osaa jo pienestä pitäen kaikkea vaatia:) Pidetäänkö teillä vielä kaverisynttärit vanhemmalle erikseen?

  Vastaa
  • Maj 4.3.2015

   Ei järkätä mitään muita kemuja, kavereitakin tulee näille kekkereille, kerralla kunnon pirskeet ja that’s it :)

   Vastaa
 6. Giassilina 3.3.2015

  Ihanat värit! Pompomeja tekevälle voin vinkata, että Ikean paperiosastolta saa halpoja ja kivoja silkkipapaereita niihin! Itse metsästin vaaleanpunaisen ja pinkin sävyjä kaikista askartelukaupoista suht laihoin ja kalliin tuloksin, kunnes löysin Ikean <3

  Vastaa
  • Maj 4.3.2015

   Loistava vinkki, kiitos :)

   Vastaa
 7. laura 3.3.2015

  Juhlahumua-nettikaupasta löytyy tosi kivoja juhlaideoita, jos olet vielä niitä vailla. Sieltä löysin itsekin idiksiä ja inspistä esimerkiksi Frozen-teemaan :) http://www.juhlahumua.fi/tuote-osasto/lasten-synttarit/disney-frozen/page/2/

  Vastaa
  • Maj 4.3.2015

   Mä kurkkaan, kiitos vinkistä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *