Se fiilis kun heräät, otat puhelimen käteen ja bongaat kymmeniä keväisiä kuvia Instagramista. Ei tarvitse edes ikkunasta ulos kurkistaa kun jo tiedät, että se on kevät nyt. Aamulla iski paniikkitilanne, kun esikoisen välikausihousut olivat 10 cm liian lyhyet, tämä tuli niin yllättäen :D Heti vaan ulos painamaan nilkat vilkkuen ja kevättakki viuhuen… Öö, ei aivan.

Luulin jo parantuneeni flunssasta, kävin lauantaina pienellä lenkilläkin. Ei olisi ehkä kannattanut, sillä eilen illalla voimat olivat niin vähissä, ettei kattilaa jaksanut nostaa. Nukahdin yhdeksän aikaan ensimmäisen kerran ja jossain vaiheessa kävelin täristen kylppäriin, lämpöä pukkasi ja olo oli vähintäänkin outo. Niin, että hei äiti, en lähtenyt ulos nilkat vilkkuen, vaikka houkutus olikin erittäin suuri. Kevät, kevät, kevät. Vaikka flunssaa pukkaa, niin kyllä tuo auringonpaiste silti piristää, vitsit miten paljon se antaakaan ihmiselle energiaa kun takana on pitkä pimeä kausi!

 

kevätfiilis1Valoa! Kevätaurinko paljastaa laminaatin tahrat ja pölypallerot, mutta ihan sama, mahtavaa kun valoa riittää ja kuvaushommia voi tehdä pitkin päivää.

kevätfiilis2No siis ovet ja ikkunat auki, se on kevät nyt Marge-tädillä.

kevätfiilis3Aurinkolasit, check.

kevätfiilis4Koko kämppä tekee mieli ladata täyteen keväisiä sävyjä. Pakko yrittää kiertää vaatekaupat kaukaa, sillä kevätvaatteet, etenkin takit ovat heikko kohtani!

kevätfiilis5No siis olisin halunnut jo laittaa tämän takin, mutta maltoin vielä mieleni. Ihan vielä ei ole 3/4 hihojen aika?

kevätfiilis6Vai onko jos pukee farkkumekon ja lämpimän neulepaidan takin alle? Naamastanikin sen huomaa, että nyt ei olla ihan voimissaan. Työnsin kevättakin kiltisti takaisin kaappiin ja heitin jalkaan vuorelliset nilkkurit, olin kävellen nimittäin liikenteessä. Parempi näin, jos vaikka paranisinkin joskus…

On se silti vaan ihanaa. En voi hillitä itseäni. Entä te, ollaanko siellä jo kevätfiiliksissä?

-Maj

 

0 Comments

 1. Roosa 10.3.2015

  Ollaan! Ihan mieletöntä – joka vuosi sitä vaan yllättyy yhtä paljo kevään tulosta. Onhan ilmassa ollut pieni kevään tuoksu tuossa mereltä pukkaavan talven viiman seassa ja nuo jalkakäytävät ovat olleet jää-loska-vesi-sula-moodissa jo muuan viikon täällä pohjoisemmassakin. Mutta tänään Helkama rullas ihan eri vauhtia. Mitä tapahtui yhdessä yössä? Aamulla oli niin valoisaa, vaikka piti kasilta ryhtyä arjen askareisiin. Niin energistä aikaa tämä kevät ainakin minulle. :) Maltetaan kuitenkin vielä vaatetuksen suhteen, niin ei vilustuta. Mukavaa maaliskuuta Tampereelle!

  Vastaa
  • Maj 10.3.2015

   Ihana :D Voin kuvitella, miten sun Helkama on rullannut sutjakasti <3 Tänään kevätfiiliksen taas painuivat hiukan alaspäin, kun taivaalta tulloo vettä :/

   Vastaa
 2. Linda 10.3.2015

  Sulla on kyllä täydellisen sävyiset hiukset, ootko ollut tyytyväinen niihin? :) Täällä on kans sairasteltu ihan liikaa ja kuluttavaahan tämä on kyllä :/ Kivaa muuten seurailla aina sun Tampere-juttuja, kun olen itsekin sieltä kotoisin ja kaipailen usein sinne takaisin.

  Vastaa
  • Maj 10.3.2015

   Moi Linda! Itseasiassa oon ollut tosi tyytyväinen ja tässä värissä ajattelin pysytellä nyt tovin :)

   Vastaa
 3. Pauliina 10.3.2015

  Mistä tuo teidän olkkarin valkoinen kirstu/laatikko/mikälie on? Tuo näyttää just sellaiselta mitä oon etsiskellyt, aivan ihana :) ja pikaiset paranemiset sinne!

  Vastaa
  • Maj 10.3.2015

   Moikka!
   Tuo arkku on ostettu aaaaikoja sitten kirpparilta, jolloin se maalattiin valkoiseksi. Nyt se just sopivan ”räjähtänyt”, eipä ainakaan tarvitse varjella sitä naarmuilta, lapset saavat sen päällä rauhassa piirrellä ja leikkiä :)

   Vastaa
 4. Emilia 10.3.2015

  Sulla on ihana hyvänmielen blogi. :)
  Magee sulla toi farkkumekku. Mistä olet sen hankkinut?

  Vastaa
  • Maj 10.3.2015

   Moikka! Kiitokset, oon ostanut farkkumekon joskus viime kesänä Bik Bokista :)

   Vastaa
 5. Opiskelija 10.3.2015

  Tykkään tosi kovasti sun blogista!

  Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyn blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogein seuraajat kävisitte vastaamassa kyselyyni! Se vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymeja.
  Kiitos jo etukäteen!

  https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

  Vastaa
 6. Olive10 13.3.2015

  Ihana tuo sinun 3/4 hihainen takkisi, mistä olet ostanut sen? Muista nyt levätä kunniolla, että saat itsesi kuntoon <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *