Saimme eilen ihan mahtavia uutisia, veljeni muuttaa tänne Tampereelle. Hänen tuleva työpaikkansa varmistui juuri – ja sopivan asunnonkin löysimme tänään, niin mielettömän ihanaa. Nähdään jatkossa Petterin kanssa varmasti useammin ja voidaan porukalla touhuilla kaikenlaista kivaa, lapset ovat myös enemmän kuin innoissaan enonsa muutosta.

Veljeni kanssa meillä on samanlainen vaatemaku, innostumme samoista jutuista vaatekaupoilla ja käymme shoppailemassakin usein yhdessä. Jutskailimme tänään tulevan kevään vaatehankinnoista, Petterillä on hakusessa bombertakki ja itse mietin mahdollisia kenkähankintoja.

Kuvasin veljeni asun, sillä simppeli ja pelkistetty kokonaisuus oli mielestäni oikein toimiva. Lisäisin vielä asuun aurinkolasit, käärisin hiukan lahkeita ja jalkoihin sujauttaisin Adidaksen valkoiset Superstarit, ai että. Ovatkohan omat Super Starini tallessa vanhempieni luona? Mulla oli mustat sekä valkoiset ja niissä niin coolit punaiset, ylileveät nauhat. Fanitin myös Limb Bizkitiä. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATakki – Tiger Of Sweden
Paita – Carlings
Housut – Dr.Denim
Kengät – Nike Koston

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMÄ OLEN NIIN ILOINEN. Tervetuloa Tampereelle pikku-veikka!

-Maj

0 Comments

 1. Mira 31.3.2015

  Oi mitä uutisia! Antaisin mitä vaan, jos saisin oman veljeni muuttamaan Turkuun, välimatka kun Seinäjoelle on pitkä. Onneksi sinä sait! Olen myös veljesi salainen fani, olen sen tainnut hänelle uskaltaa viime juhannuksena Himoksella myöntääkin.. ;)

  Mira

  Vastaa
  • Maj 2.4.2015

   Mä oon tosta muutosta varmaan enemmän innoissaan kun veljeni! Ikinä ei tiedä miten tuo elämä kuljettaa, ehkä joku päivä asustelette samassa kaupungissa? Me ollaan veljeni kanssa asuttu eri kaupungeissa enne tätä 13 vuotta!

   Vastaa
 2. Mari 31.3.2015

  Aijettä, minä ja muut tamperelaisnaiset hihkumme onnesta!

  Vastaa
  • Maj 2.4.2015

   Jaahas, mäkin hihkun, mutta ehkä vähän eri syistä? :DDDD

   Vastaa
 3. Milla 31.3.2015

  Huippua!! Onnea Peppelle ja tosi mageet kuvat :D

  Vastaa
 4. emzi 31.3.2015

  En kestä kuinka komea!

  Vastaa
 5. Aurora 1.4.2015

  No on se vaan komea!

  Vastaa
 6. Piiu 1.4.2015

  Kiva kuulla. Minun veli muuttaa kohta toiseen kaupunkiin. Ja se ei ole kivaa. No sinne mennään missä töitä on .

  Vastaa
 7. Maarit 1.4.2015

  Samuel on aivan enonsa näköinen!

  Vastaa
  • Maj 2.4.2015

   Haha, onko näin? 3-vuotias Petteri ainakin muistutti mielestäni vähän Samppaa, huomasin kun katselin vanhempieni luona valokuvia :)

   Vastaa
 8. Emmi L. 1.4.2015

  On se kivaa olla samassa kaupungissa veljen kanssa :) Ihan parhautta!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Vastaa
 9. anna 1.4.2015

  Hei saanen tiedustella mistä takki on hommattu ja mahdollinen tuotteen nimi? :)

  Vastaa
  • Maj 2.4.2015

   Tuo takki on jo vaaanha, mulla ei ikävä kyllä ole mitää käryä tuotteen nimestä tai ostopaikasta.

   Vastaa
 10. Greu 8.4.2015

  Oi onpa kivoja uutisia:) Oma veljeni muutti vuodenvaihteessa New Yorkista Tallinnaan, ja se oli mulle lähes yhtä hyviä uutisia! Vaikka oma base New Yorkissa oli ihan hyvä etu niin kauan kuin sitä kesti;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *