Meillä on ollut täällä synttäritohinat eli valmistelut päällä pari päivää! Hetki sitten saatiin viimeisetkin leipomukset valmiiksi – ja kohta alkaa 3+5 synttäripirskeet, niiiin kivaa! Myönnän, että valmistelut lähtivät vähän lapasesta ja tiedossa on kunnon kekkerit. Synttärijuhlista on varmasti tulossa blogiin raporttia sitten myöhemmin. Rakastan kaikenlaisia juhlia ja nyt näyttää siltä, että olen vihdoinkin oppinut järkkäämään niitä ilman stressiä, jes! Kerroinhan, että synttärit ovat samalla naamiaiset? Onkohan mun ja Miikan lisäksi kukaan aikuinen pukeutunut? Aina voin onneksi luottaa Sapeen ja Idaan, tiedän että he eivät jättäisi tilaisuutta käyttämättä :D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA60 heliumpalloa, savukone… – voi a p u a!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAElsan puku odottelee valmiina Rebekkaa. Tytön kynnet on lakattu hopeisiksi ja ihana kummitäti on luvannut loihtia ihan oikean Elsa-kampauksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOnko Jake kenellekään tuttu hahmo? Mulla alkaa välittömästi soida päässä se tunnari ”hiphei voitettiin, yhdessä keinot keksittiin…” No, Jake on jokatapauksessa Sampan lempparipiirretty ja hän pukeutuu synttäreilläkin siis Jakeksi. Siskoni on antanut Jake-asun jo aikaisemmin lahjaksi pojalle – ja ääniä pitävä miekka on saatu Jollyroomista, ihan lemppareita molemmat.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANo lasten asut tulikin esiteltyltyä, mutta mikäs se siinä on? Mikin vai Minnin korvat? Kumpi meidän perheestä käyttää juhlissa tätä pantaa, veikatkaahan?

Nyt me sukelletaan juhlahumuun – palailen sitten bilekuvien kera viimeistään huomenna! Mukavaa viikonloppua kaikille :*

-Maj

0 Comments

 1. Lasten synttäreitä on aina niin kiva järjestää! Sitä lasten ilon määrää! :D Itellä ei oo vielä omia lapsia, mutta oon ollu järjestämässä tuttujen lasten synttäreitä. Hmm oiskohan sellasta lasten synttäreiden järjestäjä ammattia. :D

  Vastaa
  • Maj 16.3.2015

   No selkeesti toi on tulevaisuuden ammatti :P Hauska kuulla, että innostut lasten kekkereistä, vaikka sulla ei omia lapsia olekaan, et siis voi olla muuta kuin ihana tyyppi <3

   Vastaa
 2. Minna 14.3.2015

  Ihan mahtavaa!! Meillä juhlittiin viime kuussa 4v partyja frozen teemalla ja neidillä oli tuo sama mekkokin!! Täytyy sanoa, että kaikista meillä olleista teemoista nousi äidinkin suosikiksi tämä!! Ja myös Jake on meidän tyttöjen yksi lemppareista ja kieltämättä toi tunnari jää aina soimaan päähän :D

  Vastaa
  • Maj 16.3.2015

   Meillä ei aikaisemmin oikein ole ollut mitään teemaa, mutta Elsa on kyllä aika jees! Hahaa, vaikka oon silti ehkä enemmän ponityttöjä :)

   Vastaa
 3. Joy 15.3.2015

  Ensin ajattelin että korvat kuuluu ehdottomasti sulle, mutta sitten muistelin että oliko Miikan suosikkihahmo Mikki? :D sampalla ainakin oli se Mikki-college, joka ehkä isän hankkima? :) veikkaan siis Miikaa.

  Vastaa
  • Maj 16.3.2015

   Hahaa, oikein meni! Aika huikee muisti sulla kieltämättä :)

   Vastaa
 4. Linda 15.3.2015

  Ihanalta näyttää, en malta odottaa kuvia pirskeistä! :D

  Vastaa
  • Maj 16.3.2015

   Niitä kuvia on niii-iiin jäätävä määrä XD

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *