Processed with VSCOcam with f2 preset ruka2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA ruka4 ruka5 ruka7 Processed with VSCOcam with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA ruka18 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA ruka21Siinähän se oli, meidän loma näihin muutamiin kuviin kiteytettynä. Paljoooon raitista ulkoilmaa ja punaisia poskia. Laskettelua, pulkkailua ja rentoa yhdessäoloa, unohtamatta hyvää ruokaa ja saunomista. Itseasiassa koko porukka oli sen verran uuvuksissa kaikesta päivän touhuiluista, että nukkumaankin mentiin tosi ajoissa.

Rebekka oppi laskettelemaan kerta heitolla ja Samuel pääsi myös testailemaan laskettelua, vaikka hän viihtyikin enemmän pulkkamäessä vielä :) Lumilautailu on ihan kuin pyörällä ajaminen, kerran kun sen oppii, niin sen taitaa aina. Kaatuileminenhan kuuluu asiaan tässä tapauksessa, etenkin istumahissiin mennessä oli hienoa kaatua kupsahtaa nuorten poikien jalkoihin… :D Olisi kyllä ihana lähteä isolla kaveriporukalla ensi vuonna laskettelemaan, vitsit, pitää varmaan alkaa suunnittelemaan seuraavaa reissua.

-Maj

 

0 Comments

 1. Milla 23.3.2015

  Ihania kuvia! Lomafiilis tarttui ;)

  Vastaa
 2. P 24.3.2015

  Tuolta kypärän alta kannattaa jättää pipo pois, ainakin tuollainen tupsuversio. Kypärä on tosi lämmin, alle ei tarvi mitään alle -10 asteessa, kylmemmillä keleillä voi laittaa esim. kypärämyssyn. Jos katsot noita kuvia, tyttärelläsi kypärä nousee otsalta tosi ylös, kun siellä on alla pipo. Kaatumistilateessa ei suojaa otsaa ollenkaan ja pahimmassa tapauksessa nousee otsalta ”ylös”, jolloin päälakikin jää paljaaksi. Ja tuntuu varmasti tosi inhottavalta, kun siellä kypärän alla on tuollainen ”tuppo”. Omaankin käyttöön suosittelen kypärää, ihan sen pään suojelemiseksi ja esimerkin vuoksi…

  Vastaa
 3. Inkkari 24.3.2015

  Mahottoman ihania kuvia!

  Vastaa
 4. m 24.3.2015

  Jösses mitä esimerkkiä! En edes tiennyt että tänäpäivänä joku laskee ilman kypärää?? Jes! Daiju…

  Vastaa
  • Maj 24.3.2015

   …Ja tässä sinä puolestasi näytät loistavaa esimerkkiä, miten netissä tulee kommentoida tai antaa kritiikkiä, kiitos siitä ja ihanan aurinkoista kevättä sinnekin!

   Vastaa
   • m 24.3.2015

    En nyt halua ruveta sanasotailemaan, mutta tuskin täällä on pikkulapset lukemassa kirjoituksiani toisin kuin sinut on varmasti rinteessä nähnyt moni lapsukainen. Joo, kirjoitin kärkkäästi ja typerästi, mutta en vaan käsitä kuka lähtee lastensa kanssa rinteeseen ilman kypärää ja näyttää noin huonoa esimerkkiä. Eihän se kypärä ehkä ole niin cool ja swag tai ihq, mut se voi pelastaa jopa henkesi.

    Vastaa
 5. Elina T. 25.3.2015

  Ihania kuvia ja raikas tunnelma, toivottavasti nautitte ”tailvilomasta” :) <3
  Hieman itseänikin ihmetytti miksei sinulla ole kypärää laskiessa, osaisitko antaa mitään perusteluja..? :)

  Vastaa
 6. Milla 25.3.2016

  Hyvänmielen lomakuvia :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *