OLYMPUS DIGITAL CAMERAmuumitakki2dontcare-kuvat3OLYMPUS DIGITAL CAMERAdontcare-kuvat4 kirpparityttö3Kuvissa näkyvä harmaa takki on yksi lemppareistani. Se on samaan aikaan ihan mielettömän rento ja toisaalta myös riittävän siisti monenlaiseen menoon. Se toimii niin lenkkareiden, kuin korkkareidenkin kaverina. Eihän enempää edes voisi toivoa yhdeltä takilta?

Ostin takin viime kesänä Tukholmasta ja minulla kävi todellinen säkä sen suhteen, sillä COSilla oli alennusmyynnit juuri alkaneet. Pidän takista niin paljon, että tilasin tyttärellenikin samanlaisen. Käyhän kurkkaamassa Mammatyylejen puolelta asukuvat Rebekasta. Miten takki teidän mielestänne istuu 4-vuotiaan tyyliin?

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Rena 6.3.2015

  I love this jacket on you and I can understand why you like it so much :) And in my opinon the jacket is also so cool for a 4 year old girl!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Paula / Pisara 6.3.2015

  Tiedätkös, luulin takin olevan Gina Tricotin nimittäin hipistelin ihan vastaavaa pari päivää sitten siellä. Se tosin oli sellasta paksua ja jämäkkää collegea. Tosi kivalta näyttää päälläsi ja vaikuttaa monikäyttöiseltä! :)

  Vastaa
 3. Heidi 13.3.2015

  Hei, Toi on niin kiva takki. Katsoin itse samaa viime syksynä. Silloin jäi kauppaan :) Nyt ostin tämän kevään mallin tummansininen, kauluksilla. Mutta olen vähän epävarma koosta. Jotenkin tuntuu että se olisi liian iso. Onko sinusta tuntunut että koko olisi liian suuri? Toisaalta malli on aika rento….

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *