vans1 vans2 vans3Olin tänä vuonna niin harmissani, kun en päässyt käymään Cape Universalin ystävämyynneissä Helsingin Lauttasaaressa, itseasiassa missasin ne myös viime vuonna, miten ärsyttävää! Miika olisi varmasti ollut erittäin innoissaan uusista kenkuleista ja lapsille olisin halunnut myös tennarit kesäksi. Meidän perheestä jokaiselta on löytynyt niin Niken, Conversen kuin Vansinkin tennareita – ja ollaan tykätty oikeastaan kaikista. Nauhalliset Conssit ovat vähän hankalia lapsilla (jep, niitä saa myös kuminauhaversioina), mutta tarrakiinnityksellä olevat Vansit ovat olleet aivan ässät – ja  plussaa siitä, että ne ovat ihan äärettömän kestävät.

Olin siis riemuissani, kun bongattiin Stadiumista pirteät, juuri sopivan kokoiset Vansit Sampalle ja koska ne ovat viime vuoden mallia, niin hintakin oli tosi kohdallaan. Ajattelin markkinoida nämä pojalle rallikenkinä, ruutukuosista tulee mieleen tietty ruutulippu ja sitä rataa. Stadiumin hyllyille jäi vielä muutama pari, jos jollain on tarvetta :)

Mitäs mieltä te olette, Conssit, Vanssit, Niket vai jotkut muut?

-Maj

0 Comments

 1. eevi 19.3.2015

  Meillä oli viime kesänä 1,5v pojalla itseasiassa adidaksen , niken JA conversen tennarit :D (äiti vähän sekosi pienistä tennareista…) ja täksi kesäksi ois tarkotus kans hommata niket ja adidakset :)

  Vastaa
 2. Inkku 19.3.2015

  Söpöt on! Punaiset housut niin onpa villi ;)

  Vastaa
 3. Petra 21.3.2015

  Just noita hiplasin tuolla Lauttasaaressa meidän pojalle, hintaa oli hukkeat 15e! Miksi, oi miksi jätin ne sinne?? En tajua, en. No, ehkä hipsin Stadiumiin…!

  Vastaa
 4. sonja 2.4.2015

  Heips! Lasten tennareihin liittyen kysyisin, osaatko sanoa Puman, Niken ja Adidaksen kokomerkinnöistä.. Eli ovatko pientä mitoitusta, kannattaako ottaa ”omaa kokoa” vai kokoa isompana/pienempänä? Täällä pähkäilen kevätkenkätilausten kanssa, kun ei ole vielä kokemusta noista merkeistä. :) Kiitos Sinulle ihanasta blogistasi ja aurinkoista kevättä! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *