OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHelou, eiliset 3+5 -synttärijuhlat menivät superkivasti, vieraat näyttivät viihtyvän ja lapsille jäi varmasti paljon ihania muistoja synttäripäivästä. Siirsin koneelle juuri about 500 valokuvaa kekkereiltä, huh-huh, siinä on vähän läpikäytävää. Lapsoset eivät muuten juuri paikallaan tai kuvattavana viihtyneet, heistä löytyy paljoooon heilahtaneita otoksia.

Suostuttelimme omia lapsiamme perinteiseen perhepotrettiin ja juuri silloin Sape plus muutama muu pikkutyyppi halusivatkin mukaan kuviin, ihanat! Ensi vuonna täytyy varmaan hankkia kuvausseinä xD Mitäs muuten tykkäätte asuista? Arvasitteko, että Miikalle kuuluivat ne Mikin korvat? Mä olinkin kissa kirnuskis, Sape oli tietenkin, mikäs muukaan kuin yksisarvisprinsessa. Tiesin kyllä, että Sapeen voi aina luottaa, mutta loppujen lopuksi yllättävänkin moni ystävämme oli pukeutunut naamiaisasuun, jess!

Superonnellinen ja kiitollinen mamma kuittaa – lisää synttärikuvia pukkaa piakkoin :)

-Maj

 

0 Comments

 1. Katja 15.3.2015

  Toi Saaran sarvi on ihan paras! :-D Ihanaa, että te aikuisetkin pukeuduitte. Hyvä mieli ja iloisuus välittyy kuvista lukijalle. :-) Onnea vielä päivänsankareille!

  Vastaa
 2. Katja 15.3.2015

  Luin nyt tuon mun aiemmin jättämäni kommentin läpi ja pakko nyt pilkunviilaajana vielä korjata, että tarkoitin tietysti, että kiva, että te aikuisetkin naamioiduitte(alkoi häiritä tuo mun pukeuduitte tuossa)… No joo, turhahko kommentti, mutta jätän nyt kuitenkin.

  Vastaa
  • Maj 15.3.2015

   Ei voi olla totta! Katja, arvaa mitä? Mäkin kirjoitin eka, että ”oli kiva kun niin moni ystävämme oli pukeutunut”, kunnes lisäsin ton ”pukeutunut naamiaisasuun” :D Alkoi naurattaa ajatus alastomista aikuisvieraista :DDDD

   Vastaa
 3. Laura 16.3.2015

  Olette niin kaunis pari! <3 olet upea!

  Vastaa
 4. Jonna 16.3.2015

  Hei,

  Mistä miehesi paita on ostettu? Mies ihastui Mikki- paitaan :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *