Lomalla aamut olivat aika ihania, sillä mummo ilmoitti heräävänsä mielellään lasten kanssa touhuilemaan ja laittelemaan aamiaista. Taisin joka aamu itse kömpiä vasta viimeisenä yläkerrasta, suoraan valmiseen aamiaispöytään. Pari kertaa kuopukseni tuli istumaan selkäni päälle, ilmoittaen unikeolle, että nyt olisi aamiaista tarjolla :D Rauhalliset aamut – ja pitkäksi venyneet aamupalahetket ovat lemppareitani, mielelläni istuskelisin kahvikupposeni kanssa jutustelemassa vaikka kuinka pitkään, hahmotellen samalla mielessäni päivän ”toimintasuunnitelmaa”.

Meidän asunnossa ei ole omaa saunaa, jonka voisi napsauttaa päälle milloin huvittaa. Miten ihanaa olisi joskus aamusta (tai lenkin, pakkaspäivän ulkoilun tms. jälkeen) suunnata suoraan saunaan, mökillä se oli mahdollista ja siitä nautittiin. Oikeastaan meillä koko perhe tykkää saunomisesta, joten seuraavaa asuntoa etsittäessä sauna on yksi kriteeri!

Nappasin reissulle lapsille mukaan pehmoiset kylpytakit, jotka Beach House on meille lähettänyt. Kylpytakit ovatkin olleet meillä kovassa käytössä, sillä kerrostalon yhteisiin saunatiloihin tallustellaan aina Crocseissa ja kylpytakeissa. Mun kaverit pitää mua ihan mummona, kun ilmoitan, että lauantaina on oltava kasilta kotona ehtiäkseni saunaan :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMikä sen suloisempaa kuin vasta heränneet, uniset lapset. Mökillä rappuset oli se siistein juttu, niissä leikittiin ja ravattiin ihan hermostumiseen saakka. Voitte kuvitella miten 3-vuotias ovelasti hivuttautuu rappunen kerrallaan ylemmäksi leikkimään?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOman saunan puuttumisesta löytyy myös yksi hyväkin puoli, sillä lasten mielestä saunapäivä on aina yhtä spesiaali! Saunaan on vähän jännää hipsiä kylpytakeissa ja pukukopissa juodut pillimehut maistuvat tietysti astetta paremmalle – enkä oikeastaan itsekään valita, saunavuorokin on ihan jees :)

Kiitos ihanista kylpytakeista ja pehmoisesta pyjamasta Beach Houselle, tästä linkistä pääsette ihailemaan niitä ja muita heidän lapsille suuntaamiaan tuotteita.

-Maj

0 Comments

 1. Rena 25.3.2015

  They look adorable and so cute in their bathrobes!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 25.3.2015

   Hi Rena – and thank you, I love those bathrobes, they are so soft <3

   Vastaa
 2. Enn 25.3.2015

  Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta mistä olet ostanut mustan mekon, joka sinulla on päällä synttärikuvissa? :)

  Vastaa
  • Maj 25.3.2015

   Moikka! Se selviää huomisesta postauksesta :)

   Vastaa
 3. inkku 25.3.2015

  Söpöliinit

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *