Kevät piti päivän breikkiä – ja tuli sitten tänään takaisin, jee! Treenilaukussa kulki kätevästi niin treenikamat kuin läppäri ja kamerakin. Asukuvat napattiin matkalla lounaspalaverille, jonka jälkeen tein varovaisen treenin kuntosalilla ennen kotiin lähtöä. Mulla on testissä nyt Olympuksen Pen EP-5 eli sama kamera kuin Idalla on ollut jo pidempään. Huomaatteko kuvissa mitään erilaista? Testattiin vähän, että millaista jälkeä laajiksella saa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAurinkolasit – Ray Ban
Takki – Peak
Paita – H&M
Trikoot, laukku ja kengät – Nike


OLYMPUS DIGITAL CAMERAVarmuuden vuoksi kuvia otettiin myös 45 mm objektiivilla, tässä postauksessa niitä on yksi, huomaatte varmaan mikä? Kuvaan 45 mm suurimman osan kuvistani. Hauskaa vaihtelua peruskauraan nämä laajis-otokset vai mitä sanotte?

-Maj

0 Comments

 1. Sini 12.3.2015

  Ihanasti tuo syvyyttä kuviin tuo laajis. :)

  Vastaa
  • Maj 13.3.2015

   Jee, kiva kuulla vähän kommenttia – varmasti jatkossakin kuvaillaan laajiksella asukuvamatskua :)

   Vastaa
 2. Johanna 13.3.2015

  Hei!

  Niin tässä postauksessa kuin jossain postauksessa ennen joulua (Kylmänä vuoden aikana kuitenkin) silmiin pistää PALJAAT NILKAT. Käytä nyt hyvä lapsi vaikka säärystimiä, ettet vilustu! :)

  Vastaa
  • Maj 13.3.2015

   Hohoo, vai että lapsi? :D Kyllä, äiti!

   Vastaa
 3. ,. 13.3.2015

  Oletpa väsyneen näköinen. Laitettu naama ja hiukset eivät pelasta, jos ei nuku.

  Vastaa
  • Maj 13.3.2015

   Moikka! Niinkö sinun mielestäsi? Olin kyllä nukkunut tosi hyvin edellisen yön ja tunsin oloni tosi raikkaaksi :)

   Vastaa
   • epu 13.3.2015

    Tälläsille kommentoijille tekee vaan mieli sanoa, että ”Sähän vaikutat ihanalta, ystävälliseltä ja positiiviselta ihmiseltä, harmi ettei tunneta”………….

    Vastaa
 4. Milla 13.3.2015

  Ihanan raikkaan ja reippaan näköisiä kuvia :)

  Vastaa
  • Maj 13.3.2015

   Tästä näköjään ollaan kahta mieltä, kiitos Milla sinulle viestistäsi :* ;)

   Vastaa
 5. Saana 13.3.2015

  Huh, mitä kommentteja. Tosi kiva toi sun takkis ja muutenkin ihanan keväinen fiilis. Ja toi laajis tuo tosiaan mukavaa muutosta ja syvyyttä kuviin! Rentouttavaa viikonloppua sinne Tampereelle, ikävä Suomea ja kotikaupunkia!

  Vastaa
  • Maj 13.3.2015

   No joo 50/50, heh! Kiitos kovasti, Kehräsaari on kyllä tunnelmallinen paikka :)

   Vastaa
 6. misu 19.3.2015

  siis apua, mikä kevätkiima näillä kommentoijilla on päällä! oon tässä nyt aamun lueskellut blogeja ajantasalle ja tuntuu että tosi monien kommenttibokseissa on taas ilkeät anonyymit kaivautuneet esille jostain talviuniltaan :D
  hyvältä näyttää kuvat, mä jotenkin tykkään tosta laajiksen fiiliksestä! ja ihanan väriset noi air maxit – tänä keväänä ei oo oikein ollut mitään kivoja värejä, tai ei oo ainakaan mun kohdalle osunut!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *