Otsikko on jonkun ihmisen mielipide minun pukeutumisestani ja se on ihan ok. Ymmärrän, että joku voi tuumata näin. Toinen on sitä mieltä, että kylläpäs sitä ollaan ihan tätimäisiä. Minua kiinnostaisi tietää millä tavalla näiden ihmisten mielestä 29-vuotiaan täytyisi pukeutua, jotta hän olisi juuri sopivasti pukeutunut, siis ikäänsä nähden? Se mitä esimerkiksi joku pitää klassisena tyylinä – voi olla toisen mielestä ihan liian tätimäistä.

Aina toitotetaan, että tärkeintä on itse viihtyä omissa vaatteissaan, oli tyyli mikä hyvänsä – ja näinhän se on. Olisi erittäin tylsää, jos me kaikki pukeutuisimme samalla tavalla. Olen myös kuullut, että revityt farkut eivät sovi enää tämän ikäiselle ja että polvimittainen hameeni on tunkkaisen näköinen. Pukeudun kuitenkin aina juuri niin kuin itsestäni parhaalta tuntuu, jos haluan laitaa reikäiset farkut jalkaani, niin ehdottomasti laitan, ihan sama minkä ikäinen olen tai mitä muut ajattelevat. Mielestäni on vain hauskaa, että ns. normeja rikotaan, esimerkiksi oikein räväkästi pukeutunut mummo ei aiheuta minussa paheksuntaa, vaan päinvastoin, se vain nostaa hymyn huulilleni. Toivottavasti itsekin vanhana mummona kurvailen Niket jalassa, leopardicollege päällä – ja etenkin vähän pilkettä silmäkulmassa, se jos mikä on tärkeää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJakku – H&M
Haalari – Mango
Kengät – H&M
Laukku – Rebecca Minkoff

Kaikkea on tullut kokeiltua, pinkkejä hiuksia ja pätkittyjä kulmakarvoja. Rastoja ja siilitukkaa. Pokemon-paitaa ja polvisukkia. Jakkupukuja ja röyhelöitä. Koko beigeä asua. Napapaitaa ja verkkareita. Spaissarikenkiä ja bändipaitoja. Ja ah, kukallisia trumpettihousujani minulla alkaa ollakin jo ikävä…

No, mitä sanotte asusta? Teini, täti vai ihan jees?

-Maj

0 Comments

 1. M 24.3.2015

  Jos noista kolmesta pitää valita niin ihan jees! :) Itekki saman ikänen ja näytänki nuoremmalta, sukuvika vissiin ku meiän suvussa jokainen näyttää. :D Mutta joo, pukeudun vissiin myös sitten samalla tavalla ku teini, mutta pääasia, että ite tykkään ja viihdyn vaatteissani. Jos muut ei tykkää nii ei tarvi kattoa ja eihän niiden tarvi niihin vaatteisiin pukeutua. :)

  Vastaa
  • M 24.3.2015

   Nii ja vielä siitä klassisesta tyylistä, jollekki se varmasti sopiikin ja hyvä niin, mutta mulle se ei edes sovi vaikka osa niistäkin vaatteista on nättejä. :)

   Vastaa
   • Maj 25.3.2015

    Hehee, no kiva kuulla :) Äidilläni on tapana sanoa ”Kukin taaplaa tyylillään” – ja olen samaa mieltä :)

    Vastaa
 2. Sini 24.3.2015

  Asu on tosi jees! Saat noi kengät näyttään hyvältä joka asussa! Onneks omistan samantyyliset itsekin niin voin imeä kaiken inspiraation näistä asuista että miten niitä voisi yhdistellä :D Olen myös sitä mieltä, että pukeutumisella ilmentää omaa persoonaansa ja tärkeintä näyttää siltä minkä itse kokee hyväksi :)

  Vastaa
  • Maj 25.3.2015

   Olen niin positiivisesti yllättynyt kangaskenkien monipuolisuudesta, ne sopivat niin moneen asuun ja epäilystäni huolimatta ovat myös hyvät jalassa :)

   Vastaa
 3. noorq 24.3.2015

  no huh huh! itse olen kanssasi samaa ikäluokkaa ja tähän mennessä kukaan ei ole sanonut liian tädiksi tai liian teiniksi.. mielestäni sulla on oikein kiva tyyli ja ikäisellesi sopiva. Ja täytyykö sitä joka pv näyttää samalta? itse käytän välillä myös reikäisiä farkkuja ja lähinnä tarhan lapset on ihmetelleet et miks mun housuissa on reikä:D etenkin, kun itse olen tarkka ettei lapset käytä reikäisiä vaatteita;D mutta ainahan se on niin, että toiselle kumartaa ja toiselle pyllistää! joten jatka samaa rataa, no matter what te people say!

  Vastaa
  • Maj 25.3.2015

   Kiva kuulla, että olet säästynyt muiden arvostelulta :) Mä itse välillä kyselen täällä blogissa ihmisten mielipiteitä asuistani ja kaikenlainen palaute on tervetullutta, selväähän se on, että kaikkia ihmisiä asuvalintani eivät miellytä ja se on ihan tosi ok :) Olen aika avoin tyyppi kun puhutaan kavereista ja tutuista, joten helposti saatan saada jonkun vastaavan kommentin myös ”normaali elämässä” – joskus pysähdyn niitä vähän ihmettelemään, mutta sitten kohautan olkiani ja teen kuten itse parhaaksi näen. Ilkeä ei kenenkään tarvitsisi olla, haukkuminen livenä tai kommenttiboksissa on täysin eri asia, kuin erillainen mielipide, eikö vaan? Sillä onhan se luonnollisista, että ihmiset tykkäävät eri jutuista – ja se on vaan hyvä niin :)

   Vastaa
 4. Elli 24.3.2015

  Itse kadehdin tyyliäsi ja sitä miten hyvin saat lähes kaikki tyylit sopimaan päällesi. Näytin miehellekkin kuviasi, ja vastaus oli, että katokkin että näytät yhtä hyvältä kolmekymppisenä!

  Ja hameet, ne vasta sopiikin. Asu on ihan jees, mutta noista paidoista en ole pitänyt oikein kellään.

  Vastaa
  • Maj 25.3.2015

   Haha, kiitos teille ihanista sanoista – terkkuja sun miehelle, kymmenen vuotta menee niin nopeasti, että huh-huh! :S

   Vastaa
 5. Kärty 24.3.2015

  Musta olet ennemmin inspiroiva, kuin täti, teini tai ihan jees :)

  Vastaa
  • Maj 25.3.2015

   Kiitsa! On tietysti mahdollista, että pukeudun kuin täti, käyttäydyn kuin teini – mutta oikeesti, olen ihan jees :*

   Vastaa
 6. Jees! Tosi jees. Osaisinpa itsekin pukeutua yhtä tyylikkäästi kuin sinä. :-)

  Vastaa
  • Maj 25.3.2015

   Voi ei, miten söpösti sanottu. Mun vaatteet ja asut on tosi helposti kopsattavissa, joten jos yhtään inspaa niin varmasti löydät vastaavia, omalla twistillä tietty :) <3

   Vastaa
 7. epsis 25.3.2015

  Tämä on ihan jees, takki ei mikään ehdoton keeper, vähän outo väri, mutta ihan jees.

  Mä oon joskus kommentoinut tätimäisyyttä (oliskohan just se polvimittanen cocktailmekko (?)) mutta sillä verukkeella että nimenomaan SULLE sopii mun mielestä sellanen nuorekas sporttilookki niin paljon paremmin. Jollekin muulle ehkä toisinpäin.
  Ja siis todellakin revittyjä farkkuja saa pitää, mä olen kohta 34 eikä tulisi mieleenkään iän takia niistä kieltäytyä!

  Vastaa
  • Maj 25.3.2015

   Hehe, joo näen ton sun pointin, ehkä mä joskus vaan haluan olla vähän tätikin ;) Sporttilookki on se mun arkijuttu ja kotona vedetään collegelinjalla :D

   Vastaa
 8. Eve 25.3.2015

  Mun mielestä asu on kiva, sulle sopii jotenkin shortsit, tai nyt tässä tapauksessa haalari. :-) Tykkään! Meidän edesmennyt mummu veteli nahkahousuissa, niiteissä ja aina oli jotain glitteriä.. Nuorempana nolotti, muutamiin vuosiin ei. Olihan se nyt hauskaa kun yks paino nahkahousuissa meneen ja leopardilaukku olalla. :-D

  Vastaa
  • Maj 25.3.2015

   Mikä mummu, huikee! Mäkin haluan olla vähän retee mummuna, sillä silloin sitä ehkä uskaltaa olla just sellainen kuin on – ja toteuttaa ne kreisimmätkin visiot, mitkä nuorena vähän hävetti!

   Vastaa
 9. Tikru 25.3.2015

  Asu on ihan jees! Olen samaa mieltä tuosta sporttilookista, sopii mun mielestä sulle tosi hyvin! Mä oon 37 ja käytän reikäfarkkuja, jos siltä tuntuu

  Vastaa
  • Maj 25.3.2015

   40 on uus kolkyt – vai miten se meni? You go girl!

   Vastaa
 10. Mia 25.3.2015

  Juttua lukiessani nyökkäilin hyväksyvästi ja peukutin henkisesti – minunkin mielestäni toisten pukeutumisen arvostelu on ihan älytöntä ja kukin pukeutukoon juuri niin kuin haluaa. Mutta sitten löytyi minunkin rajani. Trumpettihousut, hörhelöt, pokemonpolvisukat, siitä vaan, mutta… kokobeige asu? Ei kai nyt sentään?

  Vastaa
  • Maj 25.3.2015

   Ahahahha:DDDD Munkin mielestä se oli pahin :DDDDDD

   Vastaa
 11. t 25.3.2015

  Ei ole liian täti tai teini! Tykkään tyylistäsi ja olen saanut siitä paljon vinkkejä omaan pukeutumiseeni! :)

  Vastaa
 12. Valkoinen tähdikki 25.3.2015

  Ihana kirjoitus! Mä tykkään sinussa ja tässä blogissa juuri siitä, että aitous näkyy. Sekä mielipiteitä että tyylejä on varmaan yhtä paljon kuin ihmisiäkin. Eikös se ole vain rikkaus?

  Vastaa
 13. Iita 25.3.2015

  Sinulla on viisaas äiti, olen ehdottomasti samaa mieltä että ”kukin taaplaa tyylillään”. Kuitenkin, joskus yllätän itseni ihmettelemästä (mielessä) jonkun asuvalintaa… silloin olisi myös hyvä miettiä mitä se kertoo minusta ;)

  Vastaa
 14. uk_decay 25.3.2015

  Musta tuntuu että ehkä Suomessa jotkut on melko konservatiivisia mitä tulee iän mukaan pukeutumiseen. Englannissa näyttäis siltä että 50-60-vuotiaatkin pukeutuu ihan vapaasti ”teinivaatteisiin” ja vaikkapa käy klubikeikoilla paljon enemmän kuin mitä oon koskaan Suomessa nähnyt. Tämä pätee sekä naisiin että miehiin. Aikoinaan hämmästelin, enää en. Do what feels right!

  Vastaa
 15. Elina 25.3.2015

  Tämän postauksen asu on ihana! Tosi mukavan näköinen ja nätti. :)

  Vastaa
 16. aino 26.3.2015

  Huh jos joku on kommentoinut tyyliäsi teiniksi, onpa jännä! Mun mielestä sulla on ihan mahtava tyyli, vaihtelet tosi hienosti rentoa ja klassista, mikä on oikeastaan aika haastavaa ainakin itselle. Olen saanut pukeutumisestasi paljon inspiraatiota! :)

  Vastaa
 17. Seija 27.3.2015

  Hahaa! Hymy nousi huulille, tosi hyvin kirjoitettu!
  Itselläni oli viime kesänä tyttäreni kanssa samanlaiset MARIMEKON mekot. Tytön toive, itse en tuntenut ehkä oloani niin kotoisaksi. No vietimme kivaa kesäiltaa ruokaravintolassa, joka myöhemmin illalla muuttui karaokenravintolaksi. Eräs rouva hieman viinipäissään kovaan ääneen totesi ystävättärelleen: ”kaunis mekko lapsella, mutta ei tuo aikuiselle sovi”. Sanoi sen tahallaan, niin että varmasti kuulimme, minua se ei hetkauttanut, mutta tyttö pahoitti mielen. Mieheni ei myöskään niellyt asiaa, jäivät viettämään iltaa meidän poistuessa tytön kanssa nukkumaan. Hän oli käynyt kertomassa rouvalle ihan suoraan käyttäytymisen ABC:n, ai että mä nauroin, kun kuulin jälkikäteen!
  Ja itseasias se Marimekon mekko on nyt mun lemppari…

  Vastaa
 18. emmii 29.3.2015

  Miksi välittää siitä mitä muut puhuu tai ajattelee? Ja nämä ”vastineet” kaikkiin nettikeskusteluihin… Ensin siihen magicpoks- parodiaan, kuinka mielettömän ok olet asian suhteen ja nyt tämä pukeutumis-aihe. Kohta varmaan kirjoitat postauksen siitä kuinka ihana ja tavis tyyppi olet vain koska netti on pullollaan puheita, että olet kiusaaja ja ilkeä niille, joista et itse koe hyötyväsi mitään. Tiedän, että ilkeät sanat satuttaa, mutta itse olen oppinut sen, että on elettävä niin, ettei kukaan usko näitä puheita :)

  Vastaa
  • Maj 29.3.2015

   Mikä sulla on hätänä? Olet lähettänyt 10 viestiä tänne kommenttiboksiin, jossa naureskelet, haukut tai muuten vaan ilkeilet mulle tai tekemisilleni – Miksi? Oikeesti, rauhaa nyt kaveri :D

   Vastaa
   • E 3.4.2015

    Niin totta. Kiukuttelen muille kun olen itse surkea.:( Oikeastihan sä olet ihana!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *